Zakelijk Engels - Business English

Zakelijk Engels beheersen in onze wereldeconomie is één van de skills die je mogelijkheden binnen een internationale werkomgeving vergroot. Voor uiteenlopende disciplines binnen het bedrijfsleven verzorgen we zakelijk Engelse taallessen. Taalcursussen met het voorzetsel ‘zakelijk’ zijn ook maatwerk taaltrainingen. Deze zakelijke taaltrainingen zijn meer gericht op onderdelen waar je mee te maken krijgt binnen het bedrijfsleven.

Denk bijvoorbeeld aan: Presenteren in het Engels en vergaderen met professioneel en zakelijk Engels taalgebruik. Je haalt een hoger rendement uit internationale beurzen als je de zakelijke Engelse taal goed beheerst. Voor diverse varianten van het zakelijk Engels kun je een taalcursus volgen.

zakelijk_Engels_schrijven

Taalcursus zakelijk Engels voor het verbeteren van je schrijfvaardigheid

Ben je verantwoordelijk voor de zakelijk Engelse communicatie op schrift, besteed hier dan aandacht aan. Professioneel en met de nodige snelheid een zakelijke Engelse email opstellen vergt aandacht. Twijfel je en dubbelcheck je te vaak, denk dan eens aan een individuele cursus zakelijk Engels of volg samen met je collega’s een groepstaaltraining zakelijk Engels. Vooral vanuit het Nederlands kunnen wij heel wat blunders maken. We komen vaak te direct over en dat kan soms uitdraaien tot een totaal verkeerde communicatietoon. Investeer in jezelf of in je organisatie en voorkom een verkeerde indruk.

Info & offerte aanvragen

We verzorgen maatwerk trainingen zakelijk Engels vanaf het instapniveau A0, ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde C1 ‘near native’

Het maakt niet uit wat je instapniveau is om te starten met de taalcursus zakelijk Engels. Na een persoonlijk intakegesprek met je Engelse taaltrainer weten we meer over je instapniveau, leerstijl, je functie en je vooropleiding. Hierop passen we de taalcursus zakelijk Engels compleet op aan. Vooral als je de maatwerk taaltraining Engels individueel volgt , werk je samen met je persoonlijke taaltrainer snel toe naar je gewenste eindresultaat. Onze taaltrainers zijn native speakers dus naast de taal geven ze ook heel veel informatie over het land en de gebruiken.

Iedereen kan Engels leren

Tijdens de taalcursus zakelijk Engels groeit je zelfvertrouwen om je Engelstalige klanten en collega’s te woord te staan

Een cursus zakelijke Engels van ILC helpt je direct vooruit in het vergroten van je kennis en in het vergroten van je zelfvertrouwen omdat we inhoudelijk de lessen effectief opbouwen. Dat betekent dat je meteen leert wat je nodig hebt. Je leert direct wat je in de praktijk kunt toepassen. De leertrajecten zijn persoonlijk en volledig op de leerbehoefte afgestemd.

Lees onze referenties
Groepstraining_zakelijk_Engels

Taalcursussen zakelijk Engels organiseren we ook voor grotere organisaties

Voor een organisatie is het van belang dat binnen een korte tijd doelen worden gerealiseerd. Het essentiële onderdeel van iedere zakelijke- of technische taaltraining Engels of een andere taal, is het intakegesprek. Ook voor grotere organisaties en meerdere cursisten voeren we altijd persoonlijke intakegesprekken. De trainer kan pas een maatwerk taaltraining samenstellen na een persoonlijke kennismaking. We delen de groepen in naar instapniveau, leerstijl, functie maar vooral leerdoel.

Ben je actief binnen een internationale en technische organisatie en loop je tegen een tekort aan woordenschat en vocabulaire en wil je hier wat aan doen? We helpen je graag verder.

Offerte

Wil je meer weten over technisch Engels

Neem contact op via ons contactformulier of stuur een WhatsApp bericht

Contact

Lesvormen

 • Intensieve taaltrainingen
 • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

 • Individuele cursus
 • Groepscursussen
 • Kort & Zakelijke taaltrainingen

Leslocaties

 • ILC - Vlijmen
 • Incompany
 • Online

Kwaliteit en zekerheid in het volgen van zakelijke en technische Engelse taalcursussen

ILC _bezit_het_NRTO_Keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk. voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten, Wij werken met deskundig personeel en meten klanttevredenheid.

Iedere cursus zakelijk Engels op maat!

Dagelijkse werkzaamheden zijn onderwerpen voor de zakelijke Engelse taallessen. Net als praktijkvoorbeelden dienen zij als vast onderdeel van de zakelijk Engelse taaltrainingen. Onze lessen hebben een vraag gestuurd karakter omdat naar behoefte onze taaltrainers inhoud geven aan de les. Steeds worden de lessen bijgestuurd naar niveau en actueel onderwerp.

Op basis van een individueel intakegesprek voor je zakelijke Engelse taalcursus worden taalbehoefte en instapniveau vastgesteld en hierop wordt je definitief trainingsprogramma opgesteld. Het is voor ons belangrijk dat je taalcursus Engels goed aansluit op je behoefte. Geef je doelstellingen aan en samen stellen wij de duur, focus en intensiteit van je zakelijke Engelse taalcursus vast.

Presenteren_in_een_andere_taal

Engelse presentaties en vergaderingen voorzitten, kennis van interculturele communicatie is een must!

Presenteren in de Engelse taal vergt een gedegen voorbereiding. Het doel van je presentatie is om binnen een bepaalde tijd je publiek te informeren maar vooral te enthousiasmeren over een bepaald onderwerp. Je leert tijdens je maatwerk training zakelijk Engels, gericht op je presentaties, dat je te maken hebt met een lage context cultuur waar direct en expliciet communiceert.

Een Nederlander die op de ‘Nederlandse manier’ zijn product aan een Amerikaanse delegatie pitched, kan wel eens door de Amerikanen als ongeïnspireerd en weinig overtuigend gezien worden.

Je zou dit ‘recht voor zijn raap’ communicatie kunnen noemen, en het zal je ook niet verbazen dat de Nederlandse cultuur laag-context is. Maar ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het Engelssprekende deel van Canada, Australië en van Nieuw Zeeland. Het taalgebruik van de Amerikanen is emotioneler en enorm gericht op succes en zelfvertrouwen. Veel meer dan wij dat in Nederland zijn gewend, ten slotte ‘tijd is geld’. Laag-context communiceren betekent dat alle informatie die nodig is om een bericht te kunnen begrijpen opgenomen is in het bericht zelf.

Tijdens het intakegesprek bespreek je met je trainer waar de focus van je maatwerktraining zakelijk Engels op gericht moet worden. Jouw persoonlijke trainer leert je zelfverzekerd en helder te presenteren en te spreken tijdens internationale vergaderingen. Investeer in jezelf en in je organisatie, want ook in groepsverband kunnen we de focus leggen op deze zakelijke skills.

Presentatie voorbereiding

 • Maatwerk taaltraining zakelijk Engels

Iedere taaltraining Engels is speciaal samengesteld voor de cursist. Zakelijk Engels leren gaat bij ons niet met standaard lesboeken of opgavenboekjes, maar met inhoudelijke en afwisselende lessen en zinvolle opdrachten die stuk voor stuk betrekking hebben op het leerdoel dat jij wilt bereiken.

 • Leer de taal en cultuur van een native speaker

Al onze taaltrainers zijn native speakers. Zij dompelen je onder in de taal én de cultuur van hun land. Door onze één-op-één cursussen en door onze interactieve teamtrainingen leer je de zakelijk Engelse taal, en de cultuur die inherent is aan de taal en het land, op een persoonlijk niveau kennen.

 • Kwalitatieve, professionele lessen dankzij NRTO-keurmerk

ILC is in bezit van het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding geeft de garantie dat iedere taaltraining voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Alle leden van de NRTO dienen zich te conformeren aan de daarbij behorende beginselen en regels. Deze beginselen staan in de gedragscodes van de NRTO.