Alle taal- en cultuurtrainingen op maat

De lesmethode die wij u bieden is effectief en persoonlijk en op maat. De taaltrainingen van ILC worden rondom de cursist opgebouwd. Inhoudelijk wordt een zakelijke taaltraining bepaald door de doelstelling en de verwachting waarbij dagelijkse werkzaamheden centraal staan. Iedere taaltraining wordt gekenmerkt door eigen inbreng. Voor ons is het persoonlijk intakegesprek een essentieel onderdeel van de maatwerk taaltrainingen die wij samenstelling op basis van de uitkomsten hiervan. Wij nemen de tijd om ons in te lezen in het vakgebied van de cursist (en) met behulp van vakliteratuur, promotiemateriaal, de website van het bedrijf en desgewenst met eigen inbreng.

Met ruim 30 jaar ervaring ontwikkelen wij taaltrainingen waarmee onze cursisten de gewenste doelstellingen ruimschoots realiseren. Deze garantie geven wij op basis van de altijd positieve beoordelingen die wij van onze cursisten ontvangen.

Certificaat

Het certificaat toont een overzicht van de resultaten per taalvaardigheid. Wat houdt ‘een goede beheersing’ van een vreemde taal in woord en geschrift’ precies in? Taalniveaus kun je met elkaar vergelijken met het Europees ReferentieKader voor de Talen. Het Europees ReferentieKader is een vastgesteld Europees raamwerk van niveauomschrijvingen voor de moderne talen. Het ERK beschrijft dus taalvaardigheidsniveaus van taalbeheersing. Het beschrijft wat je moet kunnen, in welke contexten en voor welke doelen en hoe goed je dat moet kunnen.

 

Lees over onze aanpak

Naast de taal altijd aandacht voor de cultuur

Kort samengevat is cultuur een combinatie van gedrag, normen & waarden, opvattingen, materiële & immateriële uitingen. Taal is een onderdeel van de gehele communicatie en daarom wordt er aandacht besteed aan sociale omgangsvormen, zakelijke etiquette en typische gewoontes. Interculturele communicatie gaat vooral over het begrijpen van verschillen in de culturen.

Onze taaltrainers

Bij het overbrengen van een taal speelt veel meer dan het invullen van opdrachten.

Onze ‘native speaking’ taaltrainers gaan met u aan de slag en samen leert u op de meest effectieve en persoonlijke wijze een taal. Taal is geen exacte wetenschap en moet dus worden aangeboden afgestemd uw specifieke behoeften zoals leerstijl, leertempo, instapniveau en vooropleiding.  trainers bieden persoonlijk aandacht en leren de taal passievol aan u over.

Lees meer over onze aanpak

Samenstelling

Leslocaties

Heeft u vragen?

Gebruik hiervoor ons contactformulier. We helpen u graag verder.

Contact