Laat geen of weinig kennis van een vreemde taal niet in de weg staan

Loop je ook weleens tegen een ‘muur’ omdat je niet uit de voeten kunt met de huidig aanwezige kennis van een ‘vreemde’ taal? Laat deze onkunde niet in de weg staan! Door een taaltraining te volgen die specifiek gericht is op jouw vakgebied en werkomgeving, zul je merken dat je binnen een zeer korte tijd met veel meer gemak je internationale contacten en collega’s te woord kunt staan. Leer helder en duidelijk te communiceren! Voor veel technische bedrijven is ILC al jarenlang een vaste taalpartner voor technische en op maat taaltrainingen.

Zowel voor de individuele- als voor de groepstrainingen geldt dat ILC een persoonlijke en praktische aanpak biedt. De taaltraining wordt voorbereid en samengesteld bij voorkeur met studiemateriaal vanuit opdrachtgevers en/of branche gerelateerde informatie.

Technische taaltrainingen:

Voorafgaand aan de technische taaltraining vindt een intakegesprek plaats waarin we de doelstelling van de training bespreken

Lesrogramma

Volledig maatwerk

 • Individuele taaltrainingen
 • Incompany-taaltrainingen
 • Online taaltrainingen
 • Workshops

Persoonlijke leerdoelen, vakgebied en leerstijl vormen de basis van de maatwerk training

Planning

 • Gefaseerde trainingen, gedurende een aantal weken één of meerdere sessies per week
 • Spoed taaltraining, meerdere volle lesdagen in één week
 • Semi-intensieve training, meerdere volle lesdagen verspreid over een langere periode

Lesroosters en leslocatie worden afgestemd op ieders agenda

Locatie

 • Online via Teams of Zoom. Eén op één of in een groepje met de trainer online de lessen volgen
 • Incompany, 100% fysieke lessen inhouse
 • Bij ILC - 's-Hertogenbosch (Vlijmen), 100% fysieke lessen
 • Een combinatie van bovenstaande

Door ruim 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in zeer veel disciplines binnen een scala van technische en zakelijke vakgebieden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte
ILC en het ERK

Certificaat

Na afloop van iedere taaltraining ontvangt de cursist een certificaat van ILC. Dit certificaat toont een overzicht van de behaalde resultaten per taalvaardigheid. Voor de beoordeling van de uitstapniveaus gebruiken we het Europees ReferentieKader. Het ‘ERK’ beschrijft wat je moet kunnen in welke contexten en voor welke doelen.

NRTO keurmerk

Technische taaltrainingen en uw zekerheid!

ILC is in bezit van het NRTO-keurmerk. Omdat wij transparant zijn over onze diensten en we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die vereist zijn. We zijn professioneel in de omgang met onze klanten en streven naar de perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Opnieuw geslaagd voor het NRTO – Keurmerk

De technische taaltrainingen,

ILC Talen