Een intensief lesprogramma of liever verspreid over een langere periode

We onderscheiden twee lesprogramma’s.  Afhankelijk van de urgentie en afhankelijk van het doel dat bereikt moet worden stellen we een lesprogramma samen. Lessen kunnen op een intensieve wijze gevolgd worden of op een gefaseerde wijze. Soms is een combinatie van beide lesprogramma’s nodig. 

Een intensieve individuele taaltraining omvat een lesprogramma van vijf uur les per dag. Een gefaseerde individuele taaltraining bestaat uit een lesprogramma dat kan variëren van 2 tot 4 uur les per keer gedurende een langere periode.

Zakelijk Duits

Een taal leren door een intensief lesprogramma op maat te volgen

Voor wie de taal op korte termijn en direct in de praktijk moet kunnen toepassen biedt een intensieve taaltraining een perfecte oplossing. Een intensieve individuele taaltraining is een lesprogramma van vijf uur, 1 op 1 les per dag met je persoonlijke ‘native speaking’ taaltrainer gedurende vijf lesdagen. De lesdagen kunnen we verdelen over één of meerdere weken. Je wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal op een zeer effectieve en resultaatgerichte wijze.

Vraag meer informatie aan
International Language Centre al 30 jaar taaltrainingen op maat

Een taal leren door een gefaseerd lesprogramma op maat te volgen

Een gefaseerd trainingsprogramma is een programma op maat dat je volgt gedurende een langere periode. Een  gefaseerde individuele taaltraining is verdeeld over een aantal sessies die kunnen variëren van 2 tot 4 uur en 1 op 1 les met je persoonlijke ‘native speaking’ taaltrainer per keer. De wekelijkse of tweewekelijkse sessies zijn flexibel in te plannen en dit programma biedt meer ruimte om thuis te studeren en biedt meer ruimte om de verworven kennis in de praktijk te oefenen. Er zijn voldoende terugkommomenten om vragen te behandelen. Volg je een individuele taaltraining “on-the-job” dan begeleidt je persoonlijke ‘native speaking’ taaltrainer je bij de dagelijkse werkzaamheden in de vreemde taal. De trainer geeft direct feedback en het voordeel is dat problemen snel zichtbaar worden waardoor er effectief een concreet resultaat behaald wordt.

Vraag meer informatie aan

Samenstelling

Leslocaties

Lesmethodes

U kunt altijd bellen of mailen mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze informatie over lesprogramma's.

Contact