Engels leren, dat kan iedereen!

Engels leren in onze wereldeconomie is één van de skills die uw mogelijkheden in een internationale werkomgeving vergroot. Engels de meest gesproken taal ter wereld en wordt het nog steeds gezien als de wereldtaal.

Branche- en functiegerichte taaltrainingen werken effectief en resultaatgericht zodat je de Engelse taal snel onder de knie krijgt. Is je kennis van de Engelse taal ‘weggezakt’ of heb je het Engels nodig voor zakelijke doeleinden, volg dan een cursus zakelijk Engels, informeer naar onze mogelijkheden en passende taaltrainingen.

Engels leren voor beginners

Een taalcursus Engels voor beginners is bedoeld voor ‘absolute beginners’ die graag willen starten met het leren van de Engelse taal. Heb je besloten om te starten met Engels zorg dat je een gestructureerde taalcursus Engels voor beginners volgt. Ontdek waar de taal uit bestaat zodat je de vaardigheden kunt opdelen. Als je dit niet doet raak je al snel overweldigd en ligt opgeven om de hoek. Volg je ‘Engels voor beginners’ bij ILC dan wordt de nadruk gelegd op het leren van een grote woordenschat en basisvocabulaire. Uitspraak is ook erg belangrijk!

Een taalcursus Engels voor beginners start met een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Dit intakegesprek is een essentieel onderdeel van de cursus zodat het samenstellen van de taalcursus Engels voor beginners altijd een passende training is; persoonlijk en doelgericht!

 

Waar kan ik Engels leren?

Lesprogramma's

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshop

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure
 • Lesmateriaal is aangepast aan niveau
 • Gericht op een bepaald aspect binnen je organisatie
 • Gericht op bepaalde taalvaardigheden
 • Praktijkgericht dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC - Vlijmen
 • Incompany
 • Online

Zakelijk Engels - Business English

 • Vergroot je zelfvertrouwen
 • Vergroot je internationale mogelijkheden
 • Engels is de taal van de wetenschap en van IT

Technisch Engels

 • De technologie hanteert het Engels als belangrijkste taal
 • Verbeter je technische Engelse communicatie Skills ook voor beginners
 • De technische ontwikkeling is internationaal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de Engelse taal te leren?

Neem contact op, we helpen u graag verder

Contact
zakelijk_Engels_schrijven

Waar leer je vloeiend Engels spreken?

Met een individueel lesprogramma Engels  van ILC ontvang je directe feedback van je taaltrainer en is de beste basis om in een korte tijd de Engelse taalvaardigheid te vergroten. De aangeboden lesstof is optimaal afgestemd op jouw tempo. Door naast de intensieve contacturen met je taaltrainer veel tijd te besteden aan zelfstudie, kun je binnen een zeer korte tijd grote stappen maken. In overleg met je taaltrainer stem je het lesprogramma af. De lessen kunnen meerdere keren per week gevolgd worden, maar kunnen ook verdeeld worden over een langere periode. Het is niet nodig om een vast lesschema te af te spreken, in overleg kunnen de lessen ingepland worden naar wens. De individuele lesprogramma’s zijn inhoudelijk aangepast aan het instapniveau, interesse en leerdoel.

Vraag meer informatie aan
Spaans leren

Wat is de beste cursus Engels?

Intensief privéonderwijs vormt de beste basis om de Engelse communicatieve taalvaardigheid in korte tijd te vergroten. Voor wie de taal op korte termijn direct in de praktijk moet kunnen toepassen biedt een individuele cursus Engels de perfecte uitweg. Zo kun je, met een persoonlijke begeleiding, een taalcursus Engels volgen die  voor jouw leerdoelen is samengesteld. Je leert precies wat nodig is, in het juiste tempo en op een voor jou geschikte tijd. Je krijgt directe feedback op jouw Engelse taalgebruik.

ILC werkt tevens met taaltrainers op verschillende vakgebieden binnen hun taal, waardoor ILC naast algemene taalcursussen in de doeltaal, ook specialistische cursussen op bijvoorbeeld technisch, juridisch, financieel en commercieel gebied kan verzorgen.

Meer informatie aanvragen

Engels leren voor gevorderden

Engels leren is een doorgaand proces. Zelfs met een hoger niveau is er altijd weer iets nieuws te leren. Het dagelijks toepassen van de Engelse taal zorgt voor een uitbreiding van de woordenschat en ontwikkelt het vloeiend spreken. De trainer kan na het eerste taaltraject adviseren om nog wat extra lessen te volgen om nog net een extra stap te kunnen maken binnen het raamwerk van het ERK.

Wie goed communiceert in het Engels verlegt per definitie zijn grenzen.

Wie de taal en cultuur van hun internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. We dompelen je direct onder in de taal die je gaat leren. Je merkt direct dat de drempel om Engels te spreken steeds lager komt te liggen.

Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taal strategie kan uw bedrijf dus een voorsprong op de concurrentie te geven.

ILC en het ERK

klaslokaal-Individueel_een_taal_leren

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ’taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve taalactiviteiten: alles WAT je in een vreemde taal doet. Communicatieve taalcompetenties beschrijven de verschillende aspecten van je taalbeheersing in de communicatie (HOE GOED). Europees Referentiekader (ERK), in het Engels: Common European Framework of Reference (CEFR), is een systeem dat de beheersing van een vreemde taal op verschillende niveaus beschrijft: zowel de taalactiviteiten als de competenties en de strategieën die nodig zijn om die activiteiten uit te voeren.

Behaald_nrto-keurmerk door ILC

Kies voor zekerheid en kwaliteit bij ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.