Onze visie op taal en taalbeheersing

Onze visie als taleninstituut voor taaltrainingen en complementaire cultuuraspecten, is International Language Centre ook een adviescentrum met 30 jaar ervaring.

In onze visie behoren taal en taalbeheersing belangrijke onderdelen te zijn binnen organisaties en binnen het managen van bedrijven en instanties. Het niet kunnen communiceren in een andere taal werpt belemmeringen op. In de praktijk uit zich dat tot het bedenken van allerlei alternatieven. ‘Workarounds’ noemen we deze in de IT. Hoe gaat u hiermee om en als u merkt dat binnen uw organisatie taalbarrières voelbaar zijn, wat doet u hiermee.

 

International Language Centre

Signaleren, bespreken en oplossingen bieden

Wij bieden oplossingen voor taal knooppunten die ontstaan door bijvoorbeeld bedrijfsfusies. Ons advies strekt zich uit van vraag- en probleemsignalering, het kaderen van de oplossingen en het inschalen in de tijd tot en met de trainingsadviezen, programmering en uitvoering van de trainingen. Onze persoonlijke en vriendelijke aanpak geeft vertrouwen, het haalt barrières weg en vergroot het zelfvertrouwen binnen uw onderneming.

Taaltrainers

Wilt u meer weten over onze visie?

U kunt contact opnemen via het contactformulier via WhatsApp of telefonisch.

Contact