Individueel een taal leren? Leer met zelfvertrouwen te communiceren

Waarom biedt een individuele-taaltraining een optimaal studieresultaat? Omdat dit individuele lesprogramma 100% gebaseerd jouw wensen. Je ontvangt directe feedback en de lesonderwerpen die we behandelen zijn toegespitst op jouw behoeften. Bij de individuele taaltraining ontvang je bruikbaar advies om direct toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Wij raden altijd aan om praktijkvoorbeelden mee te nemen. Zo bouw je samen met je persoonlijke taaltrainer aan de taalvaardigheden die specifiek toegespitst zijn op jouw leerdoel. ILC levert meer dan maatwerk.

Efficiënt en op maat een nieuwe taal leren? Een individuele taaltraining is er voor beginners en gevorderden

Cursus_Duits_een_op_een

Op zoek naar een taaltraining waarmee je op een efficiënte manier een taal leert?

  • Spoed taaltraining
  • Semi-spoed taaltraining
  • Gefaseerde taaltraining
  • Gefaseerde “on-the-job” taaltraining

Een individuele taaltraining start met een persoonlijk intakegesprek met de taaltrainer. Dit gesprek is een essentieel onderdeel van de taaltraining waar samen gekeken wordt naar de mogelijkheden.

Offerte

Vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek?

Informeer naar de mogelijkheden

Met zelfvertrouwen communiceren

Wie de taal en de cultuur van zijn internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. Of je een individuele taaltraining volgt voor zaken of gewoon omdat je het fascinerend vindt. Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taalstrategie kan jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven.