Wilt u volledig geaccepteerd worden door uw Franse zakenpartner? Dan is het goed als u meer dan alleen camping-Frans spreekt en de Franse spreekvaardigheid gaat verbeteren. Ook een Franse versie van uw website maakt indruk, Fransen zijn immers trots op hun taal. Investeer in uw zakelijke relaties, door bijvoorbeeld regelmatig met hen te gaan lunchen. Neem ook niet gelijk dossiers mee naar het eerste gesprek, maar praat over algemene onderwerpen en toon persoonlijke interesse.

Frans leren op maat

Zakelijk Frans leren bij ILC Taleninstituut geeft u een inhoudelijk programma waarin dagelijkse werkzaamheden centraal staan. Uw leerdoel wordt voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek met Pascale. Zij bepaalt uw niveau en bespreekt uw doelstelling(en), zo krijgt u een training die effectief en resultaatgericht is. Door middel van deze aanpak, waar puur en alleen persoonlijke aandacht centraal staan, worden de vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

 

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele lessen
  • Groepstrainingen met collega's
  • Cursus Kort & Zakelijk

Leslocatie

  • ILC Trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
  • Elke gewenste Flexplek

Leer Frans bij ILC Taleninstituut

Onze taaltrainingen kunnen op elk gewenst moment van start gaan. U kunt kiezen uit diverse lesvormen en trainingssamenstellingen. Het tarief van een taaltraining wordt bepaald door de duur plus het aantal cursisten die hieraan deelnemen. Iedere extra deelnemer aan een training kan aansluiten voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

Zakendoen in het Frans

Werkt u samen met Franstalige collega’s of heeft u Franse zakenpartners? Dan is Frans leren spreken noodzakelijk. Want bij een Franse samenwerking verloopt veel communicatie in het Frans. Daarnaast bevorderd dit de vertrouwensrelatie, wat bij Fransen essentieel is om succesvol zaken te doen. Respecteer de hiërarchie in het bedrijf en zorg ervoor dat u in contact staat met de juiste persoon: degene die besluiten mag nemen of degene die zo hoog mogelijk in de hiërarchie staat. Frans leren bij ILC Taleninstituut is gericht op het gebruik van de Franse taal én de cultuur. Dus naast de Franse grammatica en woordenschat neemt Pascale u ook mee in de Franse zakelijke omgangsvormen. Blijf bijvoorbeeld aan het begin van uw relatie formeel, tutoyeer niet te snel. Gebruik niet meteen ‘tu’ of ‘toi’ maar houd het in eerste instantie bij ‘vous’, ook al wordt er al met voornamen gesproken.

Maatwerk taaltrainingen en flexibele lesvormen

Bij een individuele intensieve taaltraining heeft u binnen één week een degelijke basiskennis van de taal opgedaan. De intensieve lesvorm bestaat uit een aantal aaneengesloten lesdagen waar u dagelijks 5 uur les volgt van 60 minuten. Weliswaar is een semi-intensieve training identiek aan de intensieve training maar waar de lesdagen niet aaneengesloten gevolgd worden. De lesdagen van 4 of 5 uur kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een individuele gefaseerde training is een taaltraining verspreid over een langere periode. Deze trainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om de praktijkgerichte toepasbare kennis te oefenen.

Al onze trainingen kunnen in groepsverband gevolgd worden. Iedere extra deelnemer sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.