13 juni, 2022
Algemeen

Summerschool Spaans 2022

Tijdens jouw zomervakantie Spaans leren! Jazeker, ILC maakt het mogelijk om tijdens jouw vakantie Spaans te leren op een niveau waarmee jij jezelf kan redden in Spaanstalige landen. Hoe fijn is het wanneer je bijvoorbeeld zelf jouw eten of drankje kan bestellen, kan vragen naar de dichtstbijzijnde apotheek of kan vragen wanneer de laatste bus vertrekt? Lees hieronder verder over onze taaltraining ‘Summerschool Spaans 2022’. Ontdek op welke wijze er les zal worden gegeven en welke tips wij voor jou hebben om in korte tijd de Spaanse taal eigen te maken.

Wanneer van start?

De ‘Summerschool Spaans 2022’ start op dinsdag 19 juli om 10.00 uur. Het is een intensieve cursus Spaans en er wordt dagelijks les gegeven van 10.00 tot 14.30 met een lunchpauze van 30 minuten. De lesdagen in de eerste week zijn dinsdag 19 juli tot en met vrijdag 22 juli. De tweede week is van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli. Er wordt in  groepsvorm les gegeven. Om de kwaliteit van deze intensieve taaltraining te waarborgen zal de lesgroep uit maximaal 8 cursisten bestaan. De taaltraining vindt plaats op onze eigen leslocatie in Vlijmen. Je ontvangt een certificaat na afloop met hierop vermeld het uitstapniveau volgens het ERK. Meld je snel aan! 

Is het mogelijk om snel een vreemde taal te leren?

Het antwoord op deze vraag is kort en bondig: JA! Het is zeker mogelijk om in korte tijd een vreemde taal te leren. Hoe snel je een vreemde taal leert heb je namelijk vooral zelf in de hand. Ben jij gedreven en leergierig, dan zal je binnen korte tijd aanzienlijke stappen maken bij het leren van een vreemde taal. In ons vorige blog heb je al kunnen lezen dat een ‘talenknobbel’ geen vereiste is om een taal te leren maar dat inzet in combinatie met een juiste lesmethode de sleutel is tot het succes.

Tips om snel een vreemde taal te leren

ILC helpt je graag tijdens jouw zomervakantie bij het behalen van het door jou gewenste leerdoel. Ons team van taaltrainers zijn allen professionals en tegelijkertijd native speakers. Het voordeel hiervan is dat zij als geen ander weten op welke wijze zij met jou aan de slag moeten gaan om in de relatief korte tijd die er voor staat, zo effectief mogelijk naar het gewenste eindresultaat toe werken.

Wat kan je verwachten?

De ‘Summerschool Spaans 2022’ bestaat uit 2 x 4 aaneengesloten lesdagen waar per dag vier uur les zal worden gegeven en drie studie-uren ter aanvulling. De taaltrainer zal zorgen voor een uitdagend en gevarieerd lesprogramma waardoor je scherp zal blijven gedurende de gehele training. Het tarief voor deze tweewekelijkse ‘Summerschool Spaans 2022’ bedraagt € 750,- inclusief lesmateriaal en certificaat.

Ga er niet vanuit dat tijdens deze ‘Summerschool Spaans 2022’ de grammatica tot in het kleinste detail besproken zal worden. Om een taal goed te kunnen spreken dien je inderdaad grammatica foutloos toe te kunnen passen. Echter, zoals al eerder genoemd is het voornaamste doel van onze Summerschool Spaans om jou te helpen de taal dusdanig eigen te maken zodat jij je na de taaltraining kan redden in een Spaanstalige omgeving. Er zal tijdens deze taaltraining op efficiënte en gevarieerde wijze gewerkt worden aan een toepasbaar woordenschat met de correcte uitspraak van deze woorden. Grammaticaal mogen er dan best nog foutjes gemaakt worden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk Spaans te spreken, lezen en schrijven en pas in een later stadium zoveel mogelijk volledig correct. Je zal zien dat op eventuele grammaticale foutjes die je in de toekomst zal maken niet afgerekend zal worden. Men vindt het juist dapper dat jij de moeite neemt de mensen aan te spreken in hun eigen taal, daarmee heb je de meeste harten al gestolen.

Motivatie

Zoals al eerder werd aangegeven is jouw inzet en motivatie erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat je ook na deze intensieve taaltraining Spaans met de taal bezig blijft. Lees boeken, luister naar songteksten en begin bijvoorbeeld met het schrijven van een dagboek in het Spaans. Op deze wijze leer je de Spaanse taal spelenderwijs en zal je nog gemotiveerder zijn om te oefenen en te herhalen. Mocht je nog vragen hebben over onze ‘Summerschool 2022 Spaans’ of wil jij je hiervoor inschrijven, neem dan contact met ons op. De taaltrainers van ILC-talen gaan graag de uitdaging met jou aan!

Mis nooit een onderwerp, schrijf in op de nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.