Chinees leren op maat

Als we het over de Chinese taal hebben, bedoelen we het Mandarijn. Dit is de standaardtaal van China: deze taal wordt gebruikt bij het bestuur van het land op alle niveaus, in de rechtszalen en alle officiële functies. Naast het mandarijn worden in China “dialecten” gesproken. De aanhalingstekens staan voor de grote verschillen tussen de “Chinese dialecten”.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Chinees leren, en kennis opdoen

Om succesvol zaken te doen in China zijn kennis van de Chinese taal en misschien nog belangrijker kennis van Chinese gebruiken van groot belang. De Chinese taal is een toontaal, en dat wil zeggen dat het verloop van de toonhoogte binnen een woord bijdraagt aan de betekenis van dat woord. Chinees leren, en kennis opdoen van de cultuur, precies in de toon en context die u wilt beheersen om uw doelen te bereiken, die taal met die aanpak, in al haar dimensies, spreekt en schrijft International Language Centre.

Starten met Chinees leren op maat

Onze taaltrainingen stemmen wij inhoudelijk en organisatorisch af op uw wensen en eisen. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij samen met u de behoeften en bepalen we de doelstelling.

U volgt een programma volledig op maat dat nauwkeurig is afgestemd op uw leerstijl en tempo. De training is zeer effectief en resultaatgericht zodat opgedane kennis direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk.

Informeer naar de mogelijkheden

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.