Investeert in jezelf en je onderneming

Je laat toch geen taalbarrière in de weg staan?

Actief over de grenzen of binnen een internationale werkomgeving? Wanneer je je verdiept in het zakelijk taalgebruik levert dat absoluut voordelen op. Volg een individuele taaltraining in de gewenste vreemde taal of volg met je collega’s een groepstraining incompany! Om je internationale zakelijke ambities ‘handen en voeten’ te geven is naast het spreken van de vreemde taal ook het begrijpen van die specifieke cultuur een vereiste.

Internationaal zakelijk succesvol?

In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor zaken doen. En voor zowel beginners als voor gevorderden biedt ILC taaltrainingen aan om over de grenzen succesvol te zijn. Zakelijke taaltrainingen hebben meer de focus op het zakelijke taalgebruik. Ben je werkzaam binnen een technische werkomgeving? Dan biedt een technische taaltraining een uitkomst. Deze maatwerk taaltrainingen zijn gericht is op technisch vocabulaire aangevuld met studiemateriaal vanuit jouw werkomgeving.

ILC maakt van iedere taaltraining een maatwerk taaltraining. Inhoudelijk zijn de taaltrainingen afgestemd op de business, de persoonlijke leerbehoefte en leerstijl van de cursist. De trainer stelt een praktisch en persoonlijke taalcursus samen zodat het geleerde direct toepasbaar is. Informeer naar de diverse lesprogramma’s.

ILC biedt naast een persoonlijke aanpak ook zeer flexibele planningen aan.

Bij het betreden van een buitenlandse markt komt nogal wat kijken

Cursus zakelijk Engels

De cursus zakelijk Engels zodat je met een flinke dosis zelfvertrouwen kunt spreken en schrijven in een internationaal gerichte wereld.

Cursus zakelijk Duits

De cursus zakelijk Duits, Geschäftskommunikation, is er voor iedereen die zakelijke contacten onderhoudt met Duitssprekenden.

Zakelijk Frans cursus

Door goed Frans toe te kunnen passen & door een goede kennis te hebben van de de Franse cultuur, laat je de Franse zakenpartners zien dat je communiceren op een juiste wijze belangrijk vindt.

Zakelijke taaltrainingen zijn er voor iedereen!

Cursus zakelijk Nederlands

Een cursus zakelijk Nederlands is voor iedereen die moeite heeft met een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering.

Cursus zakelijk Spaans

Verdiep je in de Spaanse zakencultuur en zorg ervoor dat cultuurverschillen je niet in de weg staan.

Presentatie voorbereiding in een vreemde taal

Een goede voorbereiding bepaalt het vallen of staan van een presentatie.

ILC en het ERK

Taalniveaus Vanaf A0 t/m C2

Europees Referentiekader (ERK), Common European Framework of Reference (CEFR), is een raamwerk dat de beheersing van een vreemde taal op verschillende niveaus beschrijft. Het referentiekader is van toepassing op alle moderne vreemde talen en is in 2001 ontwikkeld door de Raad van Europa.

 

Meer over het ERK
International Language Centre B.V.

Wanneer kan ik starten met mijn zakelijke taaltraining?

De individuele zakelijke taaltraining kan op ieder moment, passend binnen onze planning, van start gaan. Tijdens het intakegesprek bespreek je met je taaltrainer welke mogelijkheden er binnen je agenda zijn. De individuele taaltraining is gericht op het individu zodat je precies die vaardigheden leert waar je behoefte aan hebt. Een taal op een efficiënte wijze leren noemen wij dat!

Informeer naar de mogelijkheden
ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

Zakelijke taaltrainingen en uw zekerheid!

ILC is in bezit van het NRTO-keurmerk. Omdat wij transparant zijn over onze diensten en we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die vereist zijn. We zijn professioneel in de omgang met onze klanten en streven naar de perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

ILC en het keurmerk

De zakelijke taaltraining is altijd 100% maatwerk!

Op het moment dat je de taal gaat leren werken we direct praktijk- & resultaatgericht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem per email of telefonisch contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Contact