Fins leren

Finland kent twee officiële talen, Fins en Zweeds

De Finnen luisteren graag, stellen zich bescheiden op en houden van feiten. Finnen gebruiken weinig lichaamstaal, te veel lichaamsbewegingen kunnen een teken van onrust en onzekerheid geven. Vriendelijkheid en bescheidenheid sieren de Fin, die toch erg graag op tijd komt en niet zo veel heeft met ‘smalltalk’. Finland staat natuurlijk bekend door de prachtige natuur en dat vind je terug op de tafel. In de Finse keuken zijn ingrediënten uit eigen natuur erg belangrijk, de natuur denkt als het ware de tafel.

Beginnen met Fins leren?

Fins leren bij ILC Taleninstituut geeft u een inhoudelijk programma waarin uw dagelijkse werkzaamheden centraal staan. De doelstellingen worden voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek met Eliisa.Zij bepaalt uw niveau en bespreekt de leerdoelen, zo krijgt u een taalcursus die effectief en resultaatgericht is. Door middel van deze aanpak, waar puur en alleen persoonlijke aandacht centraal staan, worden de vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele lessen
  • Duotrainingen en in teamverband
  • Open inschrijving

Leslocatie

  • ILC trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany, bij u op locatie
  • Ieder gewenste flexwerkplek

Maatwerk taaltrainingen en flexibele lesvormen

Een intensieve training is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen van opdrachtgever en cursist. Dit programma omvat vijf uur taaltraining per dag gedurende één of meer weken aaneengesloten. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal.

Weliswaar is de semi-intensieve training identiek aan het intensieve programma maar waar de lesdagen niet aaneengesloten in één week worden gevolgd. De intensieve lesdagen van vijf uur taaltraining per dag kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een gefaseerde taaltraining is ook een programma op maat, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen en wensen. De duur van deze training is afhankelijk van uw doelstellingen en wensen en omvat minimaal twee en maximaal zes uren privé-les per dag verspreid over een langere periode. Deze taaltrainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk.

De diverse lesvormen verzorgen we op individuele basis, als duotraining en voor grotere groepen in teamverband.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

De kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden. Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Common European framework for language learning, teaching and assessment’.
De richtlijnen van het European Framework zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen.

Daarnaast is ILC aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.