Lesprogramma's, persoonlijk en volledig op maat

De lesprogramma’s voor individuele taaltrainingen waar, wanneer en op welke wijze;

 • Individuele taaltrainingen voor alle talen en voor alle niveaus
 • Individuele taaltrainingen gericht op je leerdoel, wens en mogelijkheid
 • Direct starten

Incompany taaltrainingen stemmen we volledig af op jouw wensen en mogelijkheden;

Individuele taaltrainingen en groepstaaltraining kunnen op ieder gewenst moment, passend binnen onze planning van start gaan. Tijdens het persoonlijke intakegesprek bespreek je met je taaltrainer welke mogelijkheden er binnen jouw agenda beschikbaar zijn. Het lesschema voor groepstaaltrainingen incompany of in ‘s-Hertogenbosch wordt in overleg met de contactpersoon afgestemd.

Individuele spoed of semi-spoed taaltraining

Individueel en spoed is een intensieve taaltraining die uit vijf aaneengesloten lesdagen bestaat van vijf uur les en 3 studie-uren ter aanvulling. Deze individuele intensieve taaltraining  bestrijkt 25 individuele lesuren in totaal. Samen met je persoonlijke taaltrainer werk je intensief naar aan jouw persoonlijke doelen, op jouw niveau en binnen jouw context. De taaltrainer zorgt voor een afwisselend programma waardoor je scherp blijft.

Het individuele en semi-spoed lesprogramma is een taaltraining identiek is aan het intensieve lesprogramma met het verschil dat je de vijf lesdagen niet aaneengesloten volgt. De intensieve lesdagen verspreid over een langere periode. In overleg met je persoonlijke taaltrainer bespreek je jouw mogelijkheden.

ILC_Vlijmen_taalcursus

Parttime ondergedompeld worden in de vreemde taal

Het leren van een vreemde taal vergt tijd en oefening. Een gefaseerde individuele taaltraining geeft je de mogelijkheid om de lessen te verdelen over een periode zodat deze beter afgestemd zijn op jouw planning. De gefaseerde taaltraining geeft je tussen de lessen door tijd om thuis te studeren en de verworven kennis in de praktijk te oefenen. Omdat je een paar uurtjes per week ondergedompeld wordt kun je direct het geleerde oefenen in de praktijk. Stel dat je meerdere en kortere lessen per week wilt? Dan kunnen we in dat geval ook taallessen online verzorgen. Waardoor we de lessen van 30 tot 60 minuten kunnen bieden ter ondersteuning van je werk.

Vraag meer informatie aan
Individuele_taaltraining_Duits

Individuele taaltraining "on-the-job"

Met het lesprogramma “on-the-job” begeleidt de taaltrainer jou bij je dagelijkse werkzaamheden in de vreemde taal.  En taaltraining “on the job” (ofwel: leren op het werk) neemt binnen steeds meer organisaties de plek in van klassieke trainingen en cursussen. Soms werkt het in iemands voordeel om werkend een taal te leren in vergelijking met studerend leren. Het leerproces is ingebed in de werkpraktijk, waarbij veelal gebruikgemaakt wordt van apparatuur, documenten, tools en materialen waarmee een cursist dagelijks van doen heeft. Ook kan de trainer met je meereizen naar bijvoorbeeld een beurs of congres.

Vraag meer informatie aan

Effectieve lesmethode

 • Intakeprocedure waar wens en mogelijkheden besproken wordt
 • Zorgvuldig geselecteerd lesmateriaal, op maat samengesteld
 • Taaltrainingen worden verzorgd door moedertaalsprekers
 • Aansluitend op werkpraktijk en -situaties
 • Effectief en praktijkgericht

Leslocaties

 • ILC - 's-Hertogenbosch (Vlijmen)
 • Incompany
 • Online
Zakelijk_Frans_voor_professionals

Lesprogramma's online

De lesprogramma’s verzorgen we ook online. De trainer zorgt dat de online taallessen interactief blijven en dat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en te discussiëren. De individuele online lesprogramma’s blijven ook 100% maatwerk. Dat betekent dat  inhoudelijk de lessen zijn afgestemd op je behoefte en eventueel bepaalde taalvaardigheid. Een online lesprogramma betekent dus niet dat je een standaard e-Learning programma doorloopt. Online de taalcursus volgen geeft wel als extra voordeel dat je flexibeler bent in het plannen, omdat de reistijd geen belemmering geeft. De lessen kunnen frequenter gegeven worden mocht je daar behoefte aan hebben.

 

 

Vraag meer informatie aan

Heb je vragen over de diverse programma's voor individuele of groepslessen?

Mail naar sales@ilc-talen.nl of bel 0416563000

Offerte

Wij streven ernaar om je vanaf de start 'onder te dompelen' in de taal die je gaat leren

Wie de taal en cultuur van hun internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. Of je nu probeert een taal te leren voor zaken of gewoon omdat je het fascinerend vindt. Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taalstrategie kan jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven.

Lesprogramma's

 • Maatwerk taalcursussen

Iedere taalcursus is samengesteld voor de cursist. De lesprogramma’s zijn inhoudelijke en afwisselend. Opgebouwd met zinvolle opdrachten die stuk voor stuk betrekking hebben op het leerdoel dat jij wenst te bereiken.

 • Leer de taal en cultuur van een native speaker

Al onze taaltrainers zijn native speakers. Zij dompelen je onder in de taal én de cultuur van hun land. Kennisoverdracht van normen, waarden en etiquette, die inherent zijn aan de taal, is een vast onderdeel.

 • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk. voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Evaluaties

Een goede relatie tussen cursist en trainer is binnen het individueel taalonderwijs van groot belang. Daarom vindt tijdens de taaltraining regelmatig een tussentijdse evaluatie plaats om het programma desgewenst bij te stellen. Na afloop van de training kunnen wij aan de hand van deze evaluaties de lesmethodieken blijven monitoren en testen op haar tevredenheid.