Taaltrainingen
Laat taal niet de barrière zijn voor succes

Taaltrainingen

Taaltrainingen bij ILC

U wilt in een korte periode uw zakelijke communicatie in een vreemde taal wilt verbeteren of een nieuwe taal leren? Wij bieden (semi) intensieve taaltrainingen. Misschien spreekt een taaltaaltraining 'on the job'  u meer aan. 

Of de gefaseerde taaltraining, deze vorm geeft tussen de lessen door meer tijd om thuis te studeren en de verworven kennis in de praktijk te brengen. 

ILC biedt taaltrainingen in alle denkbare talen, van Arabisch tot Zweeds.

De persoonlijke trainingen van ILC zijn bijzonder doelgericht en volledig afgestemd op uw individuele wensen, mogelijkheden en niveau.   

Intake

Voordat u start met een maatwerktraining volgt er eerst een intakegesprek. Een intakegesprek kan zeer goed telefonisch worden afgenomen. Dit spaart tijd en is flexibel en snel in te plannen.
De taaldeskundige stelt onder andere uw (instap-)taalniveau vast en vervolgens inventariseert hij/zij samen met u en de opdrachtgever de situaties waarin u de taal gaat gebruiken.


Flexibele planning

Een nieuwe taal leren of verbeteren vereist oefening, zowel in theorie als praktijk. Wij adviseren onze cursisten dan ook om de door de taaldeskundige geadviseerde lesuren gefaseerd in te plannen, bijvoorbeeld eenmaal per week gedurende een aantal uren.  Op deze manier heeft u voldoende tijd om te herhalen, te reflecteren en het geleerde toe te passen in de praktijk.

Inhoud op maat

Na een intakegesprek wordt een inschatting gemaakt van het aantal benodigde uren individuele of in-company taaltraining.
De taaltraining stemt de trainer af op uw specifieke, werkgerelateerde behoeften. Naast het lesmateriaal dat u van ons ontvangt, werken de trainers met authentiek materiaal dat aansluit bij uw branche, functie en belevingswereld.

Groepstraining

De groepstrainingen worden in-company of op onze locatie in Waalwijk gegeven. Na het houden van intakegesprekken en het vaststellen van de doelstellingen van de deelnemers en de opdrachtgever, kan de co√∂rdinator een advies geven over de groepssamenstelling, duur en vorm van de training. Het ILC hanteert kleine groepen van 6 tot maximaal 8 personen met een nagenoeg gelijk niveau en doelstelling om een zo groot mogelijk rendement te behalen. 

Cultuur als onderdeel

ILC werkt met native speakers uit verschillende landen. Als zodanig heeft iedere training altijd een cultureel aspect. De trainers streven ernaar niet alleen de cultuur van het land over te brengen, maar ook de culturele aspecten die inherent zijn aan de taal.

Locatie

Naast trainingen op onze locatie in Waalwijk, verzorgt ILC ook in-company trainingen op uw locatie. De training volgt u individueel of in een groep met een aantal collega’s maar is altijd maatwerk. ILC is flexibel en de training vindt plaats op de momenten die u het beste passen.

Voortdurende evaluatie

Tijdens onze intensieve individuele taaltrainingen houden wij regelmatig tussentijdse evaluaties. Daarin bespreken wij de bevindingen en vorderingen, waardoor de trainer het trainingsprogramma eventueel kan bijstellen. De evaluatiegesprekken zijn bovendien een adequate graadmeter voor de effectiviteit van de lesmethodiek en de resultaten die u ermee behaalt.

Meetbaar resultaat

Aan het eind van de training legt u een eindtoets af om te bepalen wat u heeft geleerd en de geboekte vooruitgang te staven. De geboekte vooruitgang bepaalt de trainer aan de hand van het “Common European Framework”. (voor meer informatie : en.wikipedia.org/wiki/)

Referenties

"De leuke combinatie tussen theorie oefenen en spel zorgt dat de les iedere keer voorbij vliegt. Kies je voor Susanne, kies je voor actief Duits!"

Barry Timmer & Jos Denissen, Curtec

"Professioneel, persoonlijk & pragmatisch "

Roy Spitzen, Abbott Logistics BV

"Alexandra has given me the tools to improve my English. A very ineractive and personal training!"

Deelnemers, Kort & Zakelijk Engels

"The sky is the limit, ik ben zeer tevreden over ILC "

De heer Skekary, Shekary Consultancy

"Non scholae sed vitae discimus"

Hans Verstappen, Verran B.V.

"Carpe diem luctor et emergo"

Veronica Schijven, Milldam Recycling Company B.V.

"De lessen hebben mij en Duitsland dichter bij elkaar gebracht. Dank je Susanne"

John van Eijden, Vion Food Nederland

"Op maat gemaakte, met een goede daad. Bedankt voor de fantastische lessen."

Evie Kemps, Gielissen Interiors & Exhibitions

"Susanne is een leuke taaltrainster. Luisterde altijd goed met aandacht naar de cursist"

Willy Maas, RWE Generation NL

"Als er iets niet perfect was, was ik het"

Ian Grace, Bostik BV

"Leuk, interactief, goede sfeer, goede begeleiding en feedback op het huiswerk. "ILC; daar kom je verder mee""

groepstraining Duits, ECS Electronics

"Ontspannen sfeer en op een passend tempo onderricht"

Wim Paans, Quik's
alle referenties

Het Team van ILC-talen

Management

Taaltrainers

This Is CAPTCHA Image


ILC International Language Centre
Cartografenweg 34
5141 MT Waalwijk
Bedrijfsnummer 3615

Tel: 0416 - 563 000
E-mail: info@ilc-talen.nl

Route