Bahasa Indonesia, ook wel Indonesisch Maleis genoemd, is de officiële taal van Indonesië. Een taalcursus Bahasa Indonesia bij ILC Taleninstituut geeft u de mogelijkheid om naast de taalvaardigheden van deze taal ook kennis te maken met de cultuur verschillen.

Beginnen met Bahasa Indonesia?

Bahasa Indonesia leren bij ILC Taleninstituut geeft u een inhoudelijk programma waarin dagelijkse werkzaamheden centraal staan. Uw leerdoelen worden voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek met onze ‘native speaking’ taaltrainer.

Zij bepaalt uw niveau en bespreekt uw doelstelling(en), zo krijgt u een training die effectief en aansluit op uw behoefte. Door middel van deze aanpak, waar puur en alleen persoonlijke aandacht centraal staan, worden de vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele lessen
  • Groepstrainingen met collega's

Leslocatie

  • ILC Trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
  • Elke gewenste Flexplek

Maatwerk taaltrainingen en flexibele lesvormen

Bij een individuele intensieve taaltraining heeft u binnen één week een degelijke basiskennis van de taal opgedaan. De intensieve lesvorm bestaat uit een aantal aaneengesloten lesdagen waar u dagelijks 5 uur les volgt van 60 minuten. Weliswaar is een semi-intensieve training identiek aan de intensieve training maar waar de lesdagen niet aaneengesloten gevolgd worden. De lesdagen van 4 of 5 uur kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een individuele gefaseerde training is een taaltraining verspreid over een langere periode. Deze trainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om de praktijkgerichte toepasbare kennis te oefenen.

Al onze trainingen kunnen in groepsverband gevolgd worden. Iedere extra deelnemer sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.