Hindi leren spreken

Hindi is één van de officiële talen van India en één van de meest gesproken talen ter wereld. Hindi wordt gesproken op het volledige Indiase subcontinent. India, Pakistan, Nepal, en Fiji Hindi deelt dezelfde wortels als andere Indo-Arische talen zoals Sanskriet, Urdu en Punjabi. Als je Hindi graag meer in detail wilt leren dan biedt de individuele taalcursus Hindi leren van ILC jou deze mogelijkheid.

‘Taal is een veelzijdige werkelijkheid. Taal symboliseert en socialiseert. Taal verdiept en verheldert de relatie tussen mensen en drijfveren. Taal is de brug die grenzen overschrijdt. Letterlijk en figuurlijk. Die taal, in al haar dimensies, spreekt en schrijft International Language Centre.

ILC_taalcursussen op maat

Hindi leren voor beginners

Een taalcursus Hindi voor beginners is bedoeld voor ‘absolute beginners’ die graag willen starten met het leren van Hindi. Heb je besloten om te starten met Hindi zorg dat je een gestructureerde taalcursus Hindi voor beginners volgt. Ontdek waar de taal uit bestaat zodat je de vaardigheden kunt opdelen. Als je dit niet doet raak je al snel overweldigd en ligt opgeven om de hoek. Volg je ‘Hindi voor beginners’ bij ILC dan wordt de nadruk gelegd op het leren van een grote woordenschat en basisvocabulaire. Uitspraak is ook erg belangrijk!

Een taalcursus Hindi voor beginners start met een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Dit intakegesprek is een essentieel onderdeel van de cursus zodat het samenstellen van de taalcursus Hindi voor beginners altijd een passende taaltraining is; persoonlijk en doelgericht!

Vraag meer informatie aan

Lesprogramma's

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd

Lesmethode

 • Effectief door voorafgaand de uitvoerige intakeprocedure
 • Lesmateriaal is aangepast aan je niveau en leerdoel
 • Gericht op een bepaald facet binnen je organisatie
 • Algemene taalcursus Hindi of juist gericht op bepaalde taalvaardigheden
 • Praktijkgericht

Leslocaties

 • ILC - Vlijmen
 • Incompany
 • Online
Hindi_leren_ILC

Hindi leren voor gevorderden

Hindi leren is een doorgaand proces. Zelfs met een hoger niveau is er altijd weer iets nieuws te leren. Wekelijks 3 á 4 uur besteden aan Hindi zorgt voor een uitbreiding van de woordenschat en ontwikkelt het vloeiend spreken. De trainer kan na het eerste traject met een tussenliggende periode adviseren om een vervolg taaltraining Hindi te volgen. Afhankelijk van hoe goed u Hindi wilt spreken.

Meer informatie aanvragen
Hindi_leren_bij_ILC

Hoe schrijf je Hindi?

Om Hindi te schrijven, हिंदी, gebruik je het Devanagari schrift. Devanagari, letterlijk “stad van de goden”, is een oud alfabet  Het Devanagari is een abugida-alfabet en is het schrift om Hindi te schrijven. Het schrift maakt geen gebruik van hoofdletters. Hindi schrijf je van links naar rechts en er loopt door de bovenkant van de letters een horizontale lijn waardoor de letters met elkaar verbonden worden zijn. De vorm van de letters is sierlijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Hindi te leren?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Is Hindi leren moeilijk?

Wie de taal en cultuur van hun internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. Of je nu probeert om Hindi te leren voor zaken of gewoon omdat u het fascinerend vindt.

Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taalstrategie kan uw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven.

Waar kan ik Hindi leren?

Het ILC intensief privéonderwijs vormt de beste basis om de communicatieve taalvaardigheid in Hindi in korte tijd te leren. Voor wie een taal op korte termijn in de praktijk moet toepassen biedt een individuele taalcursus de perfecte uitweg. Zo leer je, met persoonlijke begeleiding, Hindi met een lesprogramma dat speciaal afgestemd is voor jouw leerdoelen.  Je leert precies wat nodig is, in het juiste tempo en op een voor jou geschikt moment. Het voordeel van individueel de lessen volgen is dat je directe feedback ontvangt.

ILC werkt tevens met taaltrainers op verschillende vakgebieden binnen hun moedertaal, waardoor ILC naast algemene taalcursussen in de doeltaal, ook specialistische taalcursussen op bijvoorbeeld technisch, juridisch, financieel en commercieel gebied kan verzorgen.

Kies voor zekerheid en kwaliteit bij ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.