Een warme familie, waar iedereen welkom is

International Language Centre is na 30 jaar gevestigd te zijn geweest in Waalwijk verhuisd naar ‘s-Hertogenbosch (Vlijmen). In het voormalige koetshuis van het prachtige landgoed ‘Wagenberg’ hebben we meerdere lesruimtes gerealiseerd. Zowel voor individuele taaltrainingen als groepslessen bent u van harte welkom bij het taleninstituut in Vlijmen.

Verandering van de locatie betekent geen verandering van de warme sfeer en het gevoel van saamhorigheid. We blijven met onze trainers steeds dezelfde internationale familie. Veel taaltrainers zijn al ruim 20 jaar werkzaam voor ILC en nog belangrijker is dat onze familie nog steeds groeit. Naast de eigenschap behulpzaam zijn is kunnen enthousiasmeren voor de taal en cultuur een absolute pré. Plezier hebben in het overbrengen van je eigen taalkennis en kunde is toch geweldig om te doen. Om ons doel te verwezenlijken, cursisten zonder struikelblok en schaamte de internationale wereldmarkt te laten betreden, werken we met taalspecialisten samen! International Language Centre, één familie waar alle talen gesproken wordt en waar alle culturen begrepen wordt. Maar vooral: waar iedereen welkom is.

In welke taal wil jij begrepen worden? Zeg het maar.

Opgericht in 1990

Professioneel_communiceren leren bij ILC

International Language Centre is sinds 2020 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch ( Vlijmen). ILC is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke en op maat samengestelde taaltrainingen. In ruim 20 talen! De individuele taaltrainingen of in klein groepsverband bevatten altijd een cultureel onderdeel. Onze afnemers zijn ondernemingen uit verschillende sectoren binnen het bedrijfsleven, de (semi)overheid, het bankwezen en particulieren.

Ondernemingen zijn blij met ILC vanwege de wijze waarop we de dienstverlening verstrekken. We zorgen voor prettige leerprocessen en maken deze processen een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. De nieuwe opgedane taalkennis is direct toe te passen in de praktijk. Het leerproces wordt niet als een zware belasting gevoeld. Door effectief en efficiënt te werken & om door een interactieve en prettige wijze taalvaardigheden over te brengen blijven de lessen luchtig en als prettig ervaren. Daarnaast bieden we een ruime flexibiliteit in het volgen van de lessen zodat er zo min mogelijk lesuren verloren gaan. Met goede rapportages en terugkoppelingen blijft u als contactpersoon altijd op de hoogte.  Informeer naar de mogelijkheden voor uw onderneming:

Lesprogramma's voor iedere unieke taaltraining!

Workshops

  • Gekwalificeerde en vakkundige trainers, altijd native speakers
  • Volledig op maat gemaakt naar doelstelling, werkgebied en leerstijl
  • Krachtig werken naar professionaliteit in het taalgebruik binnen uw omgeving
  • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Lesprogramma's

  • Individueel en intensief
  • Individueel en semi-intensief
  • Individueel gefaseerd
  • Gefaseerde groepstraining
  • Workshop

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wij verzorgen persoonlijke taaltrainingen in ruim 20 talen afgestemd op de leerdoelen en de wensen van onze klant/cursist(en). Om hieraan te voldoen zijn we flexibel en klantvriendelijk ingesteld.