Individueel of met je team een taal verbeteren

De samenstelling van lesprogramma’s is afhankelijk van het doel. U kunt individueel met uw persoonlijke taaltrainer een specifiek samengestelde lesmethode volgen waar u precies leert wat u nodig heeft. Uw taaltrainer werkt intensief met u en past de lessen steeds aan uw voortgang aan. U leert op een passend tempo en met de juiste aandacht. De lengte en de frequentie van de lessen stelt u in overleg met uw taaltrainer samen.

Met collega’s klassikaal een taaltraining volgen is ook mogelijk. Bij de samenstelling van groepen houden we wel rekening met verschillende factoren zoals; leerstijl, vooropleiding, instapniveau, functie en werkgebied. Bovendien geven we de voorkeur aan kleinere groepen. Dat heeft te maken met de wijze waarop ILC de lesmethodes samenstelt aangezien interactie en persoonlijke feedback van de trainer centraal staan.

Altijd een persoonlijk intakegesprek

Voorafgaand aan iedere taaltraining vindt er altijd een persoonlijk intakegesprek plaats. Dit gesprek is een onmisbaar onderdeel van iedere maatwerk taaltraining. Ter voorbereiding van teamtrainingen hanteren wij deze zelfde aanpak! Het resultaat van deze aanpak is  dat we een afgestemd inhoudelijk lesprogramma kunnen bieden, waarmee ruimschoots de doelstellingen gerealiseerd worden. Deze garantie geven wij op basis van 30 jaar ervaring en de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Taaltrainingen voor alle instapniveaus

Van ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde ‘near native’. Wij benaderen iedere taaltraining vanuit het oogpunt van de cursist. In iedere training komen alle aspecten van het leren van een taal aan bod. Dit omvat iedere benodigde combinatie van lezen, schrijven, spreken en luisteren.

Leslocaties

Lesmethodes

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact