Cursus zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

Het ‘Zakelijk Engels’ of ‘Business English’ beheersen op C niveau in onze wereldeconomie is één van de skills die je mogelijkheden binnen een internationale werkomgeving vergroot. Voor uiteenlopende disciplines binnen het bedrijfsleven verzorgen we de taalcursus zakelijk Engels. Zakelijke taaltrainingen van ILC zijn altijd 100% maatwerk en specifiek gericht op het zakelijke vocabulaire en formuleringen. Compleet afgestemd op jouw leerdoel en wens. Perfect aangepast aan jouw instapniveau en leerstijl. Naast de uitbreiding en verdieping van het zakelijk en formeel taalgebruik richten we de zakelijke taaltraining ook op specifieke discipline zoals:

 • Presenteren, meepraten tijdens meetings, pitchen etc.
 • Juridisch, technisch taalgebruik etc.

Probeer ook eens te denken aan in hoeverre je taalgebruik is. Is dit helder, gestructureerd, samenhangend en nauwkeurig. Hoe goed is je zakelijk Engelse woordenschat, intonatie, taalstructuur en je spelling. Voorkom misverstanden door verkeerde interpretaties en ‘bad business behavoirs’.

Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

Omdat we maatwerk bieden is iedere taaltraining perfect afgestemd op ieders instapniveau. We oefenen het zakelijke vakjargon op jou bepaalde persoonlijke situaties vanuit je werkzaamheden. Zo is het geleerde direct toepasbaar, dus resultaatgericht! Naast taalverdieping komen ook de zakelijke en sociale gewoontes en gebruiken aan de orde. Na een persoonlijk intakegesprek ontvang je een advies dat onderbouwd is door een deskundige. In het trainingsadvies staat informatie over het lesprogramma en het aantal lesuur dat aansluit op je behoeften en budget.

Taaltraining zakelijk Engels online

De diverse lesprogramma’s voor zakelijk Engels zijn zowel online en offline te volgen. De trainer stemt alle lesmomenten met je af zodat je de training zakelijk Engels op ieder gewenst moment ook online kunt volgen. Zowel individueel en in groepsverband blijven de online trainingen altijd maatwerk. Ook de online taaltraining is inhoudelijk opgebouwd rondom de cursist. Het vraaggestuurde en interactieve karakter van training blijft behouden. Zakelijk Engels online volgen geeft als extra voordeel dat je flexibeler bent omdat de reistijd geen belemmering geeft.

Waar kan ik zakelijk Engels leren?

Lesprogramma's zakelijk Engels

 • Individueel en intensief
 • Individueel en semi-intensief
 • Individueel gefaseerd
 • Gefaseerde groepstraining
 • Workshop

Lesmethode

 • Effectief door uitvoerige intakeprocedure om leermogelijkheden te bepalen
 • Maatwerk door het aanbieden van materiaal dat aangepast is aan niveau en wens
 • Persoonlijk en interactief door vraag gestuurde karakter
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt
 • Efficiënt door praktijkgericht te leren dus direct toepasbaar

Leslocaties

 • ILC - Vlijmen
 • Incompany
 • Online

Maatwerk Engels: flexibele lestijden, lesprogramma’s en leslocaties: starten wanneer je wilt!

Het Engels op een zakelijk niveau spreken is erg nuttig als je je internationale werkzaamheden wilt intensiveren. Onze professionele taaltrainers, native speakers, helpen je hier graag bij. Wij verzorgen zakelijk Engels online, incompany en op onze locatie in ’s-Hertogenbosch (Vlijmen). De leslocatie wordt in onderling afgestemd.

zakelijk_Engels_schrijven

Zakelijk Engels om correcte e-mails op te stellen

Ben je verantwoordelijk voor de Engelse communicatie op schrift? Besteed hier dan aandacht aan! Een goede zakelijke Engelse e-mail opstellen met de nodige snelheid vraagt vaak de nodige aandacht. Misschien twijfel je te veel en wil je het liefst alles dubbelchecken. Ben je hier teveel tijd aan kwijt? Overweeg dan een taalcursus ‘Zakelijk Engels’ of ‘Business English’ die met name gericht is op schrijfvaardigheid of volg samen met je collega’s een groepstraining of workshop. Let op de directe vertalingen vanuit het Nederlands, soms zorgen deze voor flinke blunders die je in je professionele carrière graag wilt voorkomen. Investeer in jezelf en je organisatie en voorkom een verkeerde eerste indruk.

