International Language Centre B.V KvK nummer 89652967, gevestigd Wolput 34 5251CG Vlijmen, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Eén van de belangrijkste speerpunten hierbij is de klanttevredenheid. Uit deze meting halen wij belangrijke informatie zodat wij onze diensten naar een nog hoger kwaliteitsniveau kunnen brengen. Wij zouden het erg op prijs stellen als je het evaluatieformulier in wilt vullen.

Onze kwaliteitsnormering en de zekerheid hierin, is dat wij werken volgens de richtlijnen van het ‘ERK’ die zijn opgesteld door de Raad van Europa en de maatstaaf zijn waarmee wij onder meer het instapniveau, de vorderingen en het eindresultaat toetsen en vastleggen ofwel het ERK is een manier om te beschrijven in hoeverre u een buitenlandse taal begrijpt.

Certificaat

Na afloop van de taaltraining wordt door de trainer een certificaat uitgereikt. Het certificaat toont een overzicht van de behandelde resultaten per taalsegment. Cursisten die deelgenomen hebben aan een groepstraining ontvangen een certificaat van deelname als zij ten minste 80% van de training aanwezig zijn geweest.

 

Algemene voorwaarden

International Language Centre B.V.

Via de link hieronder kunt u onze Algemene Voorwaarden downloaden als PDF document.