Intensief of liever verspreid over een langere periode

Een intensieve taaltraining omvat een lesprogramma van vijf uur privéles (lessen van 60 minuten) per dag gedurende vijf lesdagen die verdeeld kunnen worden over één of meerdere weken. Bij een gefaseerde taaltraining volgt u een lesprogramma gedurende een langere periode. De sessies van deze trainingen zijn verdeeld over meerdere sessies van 1,5 tot 4 uur privéles per sessie. Wij werken met flexibele planningen en kunnen ook starten met een aantal intensieve lesdagen om daarna over te gaan naar een gefaseerde taaltraining.

Zakelijk Duits

Intensieve taaltrainingen

Voor wie de taal op korte termijn en direct in de praktijk moet kunnen toepassen biedt een intensieve taaltraining de perfecte oplossing. U wordt als het ware “ondergedompeld” in de taal. Een intensieve taaltraining is een programma op maat, gebaseerd op specifieke doelstellingen en wensen. U leert precies wat nodig is, in het juiste tempo. Effectief en resultaatgericht. Flexibel als we zijn kunt u de vijf lesdagen verdelen over meerdere weken. De lessen worden aangevuld met studie-uren en hiervoor kunt u gebruik maken van de faciliteiten in ons trainingscentrum in Waalwijk.

Vraag meer informatie aan
Taaltrainingen bij ILC

Gefaseerde taaltrainingen

Een gefaseerd trainingsprogramma is een lesprogramma op maat dat u volgt gedurende een langere periode. De planning van een gefaseerd trainingsprogramma stemmen wij af op uw agenda. De wekelijkse of twee wekelijkse sessies bieden ruimte om tussen de lessen door thuis te studeren en de verworven kennis in de praktijk te brengen. Het lesprogramma geeft ook de mogelijkheid om vragen te behandelen over zaken waar u de afgelopen weken tegenaan bent gelopen.

Vraag meer informatie aan

Samenstelling

Leslocaties

Lesmethodes

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact