Spaans leren – voor de professionals

Omdat het bedrijfsleven internationaler wordt, krijg je meer te maken met de Spaanse taal. Wil je doeltreffend communiceren met je Spaanstalige relaties, dan is het van belang de Spaanse taal te leren. Neem de tijd hiervoor, want een goede voorbereiding is het halve werk! Verdiep je in de Spaanse zakencultuur en zorg ervoor dat de cultuurverschillen niet in de weg staan. De taalcursus zakelijk Spaans verzorgt door een ‘native speaking’ trainer leert je naast de taal ook veel over de zakelijke etiquette en Spaanse gebruiken. De taalcursus zakelijk Spaans is 100% maatwerk.

Wij stemmen onze zakelijke taaltrainingen af op elke cursist, zowel individueel en in groepsverband. Je leert de taal passend bij je eigen (leer)stijl, situatie, functie, branche, doel en wensen. Je leert precies wat u nodig hebt, op de praktijk gericht en zonder ballast. Het geleerde kun je dan ook direct toepassen in de praktijk.

Online cursus Spaans leren

Alle lesprogramma’s verzorgen we online. De trainer zorgt dat de online taalcursus zakelijk Spaans interactief blijft en dat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en te discussiëren. Inhoudelijk blijft de online taalcursus afgestemd op jouw leerdoel. Online zakelijk Spaans volgen geeft als extra voordeel dat je flexibeler bent in het plannen omdat de reistijd geen belemmering geeft.

Iedere taalcursus  wordt rondom de cursist opgebouwd, zonder dat programma’s van het ‘schoolse type’ worden gevolgd. Dat gebeurd omdat wij geloven in een maatwerk programma, afgestemd naar ieders leerbehoefte.

Lesprogramma's

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshop

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure
 • Lesmateriaal is aangepast aan niveau
 • Gericht op een bepaald facet binnen je organisatie
 • Gericht op bepaalde taalvaardigheden
 • Praktijkgericht dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC - Vlijmen
 • Incompany
 • Online

Professionaliseer de Spaanse taal, informeer naar de lesprogramma’s

Neem contact met ons op en ontvang na een intakegesprek een persoonlijk trainingsadvies

Contact

Spaans leren: binnen en buiten de 'virtual classroom'

We plannen steeds vaker de maatwerk taalcursus Spaans flexibel in voor wat betreft de les locatie. De online contactlesuren worden afgewisseld met fysieke lesuren.  Omdat we de taalcursus speciaal voor jou samenstellen gaat je online taalles inhoudelijk verder waar je met je vorige fysieke les gebleven bent.

In Spanje zakendoen

Omgangsvormen zijn een vast onderdeel bij de maatwerk taalcursus zakelijk Spaans. Vergroot je mogelijkheden met een gedegen voorbereiding.

In Spanje heeft men liever verbaal dan schriftelijk contact, het is namelijk voor Spaanse zakenmensen vaak niet vanzelfsprekend om een mail te beantwoorden. Ga er ook vooral niet van uit dat je Spaanse zakenpartner goed Engels spreekt. In tegenstelling tot de meeste Noord-Europese landen zijn er in Spanje weinig mensen die het Engels goed beheersen. Onze native speaking taaltrainer heeft nog veel meer tips voor je.

Meer informatie

Je zakelijke Spaanse taal verbeteren en vol zelfvertrouwen de Spaanse klanten te woord staan

Vol zelfvertrouwen je Spaanse klanten en collega’s te woord staan door je Spaans te professionaliseren naar een zakelijk vakjargon. De taalcursus zakelijk Spaans geeft je naast de taal ook veel inzicht in de culturele verschillen.

Door je medewerkers een taalcursus Spaans aan te bieden geef je bij jouw Spaanse klanten aan dat je correct communiceren belangrijk vindt. Je zorgt er bovendien voor dat medewerkers efficiënter werken en dit leidt tot tevredenheid op de werkvloer. Taalbarrières zijn echt niet nodig! Ook niet voor de Spaanse taal.

Presenteren_in_een_andere_taal

Maatwerk taalcursussen zakelijk Spaans organiseren we ook voor grotere organisaties

Voor organisaties en bedrijven is het van belang dat binnen een korte tijd, doelen worden behaald. Door onze werkwijze behalen we dan ook een zo groot mogelijk resultaat. We hanteren kleine groepen met een nagenoeg gelijke doelstelling. De inhoud van de groepstrainingen is afgestemd op het werkgebied, zoals bijvoorbeeld technisch of sales. De nadruk van de maatwerk taalcursus ligt op het persoonlijk contact met de trainer en het interactieve karakter van de taalcursus. Groepstrainingen worden rondom de cursisten opgebouwd, zonder dat programma’s van het ‘schoolse type’ worden gevolgd. Dat gebeurt omdat het International Language Centre inziet dat de cursist een taalcursus nodig heeft die is afgestemd op zijn specifieke, werkgerelateerde behoeften.

Ter voorbereiding zal de trainer door intakegesprekken met de cursisten het niveau bepalen. Bij het indelen van de groepen wordt ook rekening gehouden met leerstijl, vooropleiding, kennis van andere vreemde talen, functie enz..  Het intakegesprek is een essentieel onderdeel van iedere groepstraining.

Voor bedrijven organiseren wij vanuit onze backoffice maatwerk groepstrainingen vanaf de aanmelding tot en met het uitreiken van de certificaten.

Meer informatie aanvragen
Taalcursus_op_maat_Spaans

Zakelijk Spaans leren vanaf het instapniveau A0, ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde C1 ‘near native’

De maatwerk taalcursus Spaans starten we vanaf ieder instapniveau. Na een persoonlijk intakegesprek kan de trainer een inschatting maken van het instapniveau. Om het instapniveau te bepalen passen we het raamwerk van het ERK toe. Dit wordt ook wel een taal assessment genoemd.

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ‘taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan grammaticale nauwkeurigheid, vloeiendheid of spelling.

Kwaliteit en zekerheid in het volgen van Spaanse zakelijke en technische taalcursussen

 • Spaans leren op maat!

Iedere training zakelijk Spaans is speciaal samengesteld voor de cursist. Zakelijk Spaans leren gaat bij ons niet met standaard lesboeken of opgavenboekjes, maar met inhoudelijke en afwisselende lessen en zinvolle opdrachten die stuk voor stuk betrekking hebben op het leerdoel dat jij wilt bereiken.

 • Leer de taal en cultuur van een native speaker

Al onze taaltrainers zijn native speakers. Zij dompelen je onder in de taal én de cultuur van hun land. Door onze één-op-één cursussen en door onze interactieve teamtrainingen leer je de zakelijke Spaanse taal, en de cultuur die inherent is aan de taal en het land, op een persoonlijk niveau kennen.

 • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk. voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij streven naar een perfecte dienstverlening. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij streven ernaar om je direct 'onder te dompelen' in de Spaanse taal

Door direct in de doeltaal te spreken merk je dat de drempel om te spreken steeds lager komt te liggen. We werken niet met vaste lesprogramma’s, maar stellen de taalcursus altijd inhoudelijk op maat samen.