Informatie aanvragen

Professioneel presenteren in het Engels

Presenteren in de Engelse taal vergt een gedegen voorbereiding. Het doel van je presentatie is om binnen een bepaalde tijd je publiek te informeren en te enthousiasmeren. Richt je de cursus zakelijk Engels op professioneel presenteren? dan vertellen we je dat je te maken hebt met een lage context cultuur waarbinnen direct en expliciet gecommuniceerd wordt. Je presentatie en marketing zul je hierop af moeten stemmen om je doel te bereiken.

Cursus business Engels

Je zou dit ‘recht voor zijn raap’ communicatie kunnen noemen. Een lage context cultuur vind je in de Nederlandse cultuur maar ook in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het Engelssprekende deel van Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Het taalgebruik van de Amerikanen is emotioneler en enorm gericht op succes en zelfvertrouwen. Veel meer dan wij dat in Nederland zijn gewend. Laag-context communiceren betekent dat alle informatie die nodig is om een bericht te kunnen begrijpen opgenomen is in het bericht zelf. Wil je nog meer bruikbare tips ontvangen? Neem contact met op met ons taleninstituut  en vraag naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

Presenteren_in_een_andere_taal

Zakelijk Engels voor bedrijven is 100% maatwerk

ILC is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. De incompany trainingen zakelijk Engels en Engels leren staan volledig in het teken van krachtig en snel leerdoelen bereiken. Iedere  taaltraining wordt volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoeften van de organisatie en de cursisten. De groepstraining zakelijk Engels is 100% maatwerk, dus ook voor groepstrainingen geldt dat we altijd starten met een intakeprocedure.

De groepstraining zakelijk Engels is een combinatie van persoonlijk en interactief contact met de native speaking trainer. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, zodat er ruimte blijft voor het individu.

 • Intakeprocedure om het instapniveau en de leermogelijkheden te bepalen
 • 100% maatwerk: afgestemd op de wensen en leerdoelen van de organisatie en cursisten
 • Direct resultaat door praktijkgerichte lesmethode
 • Kleine groepen met een nagenoeg gelijke doelstelling en niveau
 • Ervaren professionele trainers, met als moedertaal de taal waarin getraind wordt
Informatie aanvragen

ILC en het ERK

Het ERK beschrijft WAT en ook HOE GOED het taalgebruik is: de kwaliteit van je ’taalbeheersing’. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve taalactiviteiten: alles WAT je in een vreemde taal doet. Communicatieve taalcompetenties beschrijven de verschillende aspecten van je taalbeheersing in de communicatie (HOE GOED). Europees Referentiekader (ERK), in het Engels: Common European Framework of Reference (CEFR), is een systeem dat de beheersing van een vreemde taal op verschillende niveaus beschrijft: zowel de taalactiviteiten als de competenties en de strategieën die nodig zijn om die activiteiten uit te voeren.

Cursus zakelijk Engels volgen bij ILC?

neem contact met ons op 0416 563000 of stuur een WhatsApps bericht

Vraag naar de mogelijkheden

Business Engels cursus: Professionals hebben een voorsprong

Wie communiceert in een andere taal verlegt per definitie zijn grenzen. Wie de taal en cultuur van hun handelspartner spreekt heeft zeker een voorsprong. We dompelen je direct onder in de taal die je gaat leren. Je merkt direct dat de drempel om te spreken steeds lager komt te liggen.

Engels business cursus of toch een andere zakelijke training?

Naast dat we een uitstekende taaltraining hebben voor Business Engels, verzorgen we deze ook in andere talen. Zo kun je met elke zakelijke relatie communiceren op het gewenste niveau. De zakelijke taaltrainingen bieden wij zowel incompany als individueel aan en in onderstaande talen:

Het is aan te raden om één van deze trainingen speciaal op maat gemaakt te volgen. Zo laat jouw bedrijf een goede indruk achter bij de zakenrelaties in het buitenland.

ILC gaat voor zekerheid maar ook kwaliteit

Taleninstituut ILC

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. ILC is een aanbieder met het NRTO-keurmerk. Wij zijn transparant over onze diensten en wij bieden adequate dienstverlening. Wij hebben een professionele omgang met onze klanten.

Wij willen graag een perfecte dienstverlening bieden. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Een gesprek met de betrokken medewerker of trainer leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een klacht indienen. Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Jouw klacht nemen wij altijd serieus en zien wij alleen maar als een kans om onze diensten te verbeteren.