Individueel of in een team

Een individuele maatwerk taaltraining is voor wie een taal op korte termijn direct in de praktijk moet kunnen toepassen. Met een persoonlijke taaltrainer en een specifiek samengesteld lesprogramma leert u precies wat nodig is en in het juiste tempo.

Bij het samenstellen van teamtrainingen houden we rekening met verschillende factoren zoals; leerstijl, vooropleiding, instapniveau, functie en werkgebied. Een teamtraining van 2 tot maximaal 8 deelnemers geeft als bijkomstigheid een goede teambuilding. Dit is zeker een factor die wij mee kunnen nemen in de groepssamenstelling. ILC teamtrainingen zijn altijd op maat, zeer effectief en praktijkgericht.

Altijd een persoonlijk intakegesprek

Voorafgaand aan een taaltrainingen vindt een persoonlijk intakegesprek plaats. Dit is een onmisbaar onderdeel van de maatwerk taaltraining. Ter voorbereiding van teamtrainingen hanteren wij deze zelfde aanpak.

 

 

Taaltrainingen voor alle instapniveaus

Van ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde ‘near native’. Wij benaderen iedere taaltraining vanuit het oogpunt van de cursist. In iedere training komen alle aspecten van het leren van een taal aan bod. Dit omvat iedere benodigde combinatie van lezen, schrijven, spreken en luisteren.

Leslocaties

Lesmethodes

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact