Chinees leren? Dat kan jij ook!

Als we het over de Chinese taal hebben, bedoelen we het Mandarijn. Dit is de standaardtaal van China: deze taal wordt gebruikt bij het bestuur van het land op alle niveaus, in de rechtszalen en alle officiële functies. Naast het mandarijn worden in China “dialecten” gesproken. De aanhalingstekens staan voor de grote verschillen tussen de “Chinese dialecten”.

Waar kan ik Chinees leren?

Lesprogramma's

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstrainingen
 • Workshops

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure om leermogelijkheden te bepalen
 • Maatwerk door het aanbieden van materiaal dat aangepast is aan niveau en wens
 • Persoonlijk en interactief door vraag gestuurde karakter
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt
 • Efficiënt door praktijkgericht te leren dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC – 's-Hertogenbosch (Vlijmen)
 • Incompany
 • Online

Chinees leren voor beginners

Om succesvol zaken te doen in China zijn kennis van de Chinese taal en misschien nog belangrijker kennis van Chinese gebruiken van groot belang. De Chinese taal is een toontaal, en dat wil zeggen dat het verloop van de toonhoogte binnen een woord bijdraagt aan de betekenis van dat woord. Chinees leren, en kennis opdoen van de cultuur, precies in de toon en context die u wilt beheersen om uw doelen te bereiken, die taal met die aanpak, in al haar dimensies, spreekt en schrijft International Language Centre.

Japanse taalcursus

Starten met Chinees leren op maat

Onze taaltrainingen stemmen wij inhoudelijk en organisatorisch af op uw wensen en eisen. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij samen met u de behoeften en bepalen we de doelstelling.

U volgt een programma volledig op maat dat nauwkeurig is afgestemd op uw leerstijl en tempo. De training is zeer effectief en resultaatgericht zodat opgedane kennis direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk.

Informeer naar de mogelijkheden

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Kan ik Chinees leren?

Het leren van talen draagt ook bij aan de bereidheid culturele verscheidenheid te waarderen en te koesteren, en dus de algemene houding van tolerantie en wederzijds begrip. Wie meerdere talen beheerst, zal beter uitgerust zijn om op te treden in en zich aan te passen aan een interculturele samenleving. Het beheersen van vreemde talen heeft dus niet alleen voordelen in het bedrijfsleven, maar in de maatschappij in het algemeen.

ILC - 's-Hertogenbosch, Vlijmen

Kwaliteit en zekerheid bij ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Wij willen graag een perfecte dienstverlening bieden. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze diensten te verbeteren.

Informatie aanvragen