In alles flexibel, behalve in kwaliteit

Wat houdt ‘een goede beheersing van een vreemde taal in woord en geschrift’ precies in?

 • Face-to-face assessment door native speakers
  Dit assessment vindt plaats op onze vestiging in Waalwijk en duurt circa 1,5 uur.
 • Richtlijnen volgens het ERK
  Voor een objectieve beoordeling van de taalbeheersing van een vreemde taal werken we met de richtlijnen van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen: leren, onderwijzen, beoordelen.  Zo weet u op welk niveau u de vijf vaardigheden beheerst en op welke fundering u verder kunt bouwen.
 • Per taalvaardigheid getoetst
  Voordat het assessment plaatsvindt, bespreken we de doelstelling. We beoordelen de vaardigheden luisteren, lezen, spreken en schrijven maar ook de beheersing van de grammatica en spellingsregels. Daarnaast vinden we het belangrijk welke handelingen en woordvelden er worden beheerst.
 • Snelle terugkoppeling en voorstel voor verbetering
  Binnen twee werkdagen ontvangt u een schriftelijke terugkoppeling waarin we de niveaus aangeven en extra informatie over uitspraak, spelling, beheersing vocabulaire, vloeiend taalgebruik en de mate waarin de kandidaat de juiste grammatica hanteert.

Meer informatie aanvragen

Taalassessments

Direct een afspraak maken of heeft u nog vragen over onze taalassessments?

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.