Frans leren kan iedereen

Iedereen kan Frans leren van een ervaren taaltrainer en ‘native speaker’  door de algemene taalcursus Frans te volgen. De taalcursus Kort & Zakelijk Frans is meer gericht op het zakelijke vakjargon. Beide cursussen hebben eenvast lesprogramma.

We verzorgen taaltrainingen vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het ver gevorderde ‘near native’

De taaltrainingen op maat kunt u individueel of met collega’s volgen. Op basis van een uitvoerige intakeprocedure stellen we deze taaltrainingen samen zodat de doelstellingen ruimschoots behaald gaan worden. Informeer naar de diverse mogelijkheden, we gaan graag samen met u aan de slag.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijvingen, Kort & Zakelijk

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany
Frans leren kan iedereen

Zakendoen in het Frans

Werkt u samen met Franstalige collega’s of heeft u Franse zakenpartners? Dan is Zakelijk Frans leren spreken noodzakelijk. Want bij een Franse samenwerking verloopt veel communicatie in het Frans. Daarnaast versterkt de taal de vertrouwensrelatie, wat bij Fransen essentieel is om succesvol zaken te doen.

Zakelijk Frans

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Frans te leren?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder

Offerte

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.