Arabisch leren individueel of in een groep

De Arabische taal heeft een officiële status in: Mauritanië, Westelijke Sahara, Marokko, Algerije, Tunesië, Libië, Egypte, Soedan, Eritrea, Djibouti, Tsjaad, Niger, Somalië, Tanzania, de Comoren, Jordanië, Israël, Palestijnse Gebieden, Libanon Syrië, Irak, Koeweit, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jemen, Bahrein en Qatar.

Lesprogramma's

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC - trainingscentrum Vlijmen
  • Incompany

Arabisch leren

Arabisch leren precies in de toon en context die u wilt beheersen om uw doelen te bereiken. Het leren van een taal draagt ​​bij aan de bereidheid culturele verscheidenheid te waarderen en te koesteren, en dus de algemene houding van tolerantie en wederzijds begrip. Wie meerdere talen beheerst, zal beter uitgerust zijn om op te treden in een interculturele samenleving. Het beheersen van vreemde talen heeft veel voordelen.

Arabisch leren voor beginners of gevorderde?

Onze taaltrainingen stemmen wij inhoudelijk en organisatorisch af op uw wensen. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij samen met u de behoeften en bepalen we de doelstelling die u wenst te bereiken.

U volgt een inhoudelijk programma dat volledig afgestemd is op uw leerstijl en tempo. De training is zeer effectief en resultaatgericht omdat de opgedane kennis direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk.

Wilt u meer weten over Arabisch leren?

Neem contact met ons op. We helpen u graag bij het samenstellen van de juiste taaltraining Arabisch.

Contact

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.