Chinees leren is meer dan alleen woorden

Taal is een veelzijdige werkelijkheid. Meer dan spraak en schrift alleen. Taal symboliseert en socialiseert. Taal verdiept en verheldert de relatie tussen mensen en drijfveren. Tussen culturen en landen, bedoelen en bereiken en tussen zakelijke ambitie en succesvolle realisatie. Taal is de brug die grenzen overschrijdt. Letterlijk en figuurlijk. Die taal, in al haar dimensies, spreekt en schrijft International Language Centre. Die taal leert u bij ILC Taleninstituut. Chinees leren, precies in de toon en context die u wilt beheersen om uw doelen te bereiken.

Als we het over de Chinese taal hebben, bedoelen we het Mandarijn. Dit is de standaardtaal van China: deze taal wordt gebruikt bij het bestuur van het land op alle niveaus, in de rechtszalen en alle officiële functies. Naast het mandarijn worden in China nog “dialecten” gesproken. De aanhalingstekens staan voor de grote verschillen tussen de “Chinese dialecten”

 

Beginnen met Chinees te leren?

Chinees leren bij ILC Taleninstituut geeft u een programma waarin u kennis maakt met deze toontaal. Het Chinees is een toontaal, en dat wil zeggen dat het verloop van de toonhoogte binnen een woord bijdraagt aan de betekenis van dat woord.

Uw leerdoel wordt voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek onze taaltrainer. Zij bepaalt uw niveau en bespreekt met u de doelstelling, zo krijgt u een training die effectief en resultaatgericht is.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele lessen
  • Groepstrainingen met collega's
  • Cursus Kort & Zakelijk

Leslocatie

  • ILC Trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
  • Elke gewenste Flexplek

Maatwerk taaltrainingen en flexibele lesvormen

Bij een individuele intensieve taaltraining heeft u binnen één week een degelijke basiskennis van de taal opgedaan. De intensieve lesvorm bestaat uit een aantal aaneengesloten lesdagen waar u dagelijks 5 uur les volgt van 60 minuten. Weliswaar is een semi-intensieve training identiek aan de intensieve training maar waar de lesdagen niet aaneengesloten gevolgd worden. De lesdagen van 4 of 5 uur kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een individuele gefaseerde training is een taaltraining verspreid over een langere periode. Deze trainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om de praktijkgerichte toepasbare kennis te oefenen.

Al onze trainingen kunnen in groepsverband gevolgd worden. Iedere extra deelnemer sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.