Individueel een taal leren? Leer met zelfvertrouwen te communiceren

Waarom biedt een individuele-taaltraining een optimaal studieresultaat? Omdat dit individuele lesprogramma 100% gebaseerd is op jouw leerdoel. Je ontvangt directe feedback en de lesonderwerpen die we behandelen zijn toegespitst op jouw omstandigheden. De individuele taaltraining geeft je direct bruikbare leerstof zodat je dit direct toe kunt passen tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Neem praktijkvoorbeelden mee naar de individuele-taaltraining zodat je on-the-job verbeteringen kunt doorvoeren. Je bouwt samen met je persoonlijke taaltrainer aan de taalvaardigheden die specifiek toegespitst zijn op jouw leerdoel. ILC levert meer dan maatwerk.

Efficiënt en op maat een nieuwe taal leren? De individuele-taaltraining is er voor beginners en gevorderden

taaltrainingen voor uitbreiden zakelijk vocabulaire

Een paar uurtjes per week ondergedompeld worden?

Of toch liever een hele week! De individuele-taaltraining bied deze lesprogramma

  • Spoed taaltraining
  • Semi-spoed taaltraining
  • Gefaseerde taaltraining
  • Gefaseerde “on-the-job” taaltraining

Een individuele taaltraining start met een persoonlijk intakegesprek met de taaltrainer. Dit gesprek is een essentieel onderdeel van de taaltraining waar samen gekeken wordt naar de mogelijkheden.

Offerte

Vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek?

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je met meer zelfvertrouwen communiceren?

Wie de taal en de cultuur van zijn internationale handelspartner spreekt heeft een voorsprong. Of je een individuele taaltraining volgt voor zaken of gewoon omdat je het fascinerend vindt. Taalvaardigheden zijn een essentieel communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Het ontwikkelen van een taalstrategie kan jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven.

 

Ook voor zakelijke doeleinden geven wij individuele trainingen

Wil jij graag beter leren communiceren op zakelijk gebied in andere talen? ILC verzorgt zakelijke individuele taaltrainingen die op jouw niveau worden aangepast. Hierdoor zijn ook de zakelijke individuele trainingen altijd op maat en geschikt voor jou. Bij ILC bieden we onderstaande zakelijke taaltrainingen aan:

Wil jij met jouw bedrijf liever een zakelijke training incompany volgen? Klik dan hier.