Communicatie sluiten we altijd af met ‘Het ILC team’, omdat we een hecht team zijn.

Management

Lineke Slagter

Directeur

De eerste keer dat ik bij ILC in Waalwijk binnenstapte voelde ik meteen een klik. Het is een mooi bedrijf met een rijk verleden en al ruim 30 jaar een begrip op gebied van taal- en cultuurtrainingen. Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat ik dit taleninstituut met al mijn positiviteit en enthousiasme mag runnen.

Caroline van der Kuijp

Officemanager

Ik ben sinds 2008 werkzaam bij ILC. Als administratief medewerker gestart op de financiële afdeling en inmiddels verantwoordelijk voor alles wat inhoudelijk te maken heeft met alle lopende taaltrainingen. Ik heb veel contact met de taaltrainers en dat is altijd weer erg leuk en gezellig. Ook de cursisten ontvangen is altijd weer leuk. Iedereen is uniek bij ILC. Naast de prettige werksfeer is het ook fijn dat je bij alle lopende zaken betrokken bent.

Maartje Graven

Kwaliteitsmanager

Ik ben sinds Juni 2022 werkzaam bij ILC als Kwaliteitsmanager. ILC streeft er naar om maatwerk te leveren en uiteraard vinden wij het daarom belangrijk dat dit ook zo ervaren wordt door onze klanten en cursisten. Door middel van tussentijdse evaluaties met de cursisten en klanten probeer ik het maatwerk wat we beloven te waarborgen. Vraag en aanbod moeten goed op elkaar aansluiten.

Docenten

Susanne Brokking-Schulze

Taaltrainer Duits

Ik ben geboren en getogen in het Noorden van Duitsland, Hamburg specifiek. Na mijn schooltijd heb ik een jaar stage gelopen bij verschillende bouwbedrijven en daarna heb ik “Bauingenieurwesen” gestudeerd, een soort civiele techniek, in Hamburg en Aken. Zoals veel Duitsers ben ook ik vanwege de liefde naar Nederland verhuisd en ben ik gaan studeren in Tilburg, Arbeid -en Organisatiepsychologie. Ik interesseerde mij in mens, organisatie en cultuur en al snel kom je dan ook bij de taal uit. Het leuke van taaldocent zijn, is dat je via je cursisten heel veel leert over volstrekt uiteenlopende zaken en disciplines. Door de 25 jaar ervaring in het begrijpen van de verschillen tussen de Nederlandse & Duitse cultuur, kan ik mijn cursisten heel veel kennis meegeven.

Dean van Rooyen

Taaltrainer Engels

I was born and grew up in South Africa and have a professional history as a Primary school teacher. In 2018 my wife and I decided to move to the Netherlands to create a new life for ourselves. I am the husband to a beautiful wife, who is my best friend and partner through life; and the father to a daughter, a truly gracious gift who brings joy into our lives and has shown me purpose in life. As a language coach, I feel my role is to guide students to achieve their desired outcomes, whether it be: improved confidence in speaking, greater proficiency in writing, or general fluency in conversation. It has been my pleasure to help a wide variety of students from various backgrounds, professions, and age groups. It is my hope to contribute to the personal and professional development of all the students I coach.

Anja Scheutjens

Taaltrainer Nederlands

Ik ben opgeleid als docent Nederlands en stond een aantal jaren aan het roer van ILC. Eerlijk is eerlijk, ik heb het lesgeven gemist. Het leek me de meest logische stap om me terug te trekken als algemeen directeur maar dat kon niet zonder goede opvolging en die heb ik gevonden in Lineke. Ze beschikt over een grote dosis enthousiasme en is ze in staat om situaties snel te doorzien en daarnaar te handelen. Ik ben een blij en trots mens met deze aanpassing die ILC alleen maar ten goede zal komen.

Agnes de Graaf

Taaltrainer Nederlands en Engels

Freelancers

Taaltrainers voor 20 talen!

Ons team bestaat uit ruim 50 taaltrainers verbonden aan ILC. Het verwachtingspatroon vanuit ILC maar ook vanuit de taaltrainers is compleet in evenwicht. En daarom is het geweldig dat we samen met deze grote familie altijd klaar kunnen staan voor nieuwe cursisten.

Wil jij ons team komen versterken? Heb je passie voor je vak, taal en land? Ben je een enthousiaste docent en lijkt het je leuk om je taal en kunde over te brengen? Stuur dan je CV op.