Cursus zakelijk Spaans

Omdat het bedrijfsleven internationaler wordt, krijg je steeds meer te maken met de Spaanse taal. Wil je doeltreffend communiceren met je Spaanstalige relaties, dan is het van belang de Spaanse taal te leren spreken. Neem de tijd hiervoor, want een goede voorbereiding is het halve werk! Verdiep je in de Spaanse zakencultuur en zorg ervoor dat de cultuurverschillen niet in de weg staan. Een individuele taalcursus zakelijk Spaans verzorgt door een native speaker. Je leert naast de Spaanse taal ook heel veel over de zakelijke etiquette en Spaanse gebruiken. Een individuele taalcursus zakelijk Spaans is 100% maatwerk.

Wij stemmen individuele zakelijke taaltrainingen af met de  cursist(en). Of je individueel of juist samen met collega’s de taal gaat leren of de taal gaat verdiepen. Je leert Spaans waarvoor je het nodig hebt. Aangepast aan jouw (leer)stijl en je persoonlijke situatie. Uiteraard is ook je functie binnen de organisatie belangrijk en de branche waarin je werkzaam bent. We passen zakelijke taalcursussen aan op de wensen en mogelijkheden van de cursisten en organisaties. Individuele zakelijke taalcursussen zijn altijd 100% maatwerk!

Cursus zakelijk Spaans volgen?

Vraag naar de mogelijkheden

Lesprogramma's

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshops op maat

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure om leermogelijkheden te bepalen
 • Maatwerk door het aanbieden van materiaal dat aangepast is aan niveau en wens
 • Persoonlijk en interactief door vraag gestuurde karakter van de training
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt
 • Efficiënt door praktijkgericht te leren dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC - 's-Hertogenbosch (Vlijmen)
 • Incompany
 • Online

Professionaliseer de Spaanse taal, informeer naar de lesprogramma’s

Neem contact met ons op en ontvang na een intakegesprek een persoonlijk trainingsadvies

Contact
In Spanje zakendoen

Omgangsvormen zijn een vast onderdeel bij de maatwerk cursus zakelijk Spaans

Vergroot je zakelijke succes met een gedegen voorbereiding. In Spanje heeft men liever verbaal dan schriftelijk contact, het is namelijk voor Spaanse zakenmensen vaak niet vanzelfsprekend om een mail te beantwoorden. Ga er ook vooral niet van uit dat je Spaanse zakenpartner goed Engels spreekt. In tegenstelling tot de meeste Noord-Europese landen zijn er in Spanje weinig mensen die het Engels goed beheersen. Onze native speaking taaltrainer heeft nog veel meer tips voor je.

Meer informatie

Je zakelijke Spaanse taal verbeteren en vol zelfvertrouwen de Spaanse klanten te woord staan

Vol zelfvertrouwen je Spaanse klanten en collega’s te woord staan door je Spaans te professionaliseren naar een zakelijk vakjargon. De taalcursus zakelijk Spaans geeft je naast de taal ook veel inzicht in de culturele verschillen.

Door je medewerkers een zakelijke cursus Spaans aan te bieden geef je bij jouw Spaanse klanten aan dat je correct communiceren belangrijk vindt. Je zorgt er bovendien voor dat medewerkers efficiënter werken en dit leidt tot tevredenheid op de werkvloer. Taalbarrières zijn echt niet nodig! Ook niet voor de Spaanse taal.

Presenteren_in_een_andere_taal

Zakelijk Spaans voor bedrijven is 100% maatwerk

ILC is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. De incompany trainingen zakelijk Spaans en Spaans leren staan volledig in het teken van krachtig en snel leerdoelen bereiken. Iedere  taaltraining wordt volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoeften van de organisatie en de cursisten. De groepstraining zakelijk Spaans is 100% maatwerk, dus ook voor de groepstrainingen.

De groepstraining zakelijk Spaans is een combinatie van persoonlijk en interactief contact met de native speaking trainer. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, zodat er ruimte blijft voor het individu.

 • Intakeprocedure om het instapniveau en de leermogelijkheden te bepalen
 • 100% maatwerk: afgestemd op de wensen en leerdoelen van de organisatie en cursisten
 • Direct resultaat door praktijkgerichte lesmethode
 • Kleine groepen met een nagenoeg gelijke doelstelling en niveau
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt
Meer informatie aanvragen
Taalcursus_op_maat_Spaans

Cursus zakelijk Spaans leren voor beginners en gevorderden!

De maatwerk taalcursus zakelijk Spaans starten we vanaf ieder instapniveau. Na een persoonlijk intakegesprek kan de trainer een inschatting maken van het instapniveau. Om het instapniveau te bepalen passen we het raamwerk van het ERK toe. Dit wordt ook wel een taal assessment genoemd.

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ’taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan grammaticale nauwkeurigheid, vloeiendheid of spelling.

Kwaliteit en zekerheid in het volgen van Spaanse zakelijke en technische taalcursussen

 • Spaans leren op maat!

Iedere cursus zakelijk Spaans is speciaal samengesteld voor de cursist. Zakelijk Spaans leren gaat bij ons niet met standaard lesboeken of opgavenboekjes, maar met inhoudelijke en afwisselende lessen en zinvolle opdrachten die stuk voor stuk betrekking hebben op het leerdoel dat jij wilt bereiken.

 • Leer de taal en cultuur van een native speaker

Al onze taaltrainers zijn native speakers. Zij dompelen je onder in de taal én de cultuur van hun land. Door onze één-op-één cursussen en door onze interactieve teamtrainingen leer je de zakelijke Spaanse taal, en de cultuur die inherent is aan de taal en het land, op een persoonlijk niveau kennen.

 • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk. voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij streven ernaar om je direct 'onder te dompelen' in de Spaanse taal

Door direct in de doeltaal te spreken merk je dat de drempel om te spreken steeds lager komt te liggen. We werken niet met vaste lesprogramma’s, maar stellen de taalcursus altijd inhoudelijk op maat samen.