Wij zoeken freelance taaltrainers voor vreemde talen en de Nederlandse taal

International Language Centre is op zoek naar freelance taaltrainers voor de vreemde talen en voor de Nederlandse taal. Als je werkt voor ILC dan verzorg je individuele taaltrainingen en groepstaaltrainingen aan klanten binnen het bedrijfsleven, zorginstellingen, semi overheid, bankwezen en particulieren. Zeer divers en daarom zo leuk!

Past het je om niet met vaste lesprogramma’s te werken maar juist met kortere flexibele lesroosters die altijd in samenspraak met de opdrachtgever en de taaltrainer worden opgesteld? Ben je een empathisch persoon en vind je het een uitdaging om jouw talenkennis over te brengen aan enthousiaste cursisten die heel graag jouw moedertaal willen leren? International Language Centre verzorgt taaltrainingen op de locatie in Vlijmen en incompany in diverse regio’s.  Wat we verwachten van jou is een professionele inzet en een kennisontwikkeling op allerlei gebied van jouw cultuur misschien techniek en ook wetenschap. Je bent een moedertaalspreker met een HBO/WO-opleiding/werk en/of denkniveau.

We zijn altijd op zoek naar freelance taaltrainers voor de Nederlandse taal en voor diverse vreemde talen. Neem je kennis mee en ervaar hoe prettig het is om via ILC een opdracht aan te nemen.  

Stuur een mail naar trainers@ilc-talen.nl en maak een afspraak voor een kennismaking.

ILC_Vlijmen_taalcursus

Spreekt de persoonlijke aanpak je aan?

International Language Centre is uitgegroeid tot een uniek taleninstituut waar persoonlijke benadering centraal staat en waar programmering en lesmethodes worden afgestemd op het individu. Je leert precies wat nodig is, in het juiste tempo en op een voor jou geschikt moment.

Laat weten dat je voor ons wilt werken!

Stuur een email