Zakelijk Spaans leren op maat

Wil je zakendoen in Spanje? Neem de tijd om Spaans te leren. Een goede voorbereiding is het halve werk! Verdiep je in de Spaanse zakencultuur en zorg ervoor dat de cultuurverschillen niet in de weg staan. Spaans leren van een ‘native speaking’ trainer die u naast de taal ook haar kennis deelt over de Spaanse gebruiken. Zowel zakelijke etiquette als sociale en algemene Spaanse gebruiken. 

In Spanje zakendoen

Taaltraining zakelijk Spaans, vergroot uw mogelijkheden door een gedegen voorbereiding

In Spanje heeft men liever verbaal dan schriftelijk contact, het is namelijk voor Spaanse zakenmensen vaak niet vanzelfsprekend om een mail te beantwoorden. Ga er vooral niet van uit dat uw Spaanse zakenpartner goed Engels spreekt. In tegenstelling tot de meeste Noord-Europese landen zijn er in Spanje weinig mensen die het Engels goed beheersen.

Meer informatie

We verzorgen maatwerk taaltrainingen Spaans vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het ver gevorderde ‘near native’.

Door uw medewerkers een taaltraining Spaans aan te bieden geeft u bij uw Spaanse klanten aan dat u communiceren op een juiste manier belangrijk vindt. U kunt ervoor zorgen dat medewerkers met Spaanse klanten en collega’s efficiënter werken. Uiteindelijk leidt dit vervolgens tot meer tevredenheid op de werkvloer.

Lesprogramma's zakelijk Spaans

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen

Leslocaties

  • ILC trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Wilt u meer weten over onze maatwerk taaltrainingen zakelijk Spaans?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact