Japans leren bij ILC betekent meer dan alleen de woorden spreken

’s Werelds derde economie is Japan. Het onderscheidend vermogen van Japan ligt in het feit dat er een zeer grote en hoogwaardige maakindustrie is. De Japanse bedrijven kennen een sterke hiërarchie en dit ziet u terug tijdens vergaderingen. Formele kleding bij zakelijke afspraken is gewenst en kom op tijd! In de zakenwereld zijn de Japanners conservatief. Overdrijf niet een zekere mate van terughoudendheid geniet de voorkeur.

Japans leren op maat

Nergens anders wordt de geheel eigen Japanse taal of Nihongo gesproken dan in Japan zelf. De taal is verwant aan het Turks en Fins. De meeste Japanners spreken maar één taal en in de grote steden is de beheersing van de Engelse taal enigszins beperkt. Een gedegen kennis van de Japanse cultuur voor een efficiëntere en succesvollere wijze van zakendoen is een pré.

Als u meer over de Japanse taal en cultuur wilt weten neem dan contact met ons op. Ons trainer heeft al 30 jaar ervaring in het geven van de Japanse taal en cultuur trainingen. Wij bieden u maatwerklessen aan vanaf absolute beginner tot het vergevorderde ‘near native’.

 

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele- en duotrainingen
  • Leren met collega's in teamverband

Leslocatie

  • ILC trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany, bij u op locatie
  • Elke gewenste flexwerkplek

Een intensieve training is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen van opdrachtgever en cursist. Dit programma omvat vijf uur taaltraining per dag gedurende één of meer weken aaneengesloten. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal.

Weliswaar is de semi-intensieve training identiek aan het intensieve programma maar waar de lesdagen niet aaneengesloten in één week worden gevolgd. De intensieve lesdagen van vijf uur taaltraining per dag kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een gefaseerde taaltraining is ook een programma op maat, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen en wensen. De duur van deze training is afhankelijk van uw doelstellingen en wensen en omvat minimaal twee en maximaal zes uren privé-les per dag verspreid over een langere periode. Deze taaltrainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk.

De diverse lesvormen verzorgen we op individuele basis, als duotraining en voor grotere groepen in teamverband.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

De kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden. Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Common European framework for language learning, teaching and assessment’.
De richtlijnen van het European Framework zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen.

Daarnaast is ILC aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.