Laat taal niet de barrière zijn voor uw succes
Persoonlijk en altijd op maat

Home

Wij starten op 17 oktober met een korte zakelijke taaltraining Business English. U kunt zich via deze link aanmelden. 

International Language Centre, is sinds 1990 gevestigd in Waalwijk en is gespecialiseerd in het verzorgen van taal- en cultuurtrainingen. Wij richten ons op de ontwikkeling en verbetering van mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden van klanten uit het bedrijfsleven, (semi) overheid en particulieren. ILC verzorgt individuele taaltrainingen en groepstaaltrainingen vanaf het instapniveau 'absolute beginner' tot en met vergevorderde, 'near native', in meer dan 25 vreemde talen. Wij leveren deze diensten precies afgestemd op de eisen en de wensen van onze klant/ cursist(en). Het product taal is namelijk voor ons altijd puur maatwerk. 

De training is een persoonlijk verhaal, uiteindelijk weet u zelf waar het zelfvertrouwen ontbreekt en waar de struikelblokken liggen. Misschien liggen deze bij uw zakelijke taalvaardigheden en wilt u deze professionaliseren in woord en geschrift of u wenst verdieping in uw financiële- en juridische taalvaardigheden. Er is behoefte aan het professionaliseren van de taalvaardigheden voor de Support-/ Customer services afdeling.
Technische taalvaardigheden met de juiste woordenschat of u wilt een professionelere woordenschat en grammatica toepassen bij het verzorgen van een presentatie in een vreemde taal.
Wellicht wilt u de schriftelijke taalvaardigheden in een vreemde taal verbeteren of een combinatie van al deze voorbeelden. Met behulp van het juiste lesmateriaal afgestemd op het instapniveau en de doelstelling verzorgen onze 'native speaking' taaltrainers een taaltraining voor u op maat gemaakt.

ILC werkt voornamelijk met native speakers. Als zodanig heeft iedere training vervolgens altijd een cultureel aspect. De trainers streven ernaar niet alleen de cultuur van het land over te brengen, maar ook de culturele aspecten, zoals beleefdheidsvormen die inherent zijn aan de taal. De cursist leert over de overheidsstructuur van het land of de sociale, geografische en demografische systemen, de literatuur en de bevolking.

De garantie voor kwaliteit geven wij op basis van de ruime ervaring waarover wij beschikken en de positieve beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. 
Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Gemeenschappelijk Europees Referentiekader, voor moderne vreemde talen van de Raad van Europa: Leren, Onderwijzen en Beoordelen’ (ERK). De richtlijnen van het ‘Gemeenschappelijk Europees referentiekader’ zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen. Als instituut is ILC aangesloten bij de NRTO ‘Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en is lid van VNO-NCW/ MKB-Nederland.

ILC biedt o.a. trainingen in Arabisch, Bahasa Indonesia, Brits-Engels, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slovees, Spaans, Turks en Zweeds.

Lees meer

Taaltrainingen

Het leren of verbeteren van een taal is lang niet altijd doel op zich maar een middel om de gebrekkige communicatie in een vreemde taal te verbeteren. Of het nu gaat om het verzorgen van een Engelse presentatie, het schrijven van een ingewikkelde Duitse e-mail of het voeren van een verkoopgesprek in het Frans, ILC is de juiste gesprekspartner.    Lees meer >

Cultuurtrainingen

Taal is communicatie. U beheerst de techniek, maar kent u de cultuur? ILC werkt uitsluitend met native speakers, die de cultuur van hun taal kennen. Als u sociaal vaardig bent in de taal, spreekt u de taal van de mensen. Culturen die elkaar begrijpen, versterken elkaar.Lees meer >

Taalassessment

Stelt u specifieke taaleisen aan sollicitanten? Bent u gevraagd uw niveau aan te tonen voor een nieuwe functie? Bent u benieuwd naar uw niveau in een vreemde taal? Tijdens een taalassessment bij ILC International Language Centre stelt een taaltrainer vast wat uw niveau is in een vreemde taal. Lees meer >

Referenties

"Fijne 1 op 1 cursus. Veel geleerd. "

Desirée Faes, Byldis Prefab

"Meegaand, leuke en grappige manier van les geven "

Carmen Schalks, Byldis Prefab

"Ik ben enorm blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Beter dan ik verwacht had! "

Peter van Zadelhoff, Repair Care

"De cursus is gegaan naar mijn wens, met veel praten. Deze was aangepast naar hoe ik het ingevuld wilde hebben en dat waardeer ik enorm. Bedankt voor de fijne lessen Pascale."

Iris Zweekhorst, Champrix

"Een intensieve training en een mooie langdurige investering in mezelf"

Michel Kommers, Koko Holidays

"Een training bij ILC daar verover je de wereld mee"

de heer Timmermans, Dingemans Elementenbouw

"ILC is een persoonlijke leerschool, met aandacht voor zijn studenten. De kwaliteit van je werk is zo goed als de klant zegt dat deze is!"

Casper Speijer, Delicia

"Interactie Leert Communiceren :-) "

Bas Boerboom, Van-Beek

"ILC voelt als een warm bad met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid"

Chantal van Erp, Start2choose

"1 op 1 wordt er goed gekeken naar de persoonlijke wensen en behoefte van de kandidaat. Dat is zeer waardevol"

Nikki Hendrikx, Alliance Healthcare

"Ik ben een type "kat uit de boom kijken", maar dit is gedurende de training geheel weg waardoor het makkelijk voor me is om Engels te spreken."

John Kamphorst, MARS Nederland BV

"De leuke combinatie tussen theorie oefenen en spel zorgt dat de les iedere keer voorbij vliegt. Kies je voor Susanne, kies je voor actief Duits!"

Barry Timmer & Jos Denissen, Curtec
alle referenties

Het Team van ILC-talen

Management

Taaltrainers

This Is CAPTCHA Image


ILC International Language Centre
Cartografenweg 34
5141 MT Waalwijk
Bedrijfsnummer 3615

Tel: 0416 - 563 000
E-mail: info@ilc-talen.nl

Route