Zakelijke taaltrainingen zijn altijd 100% maatwerk!

Laat een taalbarrière bij het starten van nieuwe projecten in het buitenland niet in de weg staan. Verdiep je in het zakelijk taalgebruik en de zakelijke culturele omgangsvormen van de mensen waarmee je gaat samenwerken. ILC taleninstituut gelooft dat naast het spreken van de vreemde taal ook het begrijpen van die specifieke cultuur een vereiste is om internationaal succesvol te zijn.

De perfect aansluitende maatwerk taaltrainingen op je zakelijke situatie

Een persoonlijke intake en een uitgebreide analyse zorgt dat je een trainingsadvies ontvangt dat aansluit op je persoonlijke situatie en je mogelijkheden maar ook op je budget. Aangezien wij niet met vaste lesschema’s en methodes werken kunnen we effectief werken.

Individuele en groepstrainingen voor het zakelijke vakjargon

Net als bij een individuele training voeren we bij groepstrainingen ook persoonlijke intakegesprekken. Deze zijn nodig om na een analyse advies te kunnen geven over de groepssamenstelling, de mogelijkheden en uiteraard het beschikbare budget. Is de training bedoelt voor een kort & krachtige lesmethode of mag de training een langere periode bestrijken.

Zakelijk Engels

Een cursus zakelijk Engels om met meer zelfvertrouwen te spreken en te schrijven in een wereld die steeds meer internationaal gericht is.

Zakelijk Duits

Een cursus zakelijk Duits, Geschäftskommunikation, is voor iedereen die zakelijke contacten onderhoudt met Duitssprekenden.

Zakelijk Frans

Door goed Frans toe te passen & door de Franse cultuur te kennen, laat je jouw Franse zakenpartners zien dat je communiceren op een juiste wijze erg belangrijk vindt.

Zakelijk Nederlands

Een cursus zakelijk Nederlands is voor iedereen die moeite heeft met een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering.

Zakelijk Spaans

Verdiep je in de Spaanse zakencultuur en zorg ervoor dat cultuurverschillen je niet in de weg staan.

Presentatie voorbereiding in een vreemde taal

Een goede voorbereiding bepaalt het vallen of staan van een presentatie.

taleninstituut_ILC

Start op elk gewenst moment

Een taalcursus kan op elk gewenst moment, passend binnen onze planning, van start gaan. Het tarief van een zakelijke taalcursus wordt bepaald door het aantal contactlesuren en het aantal cursisten die hieraan deelnemen.

Alle trainingen zijn maatwerk

De trainingen worden passend en perfect afgestemd op je wensen en behoeften. Vandaar dat we na de uitgebreide intake een advies kunnen geven over de beste manier om je leerdoelen te bereiken maar ook wat daarvan de kosten zijn. Je ontvangt deskundig en persoonlijk advies over de oplossing die het beste bij je past.

We werken resultaatgericht, daardoor leer je snel en efficiënt de benodigde taalvaardigheden. Het geleerde is direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk omdat we de lessen richten op jouw praktijk.

Informeer naar de mogelijkheden
ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

Kies voor zekerheid en kwaliteit bij ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

ILC en het keurmerk
zakelijk_Engels_schrijven

ILC en het ERK

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ’taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve taalactiviteiten: alles WAT je in een vreemde taal doet. Communicatieve taalcompetenties beschrijven de verschillende aspecten van je taalbeheersing in de communicatie (HOE GOED). Europees Referentiekader (ERK), in het Engels: Common European Framework of Reference (CEFR), is een systeem dat de beheersing van een vreemde taal op verschillende niveaus beschrijft: zowel de taalactiviteiten als de competenties en de strategieën die nodig zijn om die activiteiten uit te voeren.

Meer over het ERK

Een zakelijke taaltraining is altijd 100% maatwerk

We werken niet met vaste lesmethodes volgens ‘de schoolse aanpak’ om jouw een taal te leren. Maar je bereikt de leerdoelen op efficiënte wijze via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Zakelijke taaltrainingen zijn gericht op vakgebied en op functie. We hebben na ruim 30 jaar heel veel ervaring opgebouwd in heel veel branches, vakgebieden en gespecialiseerde beroepen. We bieden altijd passende zakelijke taaltrainingen die gericht zijn op dagelijkse werksituatie of specifieke facetten binnen het bedrijfsleven.

Heeft u vragen over deze informatie?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact