Intensief of liever verspreid over een langere periode

We onderscheiden twee soorten lesprogramma’s. Een intensief en een gefaseerd lesprogramma. Afhankelijk van de urgentie en het leerdoel stellen we een lesprogramma samen en dit kan zelfs uit een combinatie van beide bestaan.

Een intensieve individuele taaltraining omvat een lesprogramma van vijf uur les per dag. Een gefaseerde individuele taaltraining bestaat uit een lesprogramma van 1,5 tot 4 uur les gedurende een langere periode.

Zakelijk Duits

Intensieve taaltrainingen

Voor wie de taal op korte termijn en direct in de praktijk moet kunnen toepassen biedt een intensieve taaltraining de perfecte oplossing. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal. Een intensieve taaltraining is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen. U leert precies wat nodig is, in het juiste tempo. Effectief en resultaatgericht. De intensieve individuele taaltraining omvat een lesprogramma van vijf uur les per dag. De lesdagen kunt u aaneengesloten volgen of verdeeld over meerdere weken. De lessen worden aangevuld met studie-uren en hiervoor kunt u gebruik maken van de faciliteiten in ons trainingscentrum in Waalwijk.

Vraag meer informatie aan
Taaltrainingen bij ILC

Gefaseerde taaltrainingen

Een gefaseerd trainingsprogramma is een lesprogramma op maat dat u volgt gedurende een langere periode. De planning van een gefaseerde individuele taaltraining stemmen wij af op uw agenda. De wekelijkse of tweewekelijkse sessies bieden ruimte om tussen de lessen door thuis te studeren en de verworven kennis in de praktijk te brengen. Het lesprogramma geeft ook de mogelijkheid om vragen te behandelen over zaken waar u de afgelopen weken tegenaan bent gelopen.

Vraag meer informatie aan

Samenstelling

Leslocaties

Lesmethodes

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact