Japans leren bij ILC betekent meer dan alleen de woorden spreken

Japans is te leren. Een individuele taaltraining Japans geeft u naast de taal ook veel inzicht in de Japanse gebruiken. Om succesvol zaken te doen in Japan zijn kennis van de Japanse taal en misschien nog belangrijker kennis van Japanse cultuur van zeer groot belang. De Japanse bedrijven staan voor een sterke hiërarchie en dit ziet u terug tijdens vergaderingen. Formele kleding bij zakelijke afspraken is gewenst en kom vooral op tijd! In de zakenwereld zijn de Japanners conservatief. Overdrijf niet, een zekere mate van terughoudendheid geniet de voorkeur.

Japans leren op maat

Japans leren spreken

Nergens anders wordt de geheel eigen Japanse taal of Nihongo gesproken dan in Japan zelf. De taal is verwant aan het Turks en Fins. De meeste Japanners spreken maar één taal en in de grote steden is de beheersing van de Engelse taal enigszins beperkt. Een gedegen kennis van de Japanse cultuur voor een efficiëntere en succesvollere wijze van zakendoen is een pré.

Als u meer over de Japanse taal en cultuur wilt weten neem dan contact met ons op. Onze taaltrainer Japans heeft al 30 jaar ervaring in het geven van Japanse taal- en cultuurtrainingen. Wij bieden u maatwerklessen aan vanaf ‘absolute beginner tot het vergevorderde ‘near native’.

 

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze taaltrainingen Japans leren?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact