Bij een Franse samenwerking verloopt veel communicatie in het Frans

De taaltraining zakelijk Frans is 100% maatwerk. U oefent specifiek om professioneel te communiceren in werksituaties. De taaltraining kan gericht zijn op bijvoorbeeld de spreekvaardigheid om vergaderingen actiever bij te wonen of op het geven van een presentatie over uw idee of bedrijf. Of wilt u de schrijfvaardigheid professionaliseren. Onze taaltrainer spreekt Frans met u en legt het communicatiepatroon uit zodat u dit herkend en leert te begrijpen. Op basis van een uitgebreide en persoonlijke intake en analyse wordt de taaltraining opgebouwd.

Omgangsvormen in Frankrijk verschillen en kunnen in de dagelijkse praktijk problemen opleveren in de communicatie

Beleefdheidsvormen in Frankrijk zijn belangrijk, namelijk over de verschillen tussen de Franse omgangsvormen en de Nederlandse mogen geen misverstanden ontstaan. Traditioneel gezien zijn de omgangsvormen in Frankrijk formeler en als u zakelijk succesvol wilt zijn in Frankrijk is een goede beheersing van de Franse taal maar ook een gedegen kennis van de Franse cultuur een ‘must’!

Vraag meer informatie aan

We verzorgen maatwerk taaltrainingen vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het ver gevorderde ‘near native’.

Vol zelfvertrouwen uw Franstalige klanten en collega’s te woord staan door uw Frans te professionaliseren naar een zakelijk vakjargon. De taaltrainingen van ILC  geven u naast de taal ook heel veel inzicht in de culturele verschillen.

Door uw medewerkers een taaltraining aan te bieden, geeft u bij uw internationale klanten aan dat u communiceren op een juiste manier belangrijk vindt. U zorgt dat medewerkers efficiënter werken en dit leidt vervolgens weer tot tevredenheid bij uw klanten.

Frans leren om volledig geaccepteerd te worden door uw Franse zakenpartner?

Dan is het goed als u meer dan alleen camping-Frans spreekt en de Franse spreekvaardigheid gaat verbeteren. Ook een Franse versie van uw website maakt indruk, Fransen zijn immers trots op hun taal. Investeer in uw zakelijke relaties, door bijvoorbeeld regelmatig met hen te gaan lunchen. Neem ook niet gelijk dossiers mee naar het eerste gesprek, maar praat over algemene onderwerpen en toon persoonlijke interesse. 

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijvingen, Kort & Zakelijk

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Wilt u meer weten over deze zakelijke taaltraining

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vraag meer informatie aan

NRTO-keurmerk, teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.