Internationaal presenteren

Een goede presentatie in een andere taal vergt een gedegen voorbereiding. Het doel van de presentatie is om binnen een bepaalde tijd uw publiek te informeren, inspireren en enthousiasmeren over een bepaald product of thema. Een goede presentatie is een afgerond en afgestemd geheel. Neem ook de culturele aspecten mee in woordkeuze. Heeft u te maken met een lage context cultuur waar direct en expliciet gecommuniceerd wordt of geeft u een presentatie in een hoge context cultuur waar indirect en impliciet gecommuniceerd wordt.

Daarbij is het behaalde succes van de presentatie ook afhankelijk of de intonatie levendig genoeg is.  Is de uitspraak wel juist, een verkeerde uitspraak kan zelfs leiden tot een geheel ander woord!  

Helder en zelfverzekerd zonder stress te presenteren in een andere taal kunt u leren. Deze  persoonlijke presentatie voorbereiding kan verzorgd worden incompany en bij ons op het instituut in Waalwijk.

Boek een dagdeel!

  • Cultuur en communicatie is de sleutel tot internationaal succes
  • Communiceert u indirect en impliciet
  • Of wilt u doelgroep een directe uitleg tijdens de presentatie
  • Culturele achtergronden begrijpen, om verschillen te overbruggen
  • ‘Ja’ kan zowel ‘ja’ als ‘nee’ betekenen

Op basis van een individuele intake waarbij taalbehoefte en instapniveau worden vastgesteld, wordt een definitief trainingsprogramma opgesteld. Het is van belang dat de taalcursus goed aansluit op uw behoefte. Geef uw doelstellingen aan en samen stellen wij de duur, focus en intensiteit van de taaltraining vast.

Cursus zakelijk Engels

Zelfverzekerder Engels spreken en schrijven in een professionele omgeving. In een wereld die steeds meer internationaal gericht is.

Cursus zakelijk Duits

Het zakelijk Duits, Geschäftskommunikation, verbeteren is voor iedereen die zakelijke contacten onderhoudt met Duitssprekenden.

Cursus zakelijk Frans

Door goed Frans toe te passen & door de Franse cultuur te kennen, laat u uw Franse zakenpartners zien dat u communiceren op een juiste wijze erg belangrijk vindt.