Zweeds leren en nog meer

Het Scandinavische Zweeds leren. Zweeds is nauw verwant aan de andere twee op het vasteland gesproken talen, het Deens en het Noors. Het Zweeds en het Noors, en in iets mindere mate het Deens, zijn onderling redelijk verstaanbaar. Sommige woorden zijn anders, grammaticaal komen de talen overeen. De spelling is wel verschillend. De woordenschat van het Zweeds bestaat bijna geheel uit Germaanse woorden. Er zijn wel wat leenwoorden uit vooral het Latijn, Frans en (Neder)Duits. Er worden geleidelijk meer woorden uit het Engels overgenomen, al dan niet aangepast of letterlijk vertaald.

Lesprogramma's

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen
  • Algemene cursus Zweeds

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijving

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany
Individueel Zweeds leren

Er zijn verschillende lesprogramma's om Zweeds te leren

ILC biedt diverse lesprogramma’s om de Zweedse taal te leren. We starten een algemene cursus Zweeds zodra we een groep van 4 aanmeldingen hebben. Individueel of met uw team een maatwerk taaltraining Zweeds starten kan op ieder gewenst moment passend binnen onze planning.

De maatwerk trainingen starten we met een intakeprocedure. Vanuit hier ontwikkelen we een inhoudelijk lesprogramma dat perfect aansluit op uw doelstelling en wensen die u in de Zweedse taal wilt bereiken. U ontvangt van een advies en vanuit hier gaan we gezamenlijk aan de slag. Met deze persoonlijk en interactieve aanpak, worden uw vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie durven wij te geven op basis van de positieve beoordelingen die we van onze klanten en cursisten ontvangen.

Wilt u Zweeds leren?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder

Meer informatie aanvragen
ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

Onze kwaliteit en uw zekerheid hierin

ILC, International Language Centre, is aangesloten bij de NRTO ‘Nederlandse Raad voor Training en Opleiding’. Wij zijn in het bezit van het NRTO-keurmerk. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en is lid van VNO-NCW/ MKB-Nederland.