Taleninstituut

International Language Centre is een taleninstituut waar maatwerk taaltrainingen op een zeer flexibele wijze worden aangeboden. We verzorgen individuele taallessen en maatwerk trainingen aan groepen. Deze taaltrainingen geven we incompany door het gehele land, online en in ons trainingscentrum maar ook in een combinatie van deze mogelijke leslocaties.

ILC, is gevestigd in Vlijmen (‘s-Hertogenbosch), in een voormalig koetshuis van het landgoed ‘Wagenberg’. Zowel voor de individuele- als groepslessen bent u van harte welkom bij  International Language Centre in Vlijmen.

Wij zijn met onze internationale trainers een grote familie. Veel taaltrainers zijn al ruim 20 jaar werkzaam voor ILC en nog belangrijker is dat onze familie nog steeds groeit. Plezier hebben in het overbrengen van taal- en cultuurkennis is geweldig om te doen. Om ons doel te verwezenlijken, cursisten zonder struikelblok en schaamte de internationale wereldmarkt te laten betreden, werken we met deze internationale taalspecialisten samen!

International Language Centre, één familie waar alle talen gesproken wordt en waar alle culturen begrepen wordt. Maar vooral: waar iedereen welkom is.

In welke taal wil jij begrepen worden? Zeg het maar.

Opgericht in 1990

Professioneel_communiceren leren bij ILC

International Language Centre is sinds 2020 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch ( Vlijmen). ILC is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke en op maat samengestelde taaltrainingen. In ruim 20 talen! De individuele taaltrainingen of in klein groepsverband bevatten altijd een cultureel onderdeel. Onze afnemers zijn ondernemingen uit verschillende sectoren binnen het bedrijfsleven, de (semi)overheid, het bankwezen en particulieren.

Ondernemingen zijn blij met ILC vanwege de wijze waarop we de dienstverlening verstrekken. We zorgen voor prettige leerprocessen en maken deze processen een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. De nieuwe opgedane taalkennis is direct toe te passen in de praktijk. Het leerproces wordt niet als een zware belasting gevoeld. Door effectief en efficiënt te werken & om door een interactieve en prettige wijze taalvaardigheden over te brengen blijven de lessen luchtig en als prettig ervaren. Daarnaast bieden we een ruime flexibiliteit in het volgen van de lessen zodat er zo min mogelijk lesuren verloren gaan. Met goede rapportages en terugkoppelingen blijft u als contactpersoon altijd op de hoogte.  Informeer naar de mogelijkheden voor uw onderneming:

Lesprogramma's voor iedere unieke taaltraining!

Workshops

  • Gekwalificeerde en vakkundige trainers, altijd native speakers
  • Volledig op maat gemaakt naar doelstelling, werkgebied en leerstijl
  • Krachtig werken naar professionaliteit in het taalgebruik binnen uw omgeving
  • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Lesprogramma's

  • Individueel en intensief
  • Individueel en semi-intensief
  • Individueel gefaseerd
  • Gefaseerde groepstraining
  • Workshop

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wij verzorgen persoonlijke taaltrainingen in ruim 20 talen afgestemd op de leerdoelen en de wensen van onze klant/cursist(en). Om hieraan te voldoen zijn we flexibel en klantvriendelijk ingesteld.

Parttime en fulltime ondergedompeld worden in het bekende taalbad

Vanaf het ‘absolute beginners’ niveau tot en met het vergevorderde ‘near native’ bieden we de taallessen aan. Tijdens het intakegesprek toetsen we de huidige aanwezige taalkennis aan de hand van het ‘ERK‘. Het ERK geeft een beschrijving van de taalvaardigheden lezen, luisteren, gesprekken voeren, spreken en schrijven.