Zakelijk Frans – voor de zakelijke professionals

De taalcursus zakelijk Frans is 100% maatwerk. Je oefent specifiek om professioneel te communiceren in werksituaties. De maatwerk taalcursus kan bijvoorbeeld gericht worden op het presenteren of op zakelijke schrijfvaardigheid. Naast de grammaticale uitleg wordt je ook duidelijk hoe het communicatiepatroon werkt. Je herkent het en gaat het begrijpen. Op basis van een uitgebreide en persoonlijke intake en analyse wordt de taalcursus zakelijk Frans op maat samengesteld.

Zakelijk Frans online

Alle lesprogramma’s verzorgen we online. De trainer zorgt dat de online taalcursus zakelijk Frans interactief blijft en dat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en te discussiëren. Inhoudelijk blijft de online taalcursus afgestemd op jouw leerdoel. Online zakelijk Frans volgen geeft als extra voordeel dat je flexibeler bent in het plannen omdat de reistijd geen belemmering geeft.

Lesprogramma's voor zakelijk taalcursussen

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshop

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure
 • Lesmateriaal is aangepast aan niveau
 • Gericht op een bepaald facet binnen je organisatie
 • Gericht op bepaalde taalvaardigheden
 • Praktijkgericht dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC – Vlijmen
 • Incompany
 • Online

Zakelijk Frans – voor de professionals - informeer naar de lesprogramma’s

Ontvang na een intakegesprek een persoonlijk trainingsadvies

Vraag meer informatie aan

Binnen en buiten de 'virtual classroom' zakelijk Frans leren

We plannen steeds vaker de taalcursus zakelijk Frans flexibel in voor wat betreft de les locatie. De online contactlesuren worden afgewisseld met fysieke lesuren.  Omdat we de taalcursus speciaal voor jou samenstellen gaat je online taalles inhoudelijk verder waar je met je vorige fysieke les gebleven bent.

Omgangsvormen zijn een vast onderdeel bij de maatwerk taalcursus zakelijk Frans

Je leert dat beleefdheidsvormen in Frankrijk belangrijk zijn. Traditioneel gezien zijn de omgangsvormen in Frankrijk formeler. Om zakelijke successen te behalen is naast het spreken van de Franse taal, ook kennis van de Franse cultuur zeker een ‘must’! Let ook op de Franse versie van je website. Fransen zijn trots op hun taal en je laat een goede indruk achter als je website correct vertaald. Investeer in je zakelijke relaties, door bijvoorbeeld regelmatig met hen te gaan lunchen. Neem niet gelijk dossiers mee naar je eerste gesprek, maar praat eerst over algemene onderwerpen en toon persoonlijke interesse. Onze native speaking taaltrainer heeft nog veel meer tips voor je.

Vraag meer informatie aan
Zakelijk_Frans_voor_professionals

Met de taalcursus zakelijk Frans vol zelfvertrouwen de Franstalige klanten te woord staan

Vol zelfvertrouwen je Franstalige klanten en collega’s te woord staan door je Frans te professionaliseren naar een zakelijk vakjargon. Door je medewerkers een taalcursus zakelijk Frans aan te bieden, geef je bij jouw Franse klanten aan dat je correct communiceren belangrijk vindt. Je zorgt er bovendien voor dat medewerkers efficiënter werken en dit leidt tot tevredenheid op de werkvloer. Taalbarrières zijn echt niet nodig!

Meer informatie aanvragen
Frans leren kan iedereen

Een taalcursus zakelijk Frans gericht op schrijfvaardigheid

Ben je verantwoordelijk voor de zakelijke Franse communicatie op schrift, besteed hier dan aandacht aan. Professioneel en met de nodige snelheid een zakelijke Franse email opstellen vergt aandacht. Twijfel je en dubbelcheck je te vaak, denk dan eens aan een individuele taalcursus zakelijk Frans of volg samen met je collega’s een groepstraining zakelijk Frans.

Vooral vanuit het Nederlands kunnen wij heel wat blunders maken. We komen te direct over en dat kan soms uitdraaien tot een totaal verkeerde communicatietoon. Investeer in jezelf of in je organisatie en voorkom een verkeerde indruk.

Maatwerk taalcursussen gericht op het zakelijk Frans organiseren we ook voor grotere organisaties

Voor organisaties en bedrijven is het van belang dat binnen een korte tijd, doelen worden behaald. Door onze werkwijze behalen we dan ook een zo groot mogelijk resultaat. We hanteren kleine groepen met een nagenoeg gelijke doelstelling. De inhoud van de groepstrainingen zijn afgestemd op het werkgebied en functie waarin de cursisten werkzaam zijn. De nadruk van de taalcursus ligt op het persoonlijk contact met de trainer en het interactieve karakter van de taalcursus.

Ter voorbereiding zal de trainer door intakegesprekken met de cursisten het niveau bepalen. Bij het indelen van de groepen wordt ook rekening gehouden met leerstijl, vooropleiding, kennis van andere vreemde talen, functie enz..  Het intakegesprek is een essentieel onderdeel van iedere groepstraining.

Voor bedrijven organiseren wij vanuit onze backoffice maatwerk groepstrainingen vanaf de aanmelding tot en met het uitreiken van de certificaten.

Vraag naar de mogelijkheden

Groepstrainingen zakelijk Frans incompany?

Informeer naar je mogelijkheden - 0416 563000

Meer informatie aanvragen
Individueel_een_taal_leren

Zakelijk Frans leren vanaf het instapniveau A0, ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde C1 ‘near native’

De taalcursus zakelijk Frans starten we vanaf ieder instapniveau. Na een persoonlijk intakegesprek kan de trainer een inschatting maken van het instapniveau. Om het instapniveau te bepalen passen we het raamwerk van het ERK toe.

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ‘taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan grammaticale nauwkeurigheid, vloeiendheid of spelling.

 • Maatwerk taalcursus zakelijk Frans

Iedere training zakelijk Frans is speciaal samengesteld voor de cursist. Zakelijk Frans leren gaat bij ons niet met standaard lesboeken of opgavenboekjes, maar met inhoudelijke en afwisselende lessen en zinvolle opdrachten die stuk voor stuk betrekking hebben op het leerdoel dat jij wilt bereiken.

 • Leer de taal en cultuur van een native speaker

Al onze taaltrainers zijn native speakers. Zij dompelen je onder in de taal én de cultuur van hun land. Door onze één-op-één cursussen en door onze interactieve teamtrainingen leer je de zakelijke Franse taal, en de cultuur die inherent is aan de taal en het land, op een persoonlijk niveau kennen.

 • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk. voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij streven ernaar om je direct 'onder te dompelen' in de taal die je gaat leren

Door direct in de doeltaal te spreken merk je dat de drempel om te spreken steeds lager komt te liggen. We werken niet met vaste lesprogramma’s, maar stellen de taalcursus inhoudelijk op maat samen.