Iedere taalcursus is uniek

In onze wereldeconomie is een gedegen kennis van de Engelse taal één van de skills die uw mogelijkheden in een internationale werkomgeving vergroot. Naast Spaans is Engels de meest gesproken taal ter wereld en wordt het nog steeds gezien als de wereldtaal. Goed Engels spreken wordt gezien als een ‘must’, wil je professioneel over kunnen komen.

In het werkveld kiezen professionals om bijvoorbeeld de zakelijke Engelse terminologie te verbeteren of om bijvoorbeeld een individuele training te volgen die meer toegespitst is op de technische Engelse terminologie. Kiest u voor een taaltraining bij ILC Taleninstituut, dan kiest u voor een op maat gemaakte taaltraining.

 

Engels leren op maat

Een cursus Engels helpt u om met meer zelfvertrouwen en professionaliteit te communiceren. Vanuit uw werkomgeving kunt u eigen inbreng meenemen. Waar heeft u, of de organisatie, behoefte aan en op welk niveau?

Door een grondig en uitvoerig gesprek vooraf wordt de leerstijl en het doel vastgelegd. Wij vinden het erg belangrijk dat de iedere cursus zakelijk of technisch Engels of een andere taaltraining  aansluit op uw behoefte. De taaltrainingen kunnen op elk gewenst moment van start gaan. U kunt kiezen uit diverse lesvormen en trainingssamenstellingen.

Het tarief van de taaltraining wordt bepaald door de duur plus het aantal cursisten die hieraan deelnemen. Iedere extra deelnemer aan een taaltraining sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en de doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

Lesvorm

 • ILC Intensief
 • ILC Semi-intensief
 • ILC Gefaseerd

Samenstelling

 • Individuele lessen
 • Groepstrainingen met collega's
 • Cursus Kort & Zakelijk

Leslocatie

 • ILC Trainingslocatie Waalwijk
 • Incompany
 • Elke gewenste Flexplek

Engels leren zonder vast lesprogramma’s met speciale aandacht!

Of het nu gaat om professioneel presenteren, vergaderingen en onderhandelingen voeren. Een rondleiding door uw organisatie verzorgen, telefonisch uitleg geven of een rapportage opstellen in het Engels. De aanpak van ILC Taleninstituut focust zich op directe toepasbaarheid en relevantie voor u. Voor deze succesvolle taalverbeteringen geldt persoonlijke aandacht van de trainer, en dat geven we.

Zakelijk Engels (Business English)

 • Individuele lessen of in groepstrainingen met collega's
 • Toegespitst op uw specifieke wensen
 • Incompany, ILC - Waalwijk of op een flexwerkplek
 • Gefaseerd of intensief afgestemd op uw agenda

Technisch Engels (Technical English)

 • Individueel of in groepsverband met collega's
 • Toegespitst op uw specifieke wensen
 • Incompany, ILC - Waalwijk of op een flexwerkplek
 • Gefaseerd of intensief afgestemd op uw agenda

Engels professionaliseren? De taalkneepjes van het vak Engels leren?

Bij een individuele intensieve taaltraining heeft u binnen één week een degelijke basiskennis van de taal opgedaan. De intensieve lesvorm bestaat uit een aantal aaneengesloten lesdagen waar u dagelijks 5 uur les volgt van 60 minuten. Weliswaar is een semi-intensieve training identiek aan de intensieve training maar waar de lesdagen niet aaneengesloten gevolgd worden. De lesdagen van 4 of 5 uur kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een individuele gefaseerde training is een taaltraining verspreid over een langere periode. Deze trainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om de praktijkgerichte toepasbare kennis te oefenen.

Al onze trainingen kunnen in groepsverband gevolgd worden. Iedere extra deelnemer sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

Professioneel communiceren in het Engels

Werkgerelateerde onderwerpen en praktijkvoorbeelden dienen als een vast onderdeel van onze taaltrainingen. Onze lessen hebben een vraaggestuurd karakter want naar behoefte geven onze taaltrainers inhoud aan de lessen. We verzorgen deze maatwerk taaltrainingen vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het ver gevorderde ‘near native’.

Met het aanbieden van een groepslessen Engels geeft u bij uw medewerkers aan dat u op de juiste wijze communiceren belangrijk vindt. Een gedegen niveau Engels leidt vervolgens tot tevreden medewerkers die met meer zelfvertrouwen uw klanten te woord kunnen staan. Professioneel communiceren in het Engels binnen organisaties een must is geworden.

 

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.