Impara l'italiano

Italianen zijn dialooggericht en onderhouden relaties het liefst face-to-face. Italiaans leren om hiermee uw zakenpartner correct aan te spreken met zijn of haar juiste titel, zoals avvocato, dottore/dottoressa of ragioniere (accountant).  Er zijn veel familiebedrijven met aan de top het hoofd van de familie, daarom is de Italiaanse bedrijfscultuur vaak hiërarchisch en bureaucratisch. Wees geduldig om met de juiste gesprekspartner in contact te komen. Besteed aandacht aan uw kleding en uiterlijk, mode is altijd een belangrijk onderdeel van het culturele leven.

 

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijvingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Italiaans leren op maat

Wij werken niet met vaste lesprogramma’s. Op basis van een uitgebreide, persoonlijke intake en analyse wordt de taaltraining Italiaans afgestemd op uw wensen en leerdoelen. Voor de samenstelling en het opbouwen van de inhoud luisteren we nauwgezet naar de cursist. Op deze wijze volgt u een inhoudelijk lesprogramma waarmee u de gewenste doelstelling ruimschoots realiseert. De garantie hiervoor geven wij op basis van 30 jaar ervaring en de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Taaltrainingen op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier, via WhatApp of bel naar 0416 563000

Contact