Taal- en cultuurworkshops

ILC workshops zijn gericht op bepaalde vaardigheden. De doorlooptijd van een taal- en cultuurworkshop is relatief kort en concentreert zich op één bepaald thema of discipline binnen de organisatie. In één of twee dagdelen wordt er heel gericht gewerkt aan het verwerven van taal- en cultuurkennis en taalvaardigheden die direct doorgevoerd kunnen worden in de praktijk.

Voorafgaand wordt de theorie besproken en direct daarna wordt deze theorie vertaald naar de praktijk door praktische oefeningen. De deelnemers leren van elkaar door bewust ingebrachte interactiviteit. De taal- en cultuurworkshops worden volledig op maat gemaakt op wensen en behoeften van uw bedrijf.

Workshops om de specifieke taal- en cultuurkennis in een korte tijd te vergoten

De taal en cultuurworkshops worden volledig op maat gemaakt voor uw organisatie

Workshops zijn er voor ieder niveau. Taal- en cultuurworkshops zijn er ook voor alle talen. Zo kunnen we je helpen om bijvoorbeeld specifieke taalvaardigheden op een customer service afdeling te verbeteren. Een workshop gericht op correspondentie of presentatie. Misschien is de organisatie gefuseerd en moet er samengewerkt gaan worden met een ander landwaar andere beleefdheidsvormen gelden.

Het lesprogramma voor de taal- en cultuurworkshops wordt in overleg samengesteld. Uiteraard verzorgen we de workshops incompany of op een andere gewenste locatie.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag meer informatie aan

Workshops zijn er voor iedereen!

Wie de taal en cultuur van hun internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. Of je nu probeert een taal te leren voor zaken of gewoon omdat je het fascinerend vindt. Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taalstrategie kan jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven.