Taaltrainingen
Laat taal niet de barrière zijn voor succes

Taaltrainingen

Taaltrainingen bij ILC

De persoonlijke trainingen van ILC zijn bijzonder doelgericht en volledig afgestemd op uw individuele wensen, mogelijkheden en niveau.    

U wilt in een korte periode uw zakelijke communicatie in een vreemde taal wilt verbeteren of een nieuwe taal leren? Wij bieden (semi) intensieve taaltrainingen. Misschien spreekt een taaltaaltraining 'on the job'  u meer aan. 

ILC biedt taaltrainingen in alle denkbare talen, van Arabisch, Bahasa Indonesia, Brits-Engels, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slovees, Spaans, Turks tot Zweeds.


Intake

Voordat u start met een maatwerktraining volgt er eerst een intakegesprek. Een intakegesprek kan zeer goed telefonisch worden afgenomen. Dit spaart tijd en is flexibel en snel in te plannen.
De taaldeskundige stelt onder andere uw (instap-)taalniveau vast en vervolgens inventariseert hij/zij samen met u en de opdrachtgever de situaties waarin u de taal gaat gebruiken.


Flexibele planning

Een nieuwe taal leren of verbeteren vereist oefening, zowel in theorie als praktijk. Wij adviseren onze cursisten dan ook om de door de taaldeskundige geadviseerde lesuren gefaseerd in te plannen, bijvoorbeeld eenmaal per week gedurende een aantal uren. Op deze manier heeft u voldoende tijd om te herhalen, te reflecteren en het geleerde toe te passen in de praktijk.

Inhoud op maat

Na een intakegesprek wordt een inschatting gemaakt van het aantal benodigde uren. De taaltraining stemt de trainer af op specifieke, werkgerelateerde behoeften. Naast het lesmateriaal dat u van ons ontvangt, werken de trainers met authentiek materiaal dat aansluit bij uw branche, functie en belevingswereld.

Groepstraining

De groepstrainingen worden incompany of op onze locatie in Waalwijk gegeven. Na het houden van intakegesprekken en het vaststellen van de doelstellingen van de deelnemers en de opdrachtgever, kan de coördinator een advies geven over de groepssamenstelling, duur en vorm van de training. ILC hanteert kleine groepen van 6 tot maximaal 8 personen met een nagenoeg gelijk niveau en doelstelling om een zo groot mogelijk rendement te behalen. 

Cultuur als onderdeel

ILC werkt met native speakers uit verschillende landen. Als zodanig heeft iedere training altijd een cultureel aspect. De trainers streven ernaar niet alleen de cultuur van het land over te brengen, maar ook de culturele aspecten die inherent zijn aan de taal.

Locatie

Naast trainingen op onze locatie in Waalwijk, verzorgt ILC ook in-company trainingen op uw locatie. De training volgt u individueel of in een groep met een aantal collega’s maar is altijd maatwerk. ILC is flexibel en de training vindt plaats op de momenten die u het beste passen.

Voortdurende evaluatie

Tijdens onze intensieve individuele taaltrainingen houden wij regelmatig tussentijdse evaluaties. Daarin bespreken wij de bevindingen en vorderingen, waardoor de trainer het trainingsprogramma eventueel kan bijstellen. De evaluatiegesprekken zijn bovendien een adequate graadmeter voor de effectiviteit van de lesmethodiek en de resultaten die u ermee behaalt.

Meetbaar resultaat

Aan het eind van de training legt u een eindtoets af om te bepalen wat u heeft geleerd en de geboekte vooruitgang te staven. De geboekte vooruitgang bepaalt de trainer aan de hand van het “Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen ”. Meer informatie 

Referenties

"Fijne 1 op 1 cursus. Veel geleerd. "

Desirée Faes, Byldis Prefab

"Meegaand, leuke en grappige manier van les geven "

Carmen Schalks, Byldis Prefab

"Ik ben enorm blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Beter dan ik verwacht had! "

Peter van Zadelhoff, Repair Care

"De cursus is gegaan naar mijn wens, met veel praten. Deze was aangepast naar hoe ik het ingevuld wilde hebben en dat waardeer ik enorm. Bedankt voor de fijne lessen Pascale."

Iris Zweekhorst, Champrix

"Een intensieve training en een mooie langdurige investering in mezelf"

Michel Kommers, Koko Holidays

"Een training bij ILC daar verover je de wereld mee"

de heer Timmermans, Dingemans Elementenbouw

"ILC is een persoonlijke leerschool, met aandacht voor zijn studenten. De kwaliteit van je werk is zo goed als de klant zegt dat deze is!"

Casper Speijer, Delicia

"Interactie Leert Communiceren :-) "

Bas Boerboom, Van-Beek

"ILC voelt als een warm bad met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid"

Chantal van Erp, Start2choose

"1 op 1 wordt er goed gekeken naar de persoonlijke wensen en behoefte van de kandidaat. Dat is zeer waardevol"

Nikki Hendrikx, Alliance Healthcare

"Ik ben een type "kat uit de boom kijken", maar dit is gedurende de training geheel weg waardoor het makkelijk voor me is om Engels te spreken."

John Kamphorst, MARS Nederland BV

"De leuke combinatie tussen theorie oefenen en spel zorgt dat de les iedere keer voorbij vliegt. Kies je voor Susanne, kies je voor actief Duits!"

Barry Timmer & Jos Denissen, Curtec
alle referenties

Het Team van ILC-talen

Management

Taaltrainers

This Is CAPTCHA Image


ILC International Language Centre
Cartografenweg 34
5141 MT Waalwijk
Bedrijfsnummer 3615

Tel: 0416 - 563 000
E-mail: info@ilc-talen.nl

Route