Tech en taal, een ander verhaal

Technisch Engels is een ander verhaal. Techniek is een zeer brede branche en er is een groot verschil te zien de verschillende bedrijfstakken waarin je werkzaam kunt zijn. Het technische vakgebied kun je opdelen in coördinerend en uitvoerend. Technisch Engels is voor ons een aparte discipline. Tijdens jouw technisch Engelse maatwerk taalcursus is het gebruikelijk dat je eigen materiaal meeneemt omdat de technische branche zo enorm divers is. Om je cursus technisch Engels zo compleet mogelijk te maken nodigen we je eerst uit voor een persoonlijk intakegesprek.

 

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Vlijmen
  • Incompany
Cursus zakelijk duits

Hoe haalt u met een cursus technisch Engels meer rendement uit internationale beurzen

Voor uiteenlopende disciplines binnen het bedrijfsleven verzorgen we zakelijke taaltrainingen. Op basis van een individueel intakegesprek voor je technische Engelse taalcursus of voor een andere taal worden taalbehoefte en instapniveau vastgesteld en hierop wordt je definitief trainingsprogramma opgesteld. Het is voor ons belangrijk dat iedere taalcursus goed aansluit op ieders behoefte. Geef je doelstellingen aan en samen stellen wij de duur, focus en intensiteit van je zakelijke taalcursus vast. Is dit toch niet helemaal wat voor jou? Neem dan een kijkje bij onze cursus zakelijk Engels.

Info & offerte aanvragen
ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

ILC draagt het NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Informeer naar onze mogelijkheden

neem contact op via ons contactformulier, maak gebruik van WhatsApp of bel naar 0416 563000

Contact