Taaltraining perfect afgestemd op jouw doel!

ILC is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van korte en resultaatgerichte maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. Onze speciale lesmethodes zijn samengesteld voor ieder individu zodat er snel en doelgericht gewerkt kan worden naar een optimaal eindresultaat.
De lesprogramma’s variëren van spoedtaaltrainingen tot gefaseerde taaltrainingen. We bieden je een mix van direct toepasbare taal maar ook cultuurkennis zodat je het geleerde direct in de praktijk kan toepassen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak. Je krijgt altijd een perfect aansluitende taaltraining aangeboden.

International Language Centre voor een goede afstemming op wensen en behoeften

Taaltraining

 • Gekwalificeerde en vakkundige trainers, altijd native speakers
 • Volledig op maat gemaakt naar doelstelling, werkgebied en leerstijl
 • Krachtig werken naar professionaliteit in het taalgebruik binnen uw omgeving
 • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Individuele taaltrainingen

 • Intensief
 • Semi-intensief
 • Gefaseerd

Groepstaaltrainingen

 • Intensief
 • Semi-intensief
 • Gefaseerd
 • Workshops
Cursus zakelijk Engels leren

Wat kost een taaltraining?

De kosten van een taaltraining worden bepaald door de aantal lesuren dat gevolgd wordt en niet door het gekozen lesprogramma. Alle lesprogramma’s zijn flexibel in te plannen zoals een spoedcursus omzetten naar een gefaseerd lesprogramma. Dus het aantal individuele of groepslesuren bepaald de prijs.

Het tarief is altijd inclusief lesmateriaal. Hiermee bedoelen we lesboeken of lesmethodes. ILC beschikt ook over een online leerplatform. Naast één of meerdere lesmethodes, ontvang je een cursistenmap vaak aangevuld met ILC- modules die ontwikkeld zijn voor diverse disciplines en/of taalvaardigheden binnen een expertise en niveau.

Neem contact op
taalcursus_zakelijk_Duits

Een maatwerk taaltraining: Afgestemd op bepaalde expertises binnen je eigen werkgebied

Denk bijvoorbeeld aan: zakelijke e-mails opstellen, rapportages schrijven, de klant te woord staan. Hoe behaal je meer rendement uit internationale beurzen. Technische taalvaardigheden, medisch- of financiële taalvaardigheden. Juridisch jargon ed.

De uitvoerige intakeprocedure voorafgaand aan de taaltraining op maat is essentieel

Iedere taaltraining start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je bijvoorbeeld de urgentie van je te behalen leerdoel en de reden waarom deze taalcursus zo belangrijk is.  De trainer geeft direct een advies en overlegt met je of dit aansluit op je wens en je agenda. Het intakegesprek probeert de taaltrainer in de doeltaal te voeren.

Wij nemen de tijd om ons in te lezen in de branche en het interessegebied gebruiken hiervoor vakliteratuur, promotiemateriaal, de website van het bedrijf en desgewenst eigen inbreng. Een taal leren gaat bij ons niet met standaard lesboeken of opgaven, maar met afwisselende lessen en zinvolle opdrachten die stuk voor stuk zijn afgestemd op het doel dat jij wenst te bereiken.

Waarom een taaltraining volgen?

 • Het spreken van een andere taal creëert voorsprong op je concurrentie
 • Het aanbieden van een taaltraining aan je werknemers creëert loyaliteit en tevredenheid bij werknemers
 • De ervaring en kennis blijft intern als werknemers de mogelijkheid geboden krijgen om een taaltraining te volgen als er bijvoorbeeld sprake is van fuseren of internationaliseren
 • De klanttevredenheid neemt toe omdat hij ervaart dat het bedrijf waarmee hij zaken doet investeert in taalprogramma’s

Om internationaal carrière te maken of over de grens slim zaken te doen is de beheersing van vreemde talen een vereiste. Wie communiceert in een andere taal verlegt per definitie zijn grenzen. Professionals die de taal en cultuur van hun handelspartner begrijpen en spreken hebben een voorsprong.

Een taaltraining volgen voor zakelijke doeleinden?

Ook dan hebben wij bij ILC een breed aanbod. We bieden van diverse taaltrainingen ook een zakelijke taaltraining aan. Deze zijn onwijs waardevol als je met jouw bedrijf regelmatig met buitenlandse zakenpartners te maken krijgt. Met een zakelijke taaltraining van ILC kun je een goede presentatie of pitch geven. Daarnaast wordt formeel communiceren met zakelijke partners een stuk makkelijker waardoor het bedrijf professioneler over komt. Bij ILC bieden we de volgende zakelijke taaltrainingen aan: