Individueel of met je team een taal verbeteren

De samenstelling van de lesprogramma’s zijn afhankelijk van leerdoel. Individueel en met een persoonlijke taaltrainer, een specifiek samengesteld lesprogramma leert u precies wat nodig is en in het juiste tempo. Aandacht en inhoud zijn optimaal op het individu afgestemd.

Bij het indelen van de groepen houden we rekening met verschillende factoren zoals; leerstijl, vooropleiding, instapniveau, functie en werkgebied. Wij werken met kleine groepen zodat er voldoende ruimte blijft voor interactie en persoonlijke feedback van de trainer.

Altijd een persoonlijk intakegesprek

Voorafgaand aan iedere taaltraining vindt er altijd een persoonlijk intakegesprek plaats. Dit gesprek is een onmisbaar onderdeel van iedere maatwerk taaltraining. Ter voorbereiding van teamtrainingen hanteren wij deze zelfde aanpak! Het resultaat van deze aanpak is  dat we een afgestemd inhoudelijk lesprogramma kunnen bieden, waarmee ruimschoots de doelstellingen gerealiseerd worden. Deze garantie geven wij op basis van 30 jaar ervaring en de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

 

 

Taaltrainingen voor alle instapniveaus

Van ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde ‘near native’. Wij benaderen iedere taaltraining vanuit het oogpunt van de cursist. In iedere training komen alle aspecten van het leren van een taal aan bod. Dit omvat iedere benodigde combinatie van lezen, schrijven, spreken en luisteren.

Leslocaties

Lesmethodes

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact