24 maart, 2020
Algemeen

24 maart – Aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen!

De individuele taaltrainingen kunnen alleen blijven plaatsvinden als we de nieuwe verscherpte maatregelen in acht nemen. Onze lokalen zijn ruim genoeg om 1,5 meter afstand te houden om een individuele training te verzorgen en groot genoeg om een groep tot en met 3 personen les te geven! Na gebruik van de lesruimtes maken wij deze goed schoon. Deze verscherpte maatregel betekent ook, dat als u kucht, hoest en/of verkouden bent thuis moet blijven. Krijgt u daar ook koorts bij, dan moet vanaf nu 24 maart iedereen in het huishouden thuisblijven.

Wij schudden geen handen en vragen u handen te wassen voor aanvang van de les. 

De genomen maatregelen van onze klanten volgen wij uiteraard op. Dit geldt voor zowel bij incompany trainingen als bij trainingen op onze locatie. 

Onze lesmethodes zijn persoonlijk en zeer interactief. Onze trainingen zijn maatwerk trainingen en deze lenen zich niet altijd voor een online lesmethode. Inmiddels zijn er wel groepstrainingen op deze wijze voortgezet omdat de vooruitgang in het geding zou komen. In overleg met uw trainer willen wij u deze mogelijkheid aanbieden mocht urgentie en voortgang een belangrijke reden zijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Per e-mail of telefonisch op 0416 563 000

Let op elkaar en respecteer de verscherpte richtlijnen van het RIVM. Heel veel sterkte gewenst namens het ILC team.

Mis nooit een onderwerp, schrijf in op de nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.