Lær deg norsk

Noors leren bij ILC van een ‘native speaking’ taaltrainer die u naast de taal ook kennis meegeeft van Noorse cultuur. Wist u dat er twee vormen van het Noors zijn? Namelijk Bokmål en Nynorsk. In de praktijk wordt voornamelijk Bokmål gebruikt. De zakelijke gesprekken gaan bij voorkeur in het Noors, gevolgd door Engels en Duits. spreekt, ook al U weet dat de Noren de Engelse taal goed beheersen, maar zij stellen het wel op prijs als u de Noorse taal zijn het maar enkele zinnen.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijvingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Er zijn verschillende lesvormen die wij u aan kunnen bieden.

De Noorse taal leren bij ILC kan op diverse manieren. We starten een ‘open inschrijving’ lesprogramma zodra er we aanmeldingen ontvangen. Een ‘open inschrijving’ betreft een algemene cursus Noors.
Voorafgaand aan een maatwerk taaltraining bespreekt u eerst uw leerdoel en mogelijkheden tijdens een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Vanuit hier ontwikkelen we een inhoudelijk lesprogramma dat perfect aansluit op uw doelstelling en wensen. Met deze aanpak, persoonlijk en interactief, worden uw vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Zakelijke bijeenkomsten in Noorwegen

Punctueel als de Noren zijn en dus komt men liever te vroeg dan te laat. Zet bij een bespreking uw telefoon uit of stil. Het is heel gewoon als je uitgenodigd wordt voor de lunch na een zakelijke bijeenkomst. In Noorwegen is de communicatiestijl informeel en direct en men zegt op een zeer beleefde en respectvolle manier duidelijk als men het ergens niet mee eens is.  Zij wachten een pauze in een gesprek af voordat zij het woord nemen want iemand in de rede vallen, wordt als erg onbeleefd ervaren. Bereid u inhoudelijk goed voor op uw zakelijke bespreken. De Noren verwachten dit omdat het gebruikelijk is goed voorbereid voor de dag te komen. Plan uw afspraak in de ochtend en bent u ervan bewust dat de Noren de tijd nemen om tot een beslissing te komen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op, we helpen u graag verder

Contact

Kwaliteit en uw zekerheid hierin

ILC taleninstituut is aangesloten bij de NRTO ‘Nederlandse Raad voor Training en Opleiding’. Wij zijn in het bezit van het NRTO-keurmerk. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en is lid van VNO-NCW/ MKB-Nederland.

International Language Centre verzorgt taaltrainingen op elk gewenst niveau voor mensen in alle functieniveaus
in het bedrijfsleven. ILC beschikt over een vast team van professionele ‘native speaking;  trainers. Daarvan zijn er velen jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Als zodanig zijn zij goed gekwalificeerd om op ieder niveau en in elke trainingsvariant les te geven.