Freelance taaltrainers voor vreemde talen en de Nederlandse taal

International Language Centre is op zoek naar freelance taaltrainers. De freelance taaltrainer verzorgt individuele taaltrainingen en groepstaaltrainingen. Wij werken niet met vaste lesplannen en lesmethodes maar passen deze aan, aan de behoeftes en wensen van onze cursisten en opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn klanten vanuit het bedrijfsleven, zorginstellingen, semi overheid, bankwezen en particulieren.

We verzorgen de taaltrainingen op onze locatie in Vlijmen maar ook incompany.  Wat we verwachten van je is een professionele inzet en een kennisontwikkeling op allerlei gebied van cultuur, techniek en wetenschap. Je bent een moedertaalspreker met een HBO/WO-opleiding/werk en/of denkniveau.

We zoeken met name freelance taaltrainers voor de Nederlandse taal in de regio’s:

  • Eindhoven,
  • Groenlo
  • Enschede
  • Leeuwarden

Lijkt het je leuk om voor ons unieke taleninstituut te werken?  Stuur je CV met motivatiebrief naar trainers@ilc-talen.nl

ILC_Vlijmen_taalcursus

Spreekt de persoonlijke aanpak je aan?

International Language Centre is uitgegroeid tot een uniek taleninstituut waar persoonlijke benadering centraal staat en waar programmering en lesmethodes worden afgestemd op het individu. Je leert precies wat nodig is, in het juiste tempo en op een voor jou geschikt moment.

Laat weten dat je voor ons wilt werken!

Stuur een email