Tech en taal, een ander verhaal

Tech en taal, een ander verhaal?  Technisch Engels verzorgen we op ieders instapniveau en werkgebied. Onze ervaren trainers, ‘native speakers’ zijn gespecialiseerd in het professionaliseren van uw technisch Engels en de technische communicatie skills. Uw taaltraining wordt volledig afgestemd op uw specifieke begrippen en jargon en vanuit uw werkomgeving zien wij graag eigen inbreng.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele trainingen
  • Groepstrainingen met collega's

Leslocatie

  • ILC Trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
  • Elke gewenste Flexplek

Technisch taalvaardigheden verbeteren

Bij een individuele intensieve taaltraining heeft u binnen één week een degelijke basiskennis van de taal opgedaan. De intensieve lesvorm bestaat uit een aantal aaneengesloten lesdagen waar u dagelijks 5 uur les volgt van 60 minuten. Weliswaar is een semi-intensieve training identiek aan de intensieve training maar waar de lesdagen niet aaneengesloten gevolgd worden. De lesdagen van 4 of 5 uur kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een individuele gefaseerde training is een taaltraining verspreid over een langere periode. Deze trainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om de praktijkgerichte toepasbare kennis te oefenen.

Al onze trainingen kunnen in groepsverband gevolgd worden. Iedere extra deelnemer sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

ILC en het NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.