17 juli, 2017
Algemeen

We brengen u op de hoogte

Graag willen we u op de hoogte brengen van een verschuiving in taken en verantwoordelijkheden bij ILC. Vanaf heden gaat Anja Scheutjens, op dit moment algemeen directeur, zich meer bezighouden met productontwikkeling en kwaliteit.Lineke Slagter, op dit moment verantwoordelijk voor sales, krijgt de dagelijkse leiding over ILC en zal in die hoedanigheid het personeel aansturen en het beleid voor de langere termijn uitstippelen. De nauwe en fijne samenwerking tussen de twee bevlogen dames blijft maar omdat Anja zich meer zal focussen op de inhoud en uitbreiding van de dienstverlening, zijn wij van mening dat ILC u in de nabije toekomst nog beter van dienst kan zijn.

Anja Scheutjens aan het woord: “Ik ben opgeleid als docent Nederlands en sta alweer een aantal jaren aan het roer van ILC. Eerlijk is eerlijk, ik heb het lesgeven gemist. Ik kijk er dus naar uit om weer zelf als taaltrainer aan de slag te gaan en daarnaast wil ik me meer bezighouden met innovaties en ontwikkelingen op didactisch vlak.Het leek me de meest logische stap om me terug te trekken als algemeen directeur maar dat kan niet zonder goede opvolging en die heb ik gevonden in Lineke. Ze beschikt over een grote dosis enthousiasme en is ze in staat om situaties snel te doorzien en daarnaar te handelen. Ik ben een blij en trots mens met deze aanpassing die ILC alleen maar ten goede zal komen.”

Lineke Slagter aan het woord: “De eerste keer dat ik bij ILC in Waalwijk was, voelde ik meteen een klik met Anja en met ILC. Het is een mooi bedrijf met een rijk verleden en al ruim 27 jaar een begrip op het gebied van taal- en cultuurtrainingen. ILC werkt met ervaren native trainers en de sfeer is gezellig en ontspannen. Ik zie kansen voor ILC die onbenut zijn gebleven en daarnaast is het belangrijk dat we het onderscheidend vermogen van ILC beter voor het voetlicht brengen.Zowel Anja als ik gaan doen waar we goed in zijn en deze nieuwe invulling van rollen gaat een positieve vooruitgang betekenen. Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol en ik zal al mijn energie, kennis en enthousiasme inzetten om er een succes van te maken.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan één van onderstaande pagina’s:

Mis nooit een onderwerp, schrijf in op de nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.