Deens leren spreken en schrijven

Rekening houden met de lokale cultuur en gebruiken in Denemarken, is net zo vanzelfsprekend als Deens leren. Zakelijke gesprekken die u voert in Denemarken kunnen in het Engels, de meeste Denen spreken goed Engels. Maar spreek je Deens dan gaat het leggen van contacten wel makkelijker. Omdat Denen snel geneigd zijn om  ‘directe taal’ te gebruiken spreekt men elkaar snel aan met jij. Het idee dat je als mens niet beter bent dan een ander, zit diep verankerd in de Deense samenleving. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”.

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijvingen

Leslocaties

  • ILC – trainingscentrum Waalwijk
  • Incompany

Deens leren op maat

Elke taal en cultuur kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed beheerst wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Bij ons taleninstituut leert u daarom naast de taal ook de culturele en zakelijke gebruiken van een land kennen.

Iedere training is een unieke taaltraining, afgestemd op uw leerdoel en specifieke eisen en wensen. Individueel of met uw collega’s

 

Teken van kwaliteit en professionaliteit

De kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden. Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Common European framework for language learning, teaching and assessment’.
De richtlijnen van het European Framework zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen.

Daarnaast is ILC aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.

Meer willen weten over onze taaltrainingen?

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact