Portugees leren

De officiële taal in Portugal is Portugees, maar steeds meer Portugezen spreken ook goed Engels. Het Portugees wordt ook gesproken op de Portugese eilanden Madeira en de Azoren, Afrika en Azië.  In Zuid Amerika wordt het Braziliaans-Portugees gesproken. Portugees leren om persoonlijke relaties op te bouwen omdat in Portugal bied zeker veel voordelen. Persoonlijke relaties zijn bijna even belangrijk als het product dat u wilt verkopen.

 

Portugees leren

Portugees leren bij ILC Taleninstituut geeft u een inhoudelijk programma waarin dagelijkse werkzaamheden centraal staan. Uw leerdoel wordt voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek met Maria.

Zij bepaalt uw niveau en bespreekt uw doelstelling(en), zo krijgt u een training die effectief en resultaatgericht is. Door middel van deze aanpak, waar puur en alleen persoonlijke aandacht centraal staan, worden de vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

 

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele- en duotrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijving

Leslocatie

  • ILC Trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
  • Elke gewenste Flexplek

Een intensief of gefaseerd programma Portugees leren

Een intensieve training is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen van opdrachtgever en cursist. Dit programma omvat vijf uur taaltraining per dag gedurende één of meer weken aaneengesloten. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal.

Weliswaar is de semi-intensieve training identiek aan het intensieve programma maar waar de lesdagen niet aaneengesloten in één week worden gevolgd. De intensieve lesdagen van vijf uur taaltraining per dag kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een gefaseerde taaltraining is ook een programma op maat, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen en wensen. De duur van deze training is afhankelijk van uw doelstellingen en wensen en omvat minimaal twee en maximaal zes uren privé-les per dag verspreid over een langere periode. Deze taaltrainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk.

De diverse lesvormen verzorgen we op individuele basis, als duotraining en voor grotere groepen in teamverband.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.