Laat taal niet de barrière zijn voor uw succes
Persoonlijk en altijd op maat

Home

Laaggeletterdheid - Werkgevers in Nederland kunnen vanaf 1 januari 2018 subsidie aanvragen voor scholing die de taalvaardigheid van hun werknemers verbetert. Lees meer >

ILC, International Language Centre, is sinds 1990 gevestigd in Waalwijk en is  een instituut gespecialiseerd in het verzorgen van taal- en cultuurtrainingen. ILC richt zich op de ontwikkeling en verbetering van mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden van klanten uit het bedrijfsleven, (semi) overheid en particulieren. Het product taal is voor ons maatwerk omdat ú er in wilt of moet communiceren.
Wij verzorgen taaltrainingen op alle niveaus. Van beginners tot en met gevorderden. Ook kunt u bij ons een taal in de diepte leren.
Wij stellen specialistische taaltrainingen samen voor tal van branches en disciplines die een eigen vakjargon kennen en vereisen. Het resultaat is altijd een inhoudelijk programma, waarmee u uw doelstellingen realiseert.
De garantie daarvoor geven wij op basis van de ruime ervaring waarover wij beschikken en de positieve beoordelingen die wij van onze klanten krijgen.
LC biedt taaltrainingen in Arabisch, Bahasa Indonesia, Brits-Engels, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slovees, Spaans, Turks en Zweeds.

Lees meer

Taaltrainingen

Het leren of verbeteren van een taal is lang niet altijd doel op zich maar een middel om de gebrekkige communicatie in een vreemde taal te verbeteren. Of het nu gaat om het verzorgen van een Engelse presentatie, het schrijven van een ingewikkelde Duitse e-mail of het voeren van een verkoopgesprek in het Frans, ILC is de juiste gesprekspartner.    Lees meer >

Cultuurtrainingen

Taal is communicatie. U beheerst de techniek, maar kent u de cultuur? ILC werkt uitsluitend met native speakers, die de cultuur van hun taal kennen. Als u sociaal vaardig bent in de taal, spreekt u de taal van de mensen. Culturen die elkaar begrijpen, versterken elkaar.Lees meer >

Taalassessment

Stelt u specifieke taaleisen aan sollicitanten? Bent u gevraagd uw niveau aan te tonen voor een nieuwe functie? Bent u benieuwd naar uw niveau in een vreemde taal? Tijdens een taalassessment bij ILC International Language Centre stelt een taaltrainer vast wat uw niveau is in een vreemde taal. Lees meer >

Referenties

"De cursus is gegaan naar mijn wens, met veel praten. Deze was aangepast naar hoe ik het ingevuld wilde hebben en dat waardeer ik enorm. Bedankt voor de fijne lessen Pascale."

Iris Zweekhorst, Champrix

"Een intensieve training en een mooie langdurige investering in mezelf"

Michel Kommers, Koko Holidays

"Een training bij ILC daar verover je de wereld mee"

de heer Timmermans, Dingemans Elementenbouw

"ILC is een persoonlijke leerschool, met aandacht voor zijn studenten. De kwaliteit van je werk is zo goed als de klant zegt dat deze is!"

Casper Speijer, Delicia

"Interactie Leert Communiceren :-) "

Bas Boerboom, Van-Beek

"ILC voelt als een warm bad met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid"

Chantal van Erp, Start2choose

"1 op 1 wordt er goed gekeken naar de persoonlijke wensen en behoefte van de kandidaat. Dat is zeer waardevol"

Nikki Hendrikx, Alliance Healthcare

"Ik ben een type "kat uit de boom kijken", maar dit is gedurende de training geheel weg waardoor het makkelijk voor me is om Engels te spreken."

John Kamphorst, MARS Nederland BV

"De leuke combinatie tussen theorie oefenen en spel zorgt dat de les iedere keer voorbij vliegt. Kies je voor Susanne, kies je voor actief Duits!"

Barry Timmer & Jos Denissen, Curtec

"Professioneel, persoonlijk & pragmatisch "

Roy Spitzen, Abbott Logistics BV

"Alexandra has given me the tools to improve my English. A very ineractive and personal training!"

Deelnemers, Kort & Zakelijk Engels

"The sky is the limit, ik ben zeer tevreden over ILC "

De heer Skekary, Shekary Consultancy
alle referenties

Het Team van ILC-talen

Management

Taaltrainers

This Is CAPTCHA Image


ILC International Language Centre
Cartografenweg 34
5141 MT Waalwijk
Bedrijfsnummer 3615

Tel: 0416 - 563 000
E-mail: info@ilc-talen.nl

Route