Arabisch leren individueel of in een groep

De taal Arabisch heeft een officiële status in: Mauritanië, Westelijke Sahara, Marokko, Algerije, Tunesië, Libië, Egypte, Soedan, Eritrea, Djibouti, Tsjaad, Niger, Somalië, Tanzania, de Comoren, Jordanië, Israël, Palestijnse Gebieden, Libanon Syrië, Irak, Koeweit, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jemen, Bahrein en Qatar.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC - trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Arabisch leren

Arabisch leren precies in de toon en context die u wilt beheersen om uw doelen te bereiken. Taal is een veelzijdige werkelijkheid. Meer dan spraak en schrift alleen. Taal symboliseert en socialiseert. Taal verdiept en verheldert.  Taal is de brug die grenzen overschrijdt. Letterlijk en figuurlijk. Die taal, in al haar dimensies, spreekt en schrijft International Language Centre.

Arabisch leren voor beginners of gevorderde?

Onze taaltrainingen stemmen wij inhoudelijk en organisatorisch af op uw wensen en eisen. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij samen met u de behoeften en bepalen we de doelstelling.

U volgt een programma volledig op maat dat nauwkeurig is afgestemd op uw leerstijl en tempo. De training is zeer effectief en resultaatgericht zodat opgedane kennis direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.