Chinees leren is meer dan alleen woorden

Taal is een veelzijdige werkelijkheid. Meer dan spraak en schrift alleen. Taal symboliseert en socialiseert. Taal verdiept en verheldert de relatie tussen mensen en drijfveren. Tussen culturen en landen, bedoelen en bereiken en tussen zakelijke ambitie en succesvolle realisatie. Taal is de brug die grenzen overschrijdt. Letterlijk en figuurlijk. Die taal, in al haar dimensies, spreekt en schrijft International Language Centre. Die taal leert u bij ILC Taleninstituut. Chinees leren, precies in de toon en context die u wilt beheersen om uw doelen te bereiken.

Als we het over de Chinese taal hebben, bedoelen we het Mandarijn. Dit is de standaardtaal van China: deze taal wordt gebruikt bij het bestuur van het land op alle niveaus, in de rechtszalen en alle officiële functies. Naast het mandarijn worden in China nog “dialecten” gesproken. De aanhalingstekens staan voor de grote verschillen tussen de “Chinese dialecten”

 

Beginnen met Chinees te leren?

Chinees leren bij ILC Taleninstituut geeft u een programma waarin u kennis maakt met deze toontaal. Het Chinees is een toontaal, en dat wil zeggen dat het verloop van de toonhoogte binnen een woord bijdraagt aan de betekenis van dat woord.

Uw leerdoel wordt voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek onze taaltrainer. Zij bepaalt uw niveau en bespreekt met u de doelstelling, zo krijgt u een training die effectief en resultaatgericht is.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele- en duotrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocatie

  • ILC trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany, bij u op locatie
  • Elke gewenste flexwerkplek

Maatwerk taaltrainingen en flexibele lesvormen

Een intensieve training is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen van opdrachtgever en cursist. Dit programma omvat vijf uur taaltraining per dag gedurende één of meer weken aaneengesloten. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal.

Weliswaar is de semi-intensieve training identiek aan het intensieve programma maar waar de lesdagen niet aaneengesloten in één week worden gevolgd. De intensieve lesdagen van vijf uur taaltraining per dag kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een gefaseerde taaltraining is ook een programma op maat, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen en wensen. De duur van deze training is afhankelijk van uw doelstellingen en wensen en omvat minimaal twee en maximaal zes uren privé-les per dag verspreid over een langere periode. Deze taaltrainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk.

De diverse lesvormen verzorgen we op individuele basis, als duotraining en voor grotere groepen in teamverband.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.