U kunt Russisch leren spreken!

Russisch leren loont, want u weet vast wel dat de meeste Russen alleen Russisch spreken. Als tip geven wij u mee om ervoor te zorgen dat uw visitekaartje een ‘Russische zijde’ heeft. Het is ook verstandig om uw bedrijfsinformatie en het bijbehorende presentatiemateriaal in het Russisch beschikbaar te hebben.  Status en macht zijn voor een Rus belangrijk, houd rekening met de formele Russische zakencultuur. Informeer naar onze mogelijkheden om de trainingen voor u op maat te maken zodat we gezamenlijk aan de slag kunnen gaan.

Lesprogramma's

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
Russisch leren spreken

Russisch leren bij International Language Centre

ILC taleninstituut geeft u de mogelijkheid om Russisch te leren van een ‘native speaking’ taaltrainer. Zij neemt u mee in de Russische cultuur en omgangsvormen. Het is erg nuttig maar vaak ook noodzakelijk om je te verdiepen in de taal en de cultuur van de mensen waarmee u gaat samenwerken.

Meer informatie
Russisch leren spreken

Onze taaltrainingen stemmen wij inhoudelijk en organisatorisch af op uw instapniveau en leerdoel. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij samen met u de behoeften en bepalen we hoe we de training het meest effectief inrichten.

We verzorgen deze maatwerk taaltrainingen vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde ‘near native’.

Meer informatie

Informeer naar de mogelijkheden om Russisch te leren.

Gebruik hiervoor ons contactformulier. We helpen u graag verder.

Contact