Elk individu is uniek en elk bedrijf is uniek en daarom is elke taaltraining Nederlands uniek

ILC taleninstituut biedt maatwerk taaltrainingen aan voor arbeidsmigranten. De taaltrainingen ‘Nederlands op de werkvloer’ is een volledig inhoudelijk afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Voorafgaand aan deze taaltrainingen verzamelen we zoveel mogelijk relevant lesmateriaal. Dit nemen we mee als vast onderdeel van de taaltraining. 

Praat Nederlands tegen mij

Steeds meer bedrijven ervaren dat goed Nederlands spreken op de werkvloer belangrijk is voor het overbrengen van werkinstructies en veiligheidseisen. Om u als werkgevers financieel tegemoet te komen in de kosten van taaltrainingen Nederlands voor medewerkers wordt het per 1 mei 2020 weer mogelijk om gebruikt te maken van de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. ILC vraagt deze subsidie kosteloos voor u aan.

 

Lees meer over de regeling

Een volledig inhoudelijk afgestemd lesprogramma

In overleg met teamleiders en/of HR stellen we het lesprogramma samen. Uw medewerkers volgen een lesprogramma op maat in kleine groepen met een nagenoeg gelijk instapniveau. Door met kleine groepen te werken en een goede groepssamenstelling te vormen houden we de motivatie hoog. De training blijft persoonlijk en er is voldoende ruimte voor interactie. 

Meer informatie

Lesvormen

  • Gefaseerde taaltrainingen

Leslocaties

  • ILC - trainingscentrum te Waalwijk
  • Incompany

Bent u benieuwd naar onze taaltrainingen Nederlands op maat?

Neem dan contact op met ons, we helpen u graag verder.

Offerte

ILC is aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.

De kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden. Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Common European framework for language learning, teaching and assessment’. De richtlijnen van het European Framework zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen.