Groepstaaltrainingen

De Incompany-taaltraining stemmen we volledig af op de wensen, behoeften en leerdoelen van bedrijven en organisaties. De taallessen worden incompany verzorgd maar kunnen ook bij ons in ‘s-Hertogenbosch (Vlijmen) worden gegeven. Of een externe  locatie naar keuze. De groepsgrootte waarmee we het liefst werken is 4 tot 6 cursisten per groep zodat de lessen interactief blijven en er voldoende ruimte is voor individuele persoonlijke feedback.

ILC hanteert kleine groepen, waarmee een zo groot mogelijk rendement behaald kan worden. De samenstelling van de groepen gebeurt na een intakeprocedure. Deze intakeprocedure bestaat uit intakegesprekken en taaltesten. De taaltrainer voert de intakegesprekken om het instapniveau en de werksituatie te bespreken. Ons trainingsadvies over de groepssamenstelling houdt rekening met factoren, zoals leerstijl, vooropleiding, kennis van andere vreemde talen, functie etc.

De opbrengst van leren en ontwikkelen is een efficiëntere samenwerking, door verhoging van de kennis en vaardigheden van medewerkers, waardoor een verbetering ontstaat voor de werkgever

taalcursus_zakelijk_Duits

Incompany-taaltrainingen? Inhoudelijk afgestemd op iedere organisatie

  • Gefaseerde groepstaaltraining
  • Semi-spoed groepstaaltraining
  • Spoed groepstaaltraining

De incompany-taaltrainingen zijn 100% maatwerk taaltrainingen. We stemmen inhoudelijk de lessen af op de behoeften.

Zakelijke taaltrainingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer informatie aanvragen

Tijdens je taaltraining leer je precies wat jij nodig hebt!

Wie de taal en de cultuur van zijn internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. Of je een individuele taaltraining volgt voor zaken of gewoon omdat je het fascinerend vindt. Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taalstrategie kan jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven.