Bahasa Indonesia leren, letterlijk "taal van Indonesië"

Bahasa Indonesia leren met een ‘native speaker’ taaltrainer die u meeneemt in de kennis van deze prachtige  taal en cultuur van Indonesië. ILC verzorgt individuele trainingen vanaf het instapniveau ‘beginner’ tot en met het vergevorderde ‘near native’ en altijd puur maatwerk. De maatwerk taaltraining komt tot stand door voorafgaand aan de training samen een uitvoerig en persoonlijk intakeprocedure te doorlopen.

De taal Bahasa Indonesia  wordt ook Indonesisch Maleis genoemd, is de officiële taal van Indonesië en een van de werktalen van Oost-Timor. Het Indonesisch is een zogenaamde Austronesische taal en is verwant aan de meeste talen van de Filipijnen, Maleisië en Oceanië en aan de zogenaamde Malagasitalen van Madagaskar. Indonesisch leren is niet moeilijk: met begeleiding van uw eigen native speaking trainer, afgestemd lesmateriaal en voldoende tijd voor zelfstudie zult u er zeker in slagen, het Indonesisch onder de knie te krijgen.

Op de Indonesische eilanden worden ongeveer 350 verschillende talen en dialecten gesproken. In de toeristische gebieden kun je terecht in het Engels en sommige ouderen spreken ook nog een aardig woordje Nederlands.

Deens leren bij ILC

Zakendoen in Indonesië vereist geduld en uithoudingsvermogen

Indonesische zakenpartners kunnen al bij het eerste gesprek persoonlijke vragen stellen. Zoals over gezin, familie, land of geloof. Dit kan wellicht te direct kunnen overkomen, maar is absoluut bedoeld om een persoonlijke relatie op te bouwen. Het menselijke element staat altijd voorop, ook als er zaken worden gedaan. Omdat er veel tijd in relatie-opbouw wordt gestoken kunnen vergaderingen soms uren uitlopen.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Informeer naar de mogelijkheden om Indonesisch te leren

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact