Zakelijk Frans – voor de professionals

Voor uiteenlopende disciplines binnen het bedrijfsleven verzorgen we de cursus zakelijk Frans. Een zakelijke taalcursus is 100% maatwerk. Inhoudelijk aangepast op jouw persoonlijke leerdoel, wens en instapniveau. Aangevuld met werkgerelateerd vakjargon. Om zakelijke successen te behalen is naast het spreken van de Franse taal ook kennis van de Franse cultuur een ‘must’!

 • Pitchen, presenteren, vergaderen etc.
 • Telefonisch conversatie etc.

Omgangsvormen zijn een vast onderdeel bij de cursus zakelijk Frans. Beleefdheidsvormen in Frankrijk zijn belangrijk, traditioneel gezien zijn de omgangsvormen formeler. Fransen zijn trots op hun taal en het geeft een goede indruk als je website correct vertaald is naar het Frans. Investeer in je zakelijke relaties, door bijvoorbeeld regelmatig met hen te gaan lunchen. Neem niet gelijk dossiers mee naar het eerste gesprek, maar praat over algemene onderwerpen en toon persoonlijke interesse.

Taaltraining zakelijk Frans online

De diverse lesprogramma’s voor zakelijk Frans zijn zowel online en offline te volgen. De trainer stemt alle lesmomenten met je af zodat je de taaltraining zakelijk Frans op ieder gewenst moment ook online kunt volgen. Zowel individueel en in groepsverband blijven de online trainingen altijd maatwerk. Ook de online taaltraining is inhoudelijk opgebouwd rondom de cursist. Het vraag gestuurde en interactieve karakter van training blijft behouden. Zakelijk Frans online volgen geeft als extra voordeel dat je flexibeler bent omdat de reistijd geen belemmering geeft.

Waar leer ik zakelijk Frans?

Lesprogramma's voor zakelijk taalcursussen

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshop

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure om leermogelijkheden te bepalen
 • Maatwerk door het aanbieden van materiaal dat aangepast is aan niveau en wens
 • Persoonlijk en interactief door vraag gestuurde karakter
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt
 • Efficiënt door praktijkgericht te leren dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC – 's-Hertogenbosch (Vlijmen)
 • Incompany
 • Online

Flexibele lestijden, lesprogramma’s en leslocaties: starten wanneer je wilt online en offline

Wij bieden je een flexibele lesrooster. De lessen zijn in onderling overleg altijd te verschuiven naar een ander moment. Maar ook de locatie kunnen we per les met je afspreken. Zo kun je de cursus zakelijk Frans online afwisselen met fysieke contactlesuren. De online taalles gaat inhoudelijk verder waar je met je vorige fysieke les gebleven bent.

cursus zakelijk Frans

Cursus zakelijk Frans om te schrijven als een professional!

Ben je verantwoordelijk voor de zakelijke Franse communicatie op schrift? Besteed hier dan aandacht aan! Een professionele zakelijk Franse e-mail opstellen (met de nodige snelheid) vraagt misschien de nodige aandacht van je. Misschien twijfel je te veel en wil je het liefst alles dubbelchecken. Ben je hier te veel tijd aan kwijt? Volg dan een individuele cursus zakelijk Frans of volg samen met je collega’s een groepscursus. Directe vertalingen vanuit het Nederlands kunnen zorgen voor flinke blunders die je in je professionele carrière graag wilt voorkomen. Investeer in jezelf of je organisatie en voorkom een verkeerde eerste indruk.

Vraag meer informatie aan
Zakelijk_Frans_voor_professionals

Zakelijk Frans voor je organisatie of bedrijf is altijd 100% maatwerk!

ILC is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. De incompany trainingen zakelijk Frans staan volledig in het teken van krachtig en snel leerdoelen bereiken. Iedere taaltraining wordt volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoeften van de organisatie en de cursisten. De groepstraining zakelijk Frans is 100% maatwerk, dus ook voor groepstrainingen geldt dat we altijd starten met een intakeprocedure.

De groepstraining zakelijk Frans is een combinatie van persoonlijk en interactief contact met de native speaking trainer. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, zodat er ruimte blijft voor het individu.

 • Intakeprocedure om het instapniveau en de leermogelijkheden te bepalen
 • 100% maatwerk: afgestemd op de wensen en leerdoelen van de organisatie en cursisten
 • Direct resultaat door praktijkgerichte lesmethode
 • Kleine groepen met een nagenoeg gelijke doelstelling en niveau
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt.
 • Direct resultaat door praktijkgerichte lesmethode
Informeer naar de mogelijkheden

Professioneel presenteren in het Frans

Presenteren in de Franse taal vergt een gedegen voorbereiding. Het doel van je presentatie is om binnen een bepaalde tijd je publiek te informeren en te enthousiasmeren. Richt je de cursus zakelijk Frans op professioneel presenteren? dan vertellen we je dat je te maken hebt met een hoge context cultuur. In een hoge context cultuur wordt indirect en impliciet gecommuniceerd. Hier komt vaak veel achtergrond informatie bij kijken. Je presentatie en marketing zul je hierop af moeten stemmen om je doel te bereiken.

Frans leren kan iedereen

ILC en het ERK

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ’taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve taalactiviteiten: alles WAT je in een vreemde taal doet. Communicatieve taalcompetenties beschrijven de verschillende aspecten van je taalbeheersing in de communicatie (HOE GOED). Europees Referentiekader (ERK), in het Engels: Common European Framework of Reference (CEFR), is een systeem dat de beheersing van een vreemde taal op verschillende niveaus beschrijft: zowel de taalactiviteiten als de competenties en de strategieën die nodig zijn om die activiteiten uit te voeren.

Vraag meer informatie aan
ILC in bezit van het keurmerk

Kies voor zekerheid en kwaliteit bij ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Meer over het NRTO-keurmerk

Zakelijk Frans leren of toch een andere taal?

De zakelijke taaltrainingen bieden wij in diverse talen aan. Dit doen wij omdat wij van ILC vinden dat je in vrijwel elke toegankelijk taal op een zakelijke manier moet kunnen communiceren. Dit is niet alleen prettig voor jezelf maar ook goed om je zakelijke relaties in het buitenland te onderhouden. De zakelijke taaltrainingen bieden wij in de volgende talen aan:

De trainingen zijn zowel individueel als incompany te volgen.

We praten direct Frans met je

Door direct in de doeltaal te spreken merk je dat de drempel om Frans te praten steeds lager komt te liggen. We werken niet met vaste lesprogramma’s maar stellen de cursus, zakelijk Frans, inhoudelijk voor iedere cursist op maat samen.

Volg een cursus zakelijk Frans

Informeer naar je mogelijkheden en bel naar 0416 563000 of stuur een WhatsApp bericht

Vraag naar de mogelijkheden