Taaltraining op maat

Sinds 1990 biedt ILC professionele zakelijke taaltrainingen op maat aan. De lesprogramma’s variëren van intensief tot gefaseerd taaltrainingen. Taleninstituut ‘International Language Centre‘, afgekort ILC, onderscheidt zich door de persoonlijke en zeer klantvriendelijke aanpak. We luisteren naar je, denken met je mee en bieden oplossingen. Zo werken we altijd naar een perfect aansluitende en gewenste taaltraining voor iedere cursist.

 

Iedere taaltraining is uniek

Taaltraining

  • Gekwalificeerde en vakkundige trainers, altijd native speakers
  • Volledig op maat gemaakt naar doelstelling, werkgebied en leerstijl
  • Krachtig werken naar professionaliteit in het taalgebruik binnen uw omgeving
  • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Lesprogramma's

  • Individueel en intensief
  • Individueel en semi-intensief
  • Individueel gefaseerd
  • Gefaseerde groepstraining
  • Workshop
taaltraining_starten

Elk moment van start

Een taalcursus kan op elk gewenst moment, passend binnen onze planning, van start gaan. Het tarief van een zakelijke taaltraining wordt bepaald door de duur van de taaltraining en hoeveel cursisten hieraan deelnemen. De taaltrainer zal op basis van het intakegesprek een advies uitbrengen over de duur en het lesprogramma.

Neem contact op

Taaltrainingen voor bepaalde expertises binnen je werkgebied

Denk bijvoorbeeld aan: zakelijke e-mails opstellen, rapportages schrijven, de klant te woord staan. Hoe behaal je meer rendement uit internationale beurzen. Technische taalvaardigheden, medisch- of financiële taalvaardigheden. Juridisch jargon ed.

De uitvoerige intakeprocedure voorafgaand aan de taaltraining op maat is essentieel

Iedere taaltraining start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je bijvoorbeeld de urgentie van je te behalen leerdoel en de reden waarom deze taalcursus zo belangrijk is.  De trainer geeft direct een advies en overlegt met je of dit aansluit op je wens en je agenda. Het intakegesprek probeert de taaltrainer in de doeltaal te voeren.

Wij nemen de tijd om ons in te lezen in de branche en het interessegebied gebruiken hiervoor vakliteratuur, promotiemateriaal, de website van het bedrijf en desgewenst eigen inbreng. Een taal leren gaat bij ons niet met standaard lesboeken of opgaven, maar met afwisselende lessen en zinvolle opdrachten die stuk voor stuk zijn afgestemd op het doel dat jij wenst te bereiken.