Werken bij ILC

Werken bij ILC? Wij zijn regelmatig op zoek naar taaltrainers voor de individuele trainingen en taaltrainingen in klein groepsverband. Als je voor ons komt werken dan verzorg je professionele maatwerk taaltrainingen aan opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en aan particulieren.

Alle taaltrainingen zijn 100% maatwerk taaltrainingen en daarom werkt ILC niet met standaard les- en opdrachtenboeken. Na de intakeprocedure weten we op welk niveau er les gegevens moet worden, We weten meer over het interessegebied en over de werkzaamheden. In samenspraak komen we tot een maatwerk taaltraining, ruim passend binnen ieders wens.

Wij zijn op zoek..

ILC werkt voornamelijk met moedertaalsprekers, ook voor de Nederlandse taallessen. We begeleiden cursisten naar het Staatsexamens B1 en B2. Wij verzorgen individuele taaltrainingen & groepstaaltrainingen aan internationale opdrachtgevers uit zeer uiteenlopende branches en altijd op maat.

Wil je deel uit maken van het ILC- team en ligt je uitdaging in kennisoverdracht van jouw taal en cultuur? Ben je een open-minded en creatief persoon? Laat het ons weten via trainers@ilc-talen.nl .

Dé persoonlijke taal– & cultuurtrainers voor interculturele communicatie

Cursisten kunnen verschillende individuele lesprogramma’s volgen en in klein groepsverband. De taaltrainingen worden verzorgt in ’s-Hertogenbosch (Vlijmen) of incompany. Onze opdrachtgevers zijn 98% afkomstig uit het bedrijfsleven, organisaties en overheid. De meeste trainingen zijn gericht op zakelijke taalvaardigheden en zakelijke cultuurkennis.

 

Werken bij ILC

Stuur je motivatiebrief aangevuld met je CV naar trainers@ilc-talen.nl

Tegemoetkomingen en subsidieregelingen

Diverse scholingsadviesbureaus co-financieren opleidingskosten. Ook kunt u eens informeren bij  belangenorganisatie of brancheverenigingen, vaak komen opleidingstrajecten in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten.

Per 1 januari 2022 verzorgen we weer gratis uw aanvraag voor de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. We gaan graag met u aan de slag om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Contact
Een taal leren

Het Europees Referentie Kader (ERK) is het systeem van niveauomschrijvingen voor de moderne vreemde talen

Wat houdt ‘een goede beheersing’ van een vreemde taal in woord en geschrift’ precies in? Taalniveaus kun je met elkaar vergelijken met het Europees ReferentieKader voor de Talen. Het Europees ReferentieKader is een vastgesteld Europees raamwerk van niveauomschrijvingen voor de moderne talen. Het ERK beschrijft dus taalvaardigheidsniveaus van taalbeheersing. Het beschrijft wat je moet kunnen, in welke contexten en voor welke doelen en hoe goed je dat moet kunnen.

ERK is de Nederlandse afkorting voor Europees ReferentieKader – in het Engels Common European Framework of Reference (kortweg CEFR of CEF). Het ERK onderscheidt zes niveaus van taalbeheersing: van beginner tot near-native. En beschrijft vaardigheidsniveaus van taalbeheersing,

Certificaat

Onze kwaliteit en de zekerheid voor iedere cursist? Wij voeren het keurmerk van de NRTO.

Bij een tussentijdse evaluatie stellen we de cursisten een aantal vragen waarmee we achterhalen of er aanvullende onderdelen aan de training toegevoegd moeten worden en na afloop evalueren we mondeling en schriftelijk.

International Language Centre is aangesloten bij de NRTO en heeft het NRTO-keurmerk behaald. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit van onze taal- en cultuurtrainingen.

Alle leden van de NRTO dienen zich te conformeren aan die beginselen/regels en dus aan die normen en waarden. Deze beginselen staan in onze gedragscodes.