Rekening houden met de lokale cultuur en gebruiken in Denemarken is vanzelfsprekend net zoals Deens leren. Zakelijke gesprekken die u voert in Denemarken kunnen in het Engels, de meeste Denen spreken goed Engels. Maar wanneer je Deens spreekt, gaat het leggen van contacten wel makkelijker. Omdat Denen snel geneigd zijn directe taal te gebruiken spreekt men elkaar snel aan met jij. Het idee dat je als mens niet beter bent dan een ander, zit diep verankerd in de Deense samenleving. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”.

Individuele lessen Deens?

Deens leren bij ILC Taleninstituut geeft u een inhoudelijk programma waarin dagelijkse werkzaamheden centraal staan. Uw doelstellingen worden voor aanvang van de taaltraining besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek met Eva, onze taaltrainer Deens.

Eva bepaalt uw niveau en bespreekt met u de doelstelling(en), zo krijgt u een training die effectief en resultaatgericht is.

Door middel van deze aanpak, waar puur en alleen persoonlijke aandacht centraal staan, worden de vooropgestelde leerdoelen ruimschoots behaald. Deze garantie kunnen we geven op basis van de positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Lesvorm

  • ILC Intensief
  • ILC Semi-intensief
  • ILC Gefaseerd

Samenstelling

  • Individuele lessen
  • Groepstrainingen met collega's
  • Cursus Kort & Zakelijk

Leslocatie

  • ILC Trainingslocatie Waalwijk
  • Incompany
  • Elke gewenste Flexplek

Deens leren op maat

Bij een individuele intensieve taaltraining heeft u binnen één week een degelijke basiskennis van de taal opgedaan. De intensieve lesvorm bestaat uit een aantal aaneengesloten lesdagen waar u dagelijks 5 uur les volgt van 60 minuten. Weliswaar is een semi-intensieve training identiek aan de intensieve training maar waar de lesdagen niet aaneengesloten gevolgd worden. De lesdagen van 4 of 5 uur kunt u verspreiden over meerdere weken.

Een individuele gefaseerde training is een taaltraining verspreid over een langere periode. Deze trainingen zijn flexibel in te plannen en af te stemmen op uw agenda. Bij deze lesvorm heeft u meer ruimte voor reflectie en tijd om de praktijkgerichte toepasbare kennis te oefenen.

Al onze trainingen kunnen in groepsverband gevolgd worden. Iedere extra deelnemer sluit aan voor € 10,- per uur. Aangenomen dat het instapniveau en doelstelling van de deelnemende cursisten nagenoeg hetzelfde zijn.

Teken van kwaliteit en professionaliteit

De kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden. Een ander aspect van onze kwaliteitsnormering en uw zekerheid daarin, is dat wij beoordelen volgens de richtlijnen van het ‘Common European framework for language learning, teaching and assessment’.
De richtlijnen van het European Framework zijn opgesteld door de Raad van Europa en vormen het stramien waarmee wij onder meer uw instapniveau, vorderingen en eindresultaten toetsen en vastleggen.

Daarnaast is ILC aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.