Deens leren spreken en schrijven

Rekening houden met de lokale cultuur en gebruiken in Denemarken is vanzelfsprekend net zoals Deens leren. Zakelijke gesprekken die u voert in Denemarken kunnen in het Engels, de meeste Denen spreken goed Engels. Maar wanneer je Deens spreekt, gaat het leggen van contacten wel makkelijker. Omdat Denen snel geneigd zijn directe taal te gebruiken spreekt men elkaar snel aan met jij. Het idee dat je als mens niet beter bent dan een ander, zit diep verankerd in de Deense samenleving. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”.

Individuele lessen Deens?

Deens leren bij ILC Taleninstituut geeft u een inhoudelijk programma waarin dagelijkse werkzaamheden centraal staan. Uw doelstellingen worden voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek met Eva, onze taaltrainer Deens.

Eva bepaalt uw niveau en bespreekt met u de doelstelling(en), zo krijgt u een training die effectief en resultaatgericht is.

Door middel van deze aanpak, waar puur en alleen persoonlijke aandacht centraal staan, worden de vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele trainingen
  • Duotrainingen en in teamverband
  • Open inschrijving

Leslocatie

  • ILC trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany, bij u op locatie
  • Elke gewenste flexwerkplek

Deens leren op maat

Een intensieve training is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen van opdrachtgever en cursist. Dit programma omvat vijf uur taaltraining per dag gedurende één of meer weken aaneengesloten. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal.

Weliswaar is de semi-intensieve training identiek aan het intensieve programma maar waar de lesdagen niet aaneengesloten in één week worden gevolgd. De intensieve lesdagen van vijf uur taaltraining per dag kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een gefaseerde taaltraining is ook een programma op maat, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen en wensen. De duur van deze training is afhankelijk van uw doelstellingen en wensen en omvat minimaal twee en maximaal zes uren privé-les per dag verspreid over een langere periode. Deze taaltrainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk.

De diverse lesvormen verzorgen we op individuele basis, als duotraining en voor grotere groepen in teamverband.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

De kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden. Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Common European framework for language learning, teaching and assessment’.
De richtlijnen van het European Framework zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen.

Daarnaast is ILC aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.