Taalcursus Zweeds

Het Scandinavische Zweeds leren. De Zweedse taal  is nauw verwant aan de andere twee op het vasteland gesproken talen, het Deens en het Noors. Het beheersen van de Zweedse taal heeft voordelen in het bedrijfsleven en in de maatschappij in het algemeen. Om je professioneel op de Zweedse markt te begeven is het beheersen van de Zweeds taal een pré. Ter voorbereiding van een emigratie is een taalcursus Zweeds zeker aan te raden. Een taalcursus start met een persoonlijk intakegesprek met de native speaking docent. Dit gesprek is een essentieel onderdeel van de maatwerk taalcursus Zweeds.

 • 100% maatwerk
 • Zweeds leren van een native speaking professional
 • Flexibel lesrooster
 • Online en offline

In overleg met je persoonlijke trainer stel je het lesprogramma samen. De sessies zijn inhoudelijk compleet afgestemd op je instapniveau, je interesse en je leerdoel. Naast de taal krijg je veel inzicht in de Zweedse cultuur en gebruiken.

Cursus zweeds

Online de cursus Zweeds volgen

De lesprogramma’s verzorgen we ook online. De trainer zorgt dat de online cursus Zweeds interactief blijft en dat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en te discussiëren. Inhoudelijk blijft een online cursus afgestemd op jouw leerdoel. Online Zweeds volgen geeft als extra voordeel dat je flexibeler bent in het plannen omdat de reistijd geen belemmering geeft.

Vraag naar de mogelijkheden

Lesprogramma's

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshop

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure
 • Lesmateriaal is aangepast aan instapniveau
 • Gericht op een bepaald facetten binnen je organisatie of je interesses
 • Gericht op bepaalde taalvaardigheden
 • Praktijkgericht dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC - Vlijmen
 • Incompany
 • Online

Volg de cursus Zweeds zowel online als offline

Wij bieden je een flexibele lesrooster. De lessen zijn in onderling overleg altijd te verschuiven naar een ander moment. Maar ook de locatie kunnen we per les met je afspreken. Zo kun je Zweeds online volgen en fysiek. De online contactlesuren worden afgewisseld met fysieke lesuren. De online taalles gaat inhoudelijk verder waar je met je vorige fysieke les gebleven bent.

Vraag informatie aan
Persoonlijk_taalcursussen_Vlijmen

Zweeds leren: ook maatwerk voor organisaties

Voor organisaties en bedrijven is het van belang dat binnen een korte tijd doelen worden behaald. Door onze werkwijze behalen we dan ook een zo hoog mogelijk resultaat. We hanteren kleine groepen met een nagenoeg gelijke doelstelling.  De inhoud van de groepstrainingen zijn afgestemd op de functie en de discipline waarin de cursisten werkzaam zijn. De groepscursus is 100% maatwerk. De groepscursus is een ideale combinatie tussen persoonlijk contact met de native speaking docent en het interactieve programma.

Ter voorbereiding voert de trainer intakegesprekken met de cursisten om het instapniveau te bepalen. Bij het indelen van de groepen wordt rekening gehouden met leerstijl, vooropleiding, kennis van andere vreemde talen, functie enz..

 • Voor organisaties verzorgen we de groepscursus vanaf de aanmeldingen tot en met het uitreiken van de certificaten.

Elke taal en cultuur kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer je deze goed beheerst wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Bij taleninstituut ILC leer je daarom naast de taal ook de culturele en zakelijke gebruiken van een land kennen.

Vraag naar de mogelijkheden
taleninstituut_vlijmen

Van absolute beginner tot near native met de cursus Zweeds

Na een persoonlijk intakegesprek kan de trainer een inschatting maken van het instapniveau. Om het instapniveau te bepalen passen we het raamwerk van het ERK toe.

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ‘taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve taalactiviteiten: alles WAT je in een vreemde taal doet. Communicatieve taalcompetenties beschrijven de verschillende aspecten van je taalbeheersing in de communicatie (HOE GOED). Europees Referentiekader (ERK), in het Engels: Common European Framework of Reference (CEFR), is een systeem dat de beheersing van een vreemde taal op verschillende niveaus beschrijft: zowel de taalactiviteiten als de competenties en de strategieën die nodig zijn om die activiteiten uit te voeren.

Kies voor zekerheid en kwaliteit bij ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij streven ernaar om je direct 'onder te dompelen' in de Zweedse taal

Door je direct in het Zweeds aan te spreken merk je dat de drempel om te praten steeds lager komt te liggen. We werken niet met vaste lesprogramma’s, maar stellen de taalcursus inhoudelijk op maat samen.

Taalcursus Zweeds volgen?

Neem contact op via ons contactformulier, maak gebruik van WhatsApp of bel naar 0416 563000

Meer informatie aanvragen