Werken bij ILC

Kom je werken voor ILC? Wij zijn regelmatig op zoek naar taaltrainers die individuele taal- en groepstaaltrainingen willen verzorgen. Als je werkt voor ILC dan verzorg je professionele maatwerk taaltrainingen aan opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en soms aan particulieren.

De taaltrainingen die jij mag samenstellen zijn 100% maatwerk. Om die reden werkt ILC niet met standaard les- en opdracht boeken. Door middel van een persoonlijke intakegesprek weet je, als ervaren taaltrainer, exact waar de cursist behoefte aan heeft. Zo weet je van alles over het interessegebied, urgentie en agenda’s en wat zoal de werkzaamheden van de cursist inhoudt. Op grond van al deze informatie stel je een lesprogramma samen waar jij als persoonlijk betrokken taalcoach, samen met je cursist naar het leerdoel toewerkt.

Wij zijn op zoek naar..

Voornamelijk moedertaalsprekers voor alle vreemde talen maar ook taaltrainers die Nederlandse taallessen willen verzorgen. De Nederlandse taallessen worden verzorgd aan cursisten met instapniveaus vanaf A0 (absolute beginners) tot en met C1+/C2 zakelijk Nederlands. De lessen worden incompany, online en op onze locatie in Vlijmen gegeven.

Mocht je deel willen uitmaken van het ILC- team en ligt je uitdaging in kennisoverdracht van jouw taal en cultuur? Ben je een ruimdenkend en creatief persoon? Laat het ons dan snel weten via trainers@ilc-talen.nl of bel met 0416563000

Word ook een persoonlijke taal– & cultuurtrainer. Sluit je aan bij International Language Centre

Werken bij ILC

Stuur je motivatiebrief aangevuld met je CV naar trainers@ilc-talen.nl

ILC en het ERK

Het Europees Referentie Kader (ERK) is het systeem van niveauomschrijvingen voor de moderne vreemde talen

Wat houdt ‘een goede beheersing’ van een vreemde taal in woord en geschrift’ precies in? Taalniveaus kun je met elkaar vergelijken door het Raamwerk van het Europees ReferentieKader voor de Talen erbij te pakken. Omdat in het Europees ReferentieKader een vastgesteld Europees raamwerk van niveauomschrijvingen voor de moderne talen in opgenomen is. Het ERK beschrijft dus taalvaardigheidsniveaus van taalbeheersing. Het beschrijft wat je moet kunnen, in welke contexten en voor welke doelen. Daarnaast omschrijft het hoe goed je dat moet kunnen.

ERK is de Nederlandse afkorting voor Europees ReferentieKader – in het Engels Common European Framework of Reference (kortweg CEFR of CEF).  Zoals de afbeelding laat zien, onderscheidt het ERK zes niveaus van taalbeheersing: van ‘absolute beginner’, niveau A0 tot en met het ‘near-native’ het nievau C2. Wil je meer weten over het Raamwerk en de exacte omschrijving per niveau? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Certificaat

Onze kwaliteit en de zekerheid voor iedere cursist? Wij voeren het keurmerk van de NRTO.

Bij een tussentijdse evaluatie stellen we de cursisten een aantal vragen waarmee we achterhalen of er aanvullende onderdelen aan de training toegevoegd moeten worden en na afloop evalueren we mondeling en schriftelijk.

International Language Centre is aangesloten bij de NRTO en heeft het NRTO-keurmerk behaald. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit van onze taal- en cultuurtrainingen.

Alle leden van de NRTO dienen zich te conformeren aan die beginselen/regels en dus aan die normen en waarden. Deze beginselen staan in onze gedragscodes.