Zakelijk Frans

Een training zakelijk Frans helpt u om met meer zelfvertrouwen te communiceren in een Franse zakelijke omgeving. U oefent specifiek om professioneel te communiceren in werksituaties, zoals telefoneren, e-mails versturen en vergaderingen volgen of presentaties geven. U leert naast het spreken van de Franse taal ook het communicatiepatroon te begrijpen. U leert probleemloos omgaan met de zakelijke normen en waarden van de Franse cultuur. De trainingen zijn 100% maatwerk en wordt voor uw unieke situatie samengesteld.

 

Vol zelfvertrouwen uw Franstalige klanten en collega’s te woord staan.

Maak een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek en bespreek uw doelstelling met de trainer. Uw taaltraining wordt volledig afgestemd op uw specifieke leerdoel.

International Language Centre werkt met native speakers en zo heeft iedere training altijd een cultureel aspect. Het kunnen begrijpen en spreken van een taal maakt het mogelijk om te communiceren met mensen uit andere landen en culturen. Maar om met succes te kunnen samenwerken is meer nodig. Je bewust zijn van je eigen culturele achtergrond en het begrijpen en erkennen van de specifieke kenmerken van de ander is een voorwaarde om succesvol intercultureel te kunnen samenwerken.

Het verbeteren van de zakelijke Franse vocabulaire is voor iedereen aan te raden die zakelijke contacten onderhoudt

Zakelijk Frans

Onze maatwerk trainingen passen wij aan op uw leerdoel en werkgebied, functie en leerstijl. Uw taaltraining zakelijk Frans is afgestemd op uw leerdoel en praktijkgericht. Het geleerde is direct toepasbaar dus efficiënt en resultaat gericht.

Een individuele training of een groepstraining zakelijk Frans (Français Professionnel) kan gericht worden op bepaalde expertises binnen uw bedrijf. De tijdsduur van een taaltraining kan relatief kort en beperkt zijn en kan één á twee dagdelen beslaan maar de taaltraining kan ook verspreid worden over een langere periode met dus meer terugkommomenten om vragen te behandelen.

 • Direct aan te vragen
 • De tijdsduur van een groepstraining kan relatief kort en krachtig
 • Het accent ligt op kennisdeling en interactiviteit
 • Diverse trainingen zijn mogelijk
  U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een zakelijke e-mail training, rapportages schrijven, de klant te woord staan, hoe meer rendement te behalen tijdens internationale beurzen.

Een traject wordt bepaald door uw doelstelling en wens. Alle trainingen die wij verzorgen kunnen worden gevolgd bij u op locatie, bij ons op het Instituut in Waalwijk of op een Flexwerkplek naar keuze.

Lesvorm

 • ILC Intensief
 • ILC Semi-intensief
 • ILC Gefaseerd

Samenstelling

 • Individuele trainingen
 • Groepstrainingen met collega's

Leslocatie

 • ILC Trainingslocatie Waalwijk
 • Incompany
 • Een gewenste Flexwerkplek

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.