Geschäftskommunikation, zakelijk Duits

Natuurlijk uw Duits professionaliseren want Duitsland is voor Nederland een belangrijke handelspartner. Onze oosterburen stellen het enorm op prijs wanneer zakelijke besprekingen in de Duitse taal gevoerd kunnen worden. Dit geldt vooral bij het traditionele midden- en kleinbedrijf. Een gedegen kennis van de Duitse taal en de cultuur zorgt voor een efficiëntere en succesvollere wijze van communiceren. Zakelijk Duits, Geschäftskommunikation, is voor iedereen aan te raden die zakelijke contacten onderhoudt met Duitssprekenden.

Duits leren

Werkgerelateerde onderwerpen en voorbeelden uit de praktijk dienen als onderdeel van de taaltraining op maat. Onze lessen hebben een vraaggestuurd karakter. Deze toevoeging, het persoonlijke en interactieve waar werk en zaken besproken worden in uw doeltaal, is kenmerkend voor onze taaltrainingen.

We verzorgen deze maatwerk taaltrainingen vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het ver gevorderde ‘near native’

Vraag meer informatie aan
Duits leren

Met veel zelfvertrouwen uw Duitse klanten en collega’s te woord staan.

Vol zelfvertrouwen uw Duitstalige klanten en collega’s te woord staan door uw Duitse taal te professionaliseren naar een zakelijk vakjargon. ILC geeft u naast de taal ook inzicht in de culturele verschillen. U krijgt les van een native speaker.

Door uw medewerkers een taaltraining aan te bieden, geeft u bij uw Duitse klanten aan dat u communiceren op een juiste wijze belangrijk vindt. U zorgt dat medewerkers efficiënter werken en dit leidt vervolgens weer tot tevredenheid bij uw klanten.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany
ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

Kwaliteitseisen

ILC is aangesloten bij de NRTO ‘Nederlandse Raad voor Training en Opleiding’. Wij zijn in het bezit van het NRTO-keurmerk. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

Wij helpen u graag verder bij uw vragen. Bel naar 0416 563000

Of neem contact op via ons contactformulier of maak gebruik van onze WhatsApp

Contact