Zakelijke taaltrainingen om op zakelijk niveau te communiceren in woord en geschrift

Laat een taalbarrière bij het starten van nieuwe projecten in het buitenland niet in de weg staan. Verdiep je in het zakelijk taalgebruik en de zakelijke culturele omgangsvormen van de mensen waarmee je gaat samenwerken. ILC taleninstituut gelooft dat naast het spreken van de vreemde taal ook het begrijpen van die specifieke cultuur een vereiste is om internationaal succesvol te zijn.

Zakelijk Engels

Zelfverzekerder Engels spreken en schrijven in een professionele omgeving. In een wereld die steeds meer internationaal gericht is.

Zakelijk Duits

Het zakelijk Duits, Geschäftskommunikation, verbeteren is voor iedereen die zakelijke contacten onderhoudt met Duitssprekenden.

Zakelijk Frans

Door goed Frans toe te passen & door de Franse cultuur te kennen, laat u uw Franse zakenpartners zien dat u communiceren op een juiste wijze erg belangrijk vindt.

Zakelijk Nederlands

Zakelijk Nederlands is een goede keuze voor iedereen die moeite heeft met de regels de Nederlandse taal.

Zakelijk Spaans

Verdiep je in de Spaanse zakencultuur en zorg ervoor dat cultuurverschillen je niet in de weg staan.

Presentatie voorbereiding in een vreemde taal

Een goede voorbereiding bepaalt het vallen of staan van een presentatie.

Genres van zakelijk schrijven

Is het schrijven van brieven, e-mails of rapportages niet bepaald uw favoriete bezigheid en kost dit veel tijd?

Hoe meer rendement te behalen uit internationale beurzen

Goed voorbereid is het halve werk. Investeer extra in de taal en de sociale en zakelijke gebruiken. Haal meer uit uw investering.

Buitenlands bezoek en even uw taal opfrissen? Small en Social Talks

Zonder lesprogramma gewoon wat spreekvaardigheid oefenen met daarbij aandacht voor de culturele verschillen. Small en Social Talks herhalen en uitbreiden.

Welkom bij één van onze locaties

Start op elk gewenst moment

Een taaltraining kan op elk gewenst moment, passend binnen onze planning, van start gaan. Het tarief van een zakelijke taaltraining wordt bepaald door de duur van de taaltraining en hoeveel cursisten hieraan deelnemen. De taaltrainer zal op basis van het intakegesprek een advies uitbrengen over de duur en de lesvorm.

Neem contact op
ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Het certificaat toont een overzicht van de resultaten per taalvaardigheid

Taalniveaus kun je met elkaar vergelijken met het Europees ReferentieKader voor de Talen. Het Europees ReferentieKader is een vastgesteld Europees raamwerk van niveauomschrijvingen voor de moderne talen. Het ERK beschrijft dus taalvaardigheidsniveaus van taalbeheersing.

Het beschrijft wat je moet kunnen, in welke contexten en voor welke doelen en hoe goed moet je dat kunnen.

Het Referentiekader heeft 6 vaardigheidsniveaus gedefinieerd waarmee de voortgang kan worden gemeten in iedere fase van het leerproces. Het ERK heet in het Engels, Common European Framework of Reference for Languages: Learning, Teaching, Assessment, CFER is ontwikkeld door de Raad van Europa. Het ERK beschrijft dus taalvaardigheidsniveaus van taalbeheersing. Na afloop van iedere training ontvangt de cursist een certificaat met daarop de behaalde resultaten.

Heeft u vragen over deze informatie?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact