Zakelijk Engels - Business English

Engels in onze wereldeconomie is één van de skills die uw mogelijkheden in een internationale werkomgeving vergroot. Voor uiteenlopende disciplines binnen het bedrijfsleven verzorgen we zakelijke taaltrainingen. Denk bijvoorbeeld aan: zakelijke e-mails opstellen en rapportages schrijven. Presenteren en vergaderen. Hoe haalt u meer rendement uit internationale beurzen. Daarnaast hebben wij taaltrainers die zich meer verdiept hebben in de technische taalvaardigheden, of medisch- of financiële- of juridische taalvaardigheden.

Werkgerelateerde onderwerpen en praktijkvoorbeelden dienen als een vast onderdeel van onze taaltrainingen. Onze lessen hebben een vraaggestuurd karakter omdat naar behoefte onze taaltrainers inhoud geven aan de lessen.

We verzorgen deze maatwerk trainingen zakelijk Engels vanaf het instapniveau ‘absolute beginner’ tot en met het vergevorderde ‘near native’.

Technisch Engels
Iedereen kan Engels leren

Met veel zelfvertrouwen uw Engelstalige klanten en collega’s te woord staan.

Gaat uw voorkeur uit naar een individuele taaltraining alsmede coaching en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen uw zakelijke internationale omgangsvormen. Bent u actief in een meer technische en internationale werkomgeving en wilt u de technische Engelse terminologie uitbreiden?

Kiest u voor een training zakelijk Engels bij ILC dan kiest u voor een persoonlijke en interactieve taaltraining, perfect afgestemd op uw doelen en wensen zowel inhoudelijk als de klik met uw trainer.

Lees onze referenties

Lesvormen

  • Intensieve taaltrainingen
  • Gefaseerde taaltrainingen

Samenstelling

  • Individuele taaltrainingen
  • Teamtrainingen
  • Open inschrijvingen, Kort & Zakelijk

Leslocaties

  • ILC trainingscentrum - Waalwijk
  • Incompany

Kwaliteit en zekerheid

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk. voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Heeft u vragen over onze trainingen zakelijk Engels ? Neem dan contact met ons op. 0416 563 000

Neem contact op via ons contactformulier of maak gebruik van onze WhatsApp

Contact