Een warme familie in een zakelijk pand

Na 30 jaar gevestigd te zijn geweest in Waalwijk zijn we in december 2020 verhuisd naar Vlijmen. In het voormalige koetshuis van het prachtige landgoed ‘Wagenberg’ hebben we meerdere lesruimtes gerealiseerd. Zowel voor individuele trainingen als groepstrainingen bent u van harte welkom bij ons taleninstituut. Het afgelopen jaar heeft ons allemaal doen beseffen dat fysieke lessen niet altijd vanzelfsprekend zijn. Naast fysieke lessen verzorgen we nu ook onze lessen online. U spreekt met de trainer af welk platform u wenst te gebruiken.

De verandering van locatie betekent geen verandering van sfeer en saamhorigheid. We blijven met onze trainers dezelfde familie. Ons doel om onze cursisten te helpen bij het verwezenlijken van hun taalwensen om zonder struikelblokken en schaamte de internationale wereldmarkt te betreden blijft altijd bestaan! De persoonlijke aandacht en het stimuleren en motiveren van onze cursisten is voor ons de drijfveer om op dezelfde voet door te gaan. International Language Centre, één familie waar alle talen gesproken en culturen begrepen worden, en vooral: waar iedereen welkom is.

In welke taal wil jij begrepen worden? Zeg het maar.

Opgericht in 1990

ILC taaltrainingen

International Language Centre was sinds 1990 gevestigd in Waalwijk. In december 2020 zijn we verhuisd naar Vlijmen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke en op maat gemaakte taaltrainingen. In ruim 20 talen. Wij geven individuele taaltrainingen, in klein groepsverband en verzorgen workshops en cultuurtrainingen. Onze klanten komen uit diverse sectoren binnen het bedrijfsleven, de (semi)overheid, het bankwezen en particulieren. Cursisten kiezen voor ILC om de wijze waarop we de taallessen verzorgen. Wij proberen het leerproces een onderdeel te maken van de dagelijkse werkzaamheden. Het geleerde is dan direct toepasbaar en geeft geen zware belasting. Door effectief en efficiënt te werken leert de cursist op een interactieve en prettige wijze diverse taalvaardigheden in ieders gewenste doeltaal en op ieder gewenst instapniveau. Wij geven de trainingen in ons trainingscentrum in Waalwijk. Daarnaast verzorgen wij zakelijke taaltrainingen op uw bedrijfslocatie en als laatste ontwikkeling op een flexkantoor. Wij bieden diverse zakelijke taalcursussen aan waaronder:

De kwaliteit die wij u bieden uit zich in taaltrainingen op maat als het gaat om inhoud. Onze trainers zijn hoog opgeleide ‘native speakers’ die in de meeste gevallen al jarenlang werkzaam zijn voor ILC. Zij zijn door hun jarenlange ervaring in staat om de inhoud van de training aan te passen aan uw wensen.

Lesprogramma's voor iedere unieke taaltraining!

Workshops

  • Gekwalificeerde en vakkundige trainers, altijd native speakers
  • Volledig op maat gemaakt naar doelstelling, werkgebied en leerstijl
  • Krachtig werken naar professionaliteit in het taalgebruik binnen uw omgeving
  • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Lesprogramma's

  • Individueel en intensief
  • Individueel en semi-intensief
  • Individueel gefaseerd
  • Gefaseerde groepstraining
  • Workshop

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wij verzorgen persoonlijke taaltrainingen in ruim 20 talen afgestemd op de leerdoelen en de wensen van onze klant/cursist(en). Om hieraan te voldoen zijn we flexibel en klantvriendelijk ingesteld.