Onze visie op taal en taalbeheersing

In onze visie behoren taal en taalbeheersing belangrijke onderdelen te zijn binnen organisaties en binnen het managen van bedrijven en instanties. Het niet kunnen communiceren in een andere taal werpt belemmeringen op.

In de praktijk kan dat zich uiten tot het bedenken van allerlei alternatieven. ‘Workarounds’ noemen we deze in de IT. Hoe ga je hiermee om en als je merkt dat binnen je organisatie taalbarrières voelbaar zijn, wat doe je hiermee?

Iedereen kan een taal leren maar niet iedereen leert op dezelfde manier. Persoonlijke aandacht en maatwerk biedt de oplossing. Wij hopen ook jou te kunnen helpen. Op individuele basis of met je organisatie. We bespreken het trainingsprogramma en stemmen dit af op de wensen, behoeften en leerdoelen van je organisatie. Wij hebben de kennis in huis en onze ervaring vanuit meerdere opzichten is zeer ruim. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

International Language Centre B.V.

Signaleren, bespreken en oplossingen bieden

Wij bieden oplossingen voor taal knooppunten die ontstaan door bijvoorbeeld bedrijfsfusies. Ons advies strekt zich uit van vraag- en probleemsignalering, het kaderen van de oplossingen en het inschalen in de tijd tot en met de trainingsadviezen, programmering en uitvoering van de trainingen. Onze persoonlijke en vriendelijke aanpak geeft vertrouwen, het haalt barrières weg en vergroot het zelfvertrouwen binnen uw onderneming.

Taaltrainers

Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch of stuur een e-mail naar sales@ilc-talen.nl

Contact

Taalcursussen geven we in alle denkbare talen, van Arabisch tot Zweeds. Het product ‘taal’ is voor ons 100% maatwerk!

Een belangrijke reden om bij ILC een taaltraining of zakelijke taaltraining te volgen is omdat we de structuren van specifieke taalregels uitleggen om zo de taal inzichtelijker te maken zodat de taal te begrijpen is. Onze lesmethodes staan altijd in het teken van uitvoerbaarheid en begrijpelijkheid.

International Language Centre B.V.

ILC voor advies in taalknooppunten

Naast een taleninstituut voor maatwerk taallessen, is ILC-talen ook een adviescentrum. In onze visie behoren taal en de taalbeheersing belangrijke onderdelen te zijn binnen bedrijven en instanties. ILC adviseert over de inzet van taal als managementinstrument. Zo dragen wij oplossingen aan voor taalknooppunten in bijvoorbeeld bedrijfsfusies of taalbarrières die intern opspelen. Het advies van ILC strekt zich uit van vraag- en probleemsignalering, het kaderen van de oplossingen en het inschalen in de tijd tot en met de trainingsadviezen, programmering en uitvoering van de taal- en/of cultuurtrainingen. Ook voor deze vraagstukken kun je bij International Language Centre altijd terecht. Wij denken graag met je mee!

ILC taleninstituut

Een taal leren bij ILC

Een taal leren precies in de toon en context die jij wilt beheersen om jouw doelen te bereiken. Het leren van een taal draagt ​​bij aan de bereidheid culturele verscheidenheid te waarderen en te koesteren, en dus de algemene houding van tolerantie en wederzijds begrip.

Wie meerdere talen spreekt, zal beter uitgerust zijn om op te treden in een interculturele samenleving. Het beheersen van vreemde talen heeft veel voordelen.